Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
μην το λες τύπε είναι πολύ πιθανό να έγινε, με τόσα που γράφτηκαν αυτές τις μέρες στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί μύστες που θέλουν μόνο μια μικρή σπίθα για να πυροδοτήσουν τη φωτιά (μεταφορικά αναφέρω την σπίθα και την φωτιά).
η ζημιά έγινε...ελπίζω η κοπέλα να κινηθεί όπως πρέπει

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Η κοπέλα μπορεί σε δύο μήνες να δουλεύει στην Αθήνα και να ονομάζεται Μαρί , Ειρήνη ή όπως αλλιώς γουστάρει. Δεν τη νοιάζει τίποτα από όσα γράφονται ούτε αυτή ούτε το μαγαζί. Εδώ μέσα διαβάζουμε 100-200  το νήμα. Μειοψηφία μπροστά στους χιλιάδες επισκέπτες στους οίκους ετησίως.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Λίγο απουσίας μου στην μαμά πατρίδα έχω χάσει λίγο την μπάλα...για πείτε σήμερα τι καλό παίζει;; Έτσι για αρχή της χρονιάς...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Αν θες για την πρωινή βάρδια πήγαινε στην Αλιόνα από τις βίλλες δουλεύει σήμερα στο golden lips ως τις 8μμ. Για βραδινή βάρδια μετά τις 8μμ πήγανε στην Λιλιάνα στο free house

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αν θες για την πρωινή βάρδια πήγαινε στην Αλιόνα από τις βίλλες δουλεύει σήμερα στο golden lips ως τις 8μμ. Για βραδινή βάρδια μετά τις 8μμ πήγανε στην Λιλιάνα στο free house
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
αυτό το κουκλακι την Αλιόνα την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι από τις φωτογραφίες και μόνο

μπορεί να πάω μια βόλτα σήμερα στην Αλιόνα, αν προλάβω μέχρι τις 8μμ που θα είναι.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Μαλακίες της πουτάνας και της τσατσάς. Μην τις πιστεύετε δεν παίζονται στο  ψέμα !

Γιατι να μου πει ψεμματα η κοπελα? Ειχε κανα λογο? παντως ειναι τυχαιο που αρχισαμε μιλουσαμε εδω για ακαποτα και ιστοριες και ο αλλος πηγε να χωθει με το ετσι θελω? βεβαια εφαγε τρελο ακυρο και δεν νομιζω να ξαναμπει με την συγκεκριμενη οποτε καλα να παθει, ο μακακας.

αυτη η αλιονα φοραει σιδερακια η μου φαινεται? κατι διαπιστωσα απο τις φωτογραφιες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.306
Πόντοι
3.346
Γιατι να μου πει ψεμματα η κοπελα? Ειχε κανα λογο? παντως ειναι τυχαιο που αρχισαμε μιλουσαμε εδω για ακαποτα και ιστοριες και ο αλλος πηγε να χωθει με το ετσι θελω? βεβαια εφαγε τρελο ακυρο και δεν νομιζω να ξαναμπει με την συγκεκριμενη οποτε καλα να παθει, ο μακακας.

έτσι ακριβώς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.484
Πόντοι
4.766
Δοκιμάστε και πείτε εντυπώσεις.. Είναι και θέμα χημείας.. Έχω ανεβασμένη κριτική για λεπτομέρειες

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Σε αυτό το μπουρδέ το μοναχικό στην Εμπεδοκλέους εχει μπει κανείς βράδυ στην Νατάσα? Μια όμορφη πετιτ μελαχρινή ρωσσιδα με πολύ όμορφο πρόσωπο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σου χαλανε την αισθητικη;
όχι μόνο,παραβίασαν τα σύνορά μας, είναι εισβολείς. Και οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι προδοτικές που δεν τα προστατεύουν, όπως το κάνουν Ούγγροι, Σκοπιανοί, ισραηλίτες κλπ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346

αυτη η αλιονα φοραει σιδερακια η μου φαινεται? κατι διαπιστωσα απο τις φωτογραφιες.
Καλα αυτο το κανουν αρκετοι..κι εγω εχω ρωτησει κοπελα αν το κανει..ετσι απλα για να μαθω,οχι για να το κανω μαζι της.

Τωρα αν καποιος διαβαζοντας αυτα που γραφονται εδω..ετρεξε στην πρωτη τανα που βρηκε..να του κανει ακα.
Θα τον συμβουλευα να τρεξει και σε κανα ψυχειατρο μην ειναι αργα μετα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346

Stories

Νέο!