Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Τα πιο ωραία βυζιά που έχω δει τόσα χρόνια στα μαγαζιά είναι της Εβελινας χωρίς να είναι μαστάρια ή πλαστικά  :tits2:
H Εβελινα αγαπητε  Mitsov αποτελει οαση στην πολη μας κατα την γνωμη μου.Ακουραστη παντα καθαρη,ισως οχι η ομορφοτερη,εργαζομενη στα ταπεινα τριδυμα τα τελευταια χρονια,εχει και τις ακεφιες της ποτε ποτε,ομως ξερει να σεβεται τον πελατη της.Ξεχωριστη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...
H πολωνεζα ηταν η Μαρινα στα 35 ευρω το απλο,εξαιρετικη περιπτωση που δουλευε απο 8 το πρωι.Γαμησια αξεχαστα.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
36

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μια μαρινα πολωνεζα υπηρχε στον βαρδαρη και ξεκινουσε παντα με 35 και δουλευε πρωι! Δεν θυμαμαι τωρα σε ποιο δουλευε..ηταν πολυ καλη μεσα.

ny69

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Like
6
Πόντοι
0
Γρηγορη επισκεψη χθες για αφροδιτη, μεχρι και δωματιο ρεζερβε ειχε και μπηκε μεσα παππους.
Δεν περασα λογω πολυκοσμιας.
Στα σπιτια τρυγυρω πολλοι ηλικιωμενοι να βολταρουν, μπηκε η συνταξη φαινεται.
Καλη καταθεση στη Λουιζα, με εξαιρετικο τσιμπουκι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Η τζεσυ ζει την συζυγική ζωή πλέον...Και που επέστρεψε κάνα δυο φορές ήτανε για σοφτ πραγματάκια,φίλος...

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196
Γρηγορη επισκεψη χθες για αφροδιτη, μεχρι και δωματιο ρεζερβε ειχε και μπηκε μεσα παππους.
Δεν περασα λογω πολυκοσμιας.
Στα σπιτια τρυγυρω πολλοι ηλικιωμενοι να βολταρουν, μπηκε η συνταξη φαινεται.
Καλη καταθεση στη Λουιζα, με εξαιρετικο τσιμπουκι.
Η Λουίζα φίλε δουλεύει ακόμα χωρίς τσατσά στο κόκκινο Ερημίτη;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Τα ωραιοτερα βυζια για μενα στα τοσα χρονια τα ειχε εκεινη η Μαριαννα. Ενα μπουμπουκακι που ηταν σε ενα βρωμοσπιτο στο βαρδαρη. Εκεινη παλια ηταν στανταρακι μου αλλα χαθηκε εξαφανιστηκε δυστηχως.
ναι ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.η Μαριάννα με τα 2άρια-2.5άρια ΟΛΟΣΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ βυζιά αλλά δεν άφηνε πολλά πολλά γλειψιματα μετα στο κατοικον που έκανε ήταν πληρως δεκτικη σε γλειψηματα αλλά είχε πολυ ξεχειλωμενο  μουνι

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...

Πω, τι μου θυμισες..! Την Μαιρουλα, που εγω μολις την προλαβα στα τελευταια χρονια της στον Βαρδαρη...
Ακόμα μετανιωνω, που την τελευταια φορα που την πετυχα σε τσαρκα, αντι να ξαναπαω για τελευταια φορα μαζι της, πηγα σε μια φολα πιτσιρικα την Καρμεν...
Παντως, εδω μιλαμε για πολυ μεγαλυτερα βυζια, η Βικτορια εχει τα μεγαλυτερα που εχω δει σε γυναικα που δεν ειναι χοντρη... Αν κι η δικη μου εμπειρια, αλλα κι οι κριτικες απο Αθηνα, λενε οτι ειναι πολλη μετρια στο δωματιο, αν οχι κομοδινο..

Simon12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω το hot lady; Φριξου 12 λέει αλλά πέρασα και εκεί είναι το playboy. Πρώτη φορά πηγαίνω στην περιοχή

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Που δουλευει η Άντζελα παιδια;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Γυρισε η Λαρα! για ακομη μια φορα καταπληκτικη μεσα στο δωματιο. (Διψαει για σεξ το κοριτσι μιας και ειχε καιρο να γαμηθει).

• Like
Αντιδράσεις: Duster

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Γυρισε η Λαρα! για ακομη μια φορα καταπληκτικη μεσα στο δωματιο. (Διψαει για σεξ το κοριτσι μιας και ειχε καιρο να γαμηθει).
Ευτυχως δεν ειναι σαν την σοφια αυτη.Παιρνει αδεια 10 μερες και γυρναει σε 10 οχι σαν την αλλη που σου λεει θα λειψω για λιγο καιρο θα ειμαι συντομα κοντα σας και κανει κανα μηνα να εμφανιστει.

Duster

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
18
Πόντοι
0
Περασα από λαρα το πρωί αλλά γινόταν χαμός κάι έφυγα γιατί ήμουν βιαστικός σου καπάκι στάση free house δούλευε η νταινα,ρε παιδιά με τρόμπα την φούσκωσα αυτήν και έχει πρηστεί τόσο πολύ, αγνώριστη είχα να την δω και χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom