Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.450
- Πόντοι
- 4.766
Για λεφτά διψάειΓυρισε η Λαρα! για ακομη μια φορα καταπληκτικη μεσα στο δωματιο. (Διψαει για σεξ το κοριτσι μιας και ειχε καιρο να γαμηθει).
Για λεφτά διψάειΓυρισε η Λαρα! για ακομη μια φορα καταπληκτικη μεσα στο δωματιο. (Διψαει για σεξ το κοριτσι μιας και ειχε καιρο να γαμηθει).
Η Σοφία εκτός φίλε ότι έχει και παιδί πηγαίνει συχνά Ρουμανία γιατί έχει έναν συγγενή της με πρόβλημα υγείας..Μην γράφετε ότι θέλετε χωρίς να γνωρίζετε.Ευτυχως δεν ειναι σαν την σοφια αυτη.Παιρνει αδεια 10 μερες και γυρναει σε 10 οχι σαν την αλλη που σου λεει θα λειψω για λιγο καιρο θα ειμαι συντομα κοντα σας και κανει κανα μηνα να εμφανιστει.
Για λεφτά διψάει![]()
Άλλο αυτό για θέμα απόδοσηςΤο θεμα ειναι οτι και αλλες διψανε για λεφτα, τα δινουν μερικοι και μεσα ειναι πτωματα. Τουλαχιστον με την Λαρα πιανουν τοπο τα $$
Μισό λεπτό. Αφού η κοπέλα ανήκει στο λαό. Ποιός ήταν αυτός που την ενυμφεύθη και διετέλεσε παράνομη ιδιωτικοποίηση?Η τζεσυ ζει την συζυγική ζωή πλέον...
Φιλε μαλλον δεν καταλαβες τι λεω.Η Σοφία εκτός φίλε ότι έχει και παιδί πηγαίνει συχνά Ρουμανία γιατί έχει έναν συγγενή της με πρόβλημα υγείας..Μην γράφετε ότι θέλετε χωρίς να γνωρίζετε.
Ελληνίδα?Ξέρεις κανείς εάν γύρισε η Ιωάννα η Ελληνίδα;
Απο την ιδια περιοχη με την ρινα ειναι.Ελληνίδα?... Πάντως είναι στο Las Vegas στο μεσαίο νομίζω σπιτάκι βράδυ
όλες εκεί καταλήγουν μετά τη δεκαετη προσφορά τους...Μισό λεπτό. Αφού η κοπέλα ανήκει στο λαό. Ποιός ήταν αυτός που την ενυμφεύθη και διετέλεσε παράνομη ιδιωτικοποίηση?
όλες εκεί καταλήγουν μετά τη δεκαετη προσφορά τους...
Κάτι μου λέει ότι σε μία ώρα η Τσαρινα θα είναι στο πόστο της![]()
οχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!Για ποια τζεσυ λεμε? Την γερμανιδα? Αυτη αποκλειεται να ειχε κατσει 10 χρονια.
Συναδελφε οι καλες μαζευουν λεφτα για να κανουν κατι αλλο μετα.οχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!
Η Μιρελα και να σταματησει σιγα τη χασουρα μονο εμφανιση εχει η Λαρα οταν ερθει η ωρα της να σταματησει εκει οντος θα ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την ποληοχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!
Συναδελφε η λαρα του 2018 καλοκαιρι και μετα, εως σημερα οντως θα ειναι πληγμα! Αλλα με το καιρο θα βρεθει αλλη λαρα οπως παλιοτερα με αλλες καλες που σταματησαν βρεθηκαν καινουργιες...ετσι γινεται παντα.Η Μιρελα και να σταματησει σιγα τη χασουρα μονο εμφανιση εχει η Λαρα οταν ερθει η ωρα της να σταματησει εκει οντος θα ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την πολη
H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατι δεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε τωρα για το αν βρεθει αλλη καποια στιγμη ναι αλλα στη χαβουζα Θεσσαλονικη ολες καιγονται γρηγορα αυτο ειναι το κακοΣυναδελφε η λαρα του 2018 καλοκαιρι και μετα, εως σημερα οντως θα ειναι πληγμα! Αλλα με το καιρο θα βρεθει αλλη λαρα οπως παλιοτερα με αλλες καλες που σταματησαν βρεθηκαν καινουργιες...ετσι γινεται παντα.
εκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατιδεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε