klaftas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Δεν τα κυναγαω Μύστη αλλά ουτε έπαιξε και τίποτα από μόνη της.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Δεν τα κυναγαω Μύστη αλλά ουτε έπαιξε και τίποτα από μόνη της.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
καταλαβα ξεπετα του κερατα οπως πρινΔεν τα κυναγαω Μύστη αλλά ουτε έπαιξε και τίποτα από μόνη της.
H Εβελινα αγαπητε Mitsov αποτελει οαση στην πολη μας κατα την γνωμη μου.Ακουραστη παντα καθαρη,ισως οχι η ομορφοτερη,εργαζομενη στα ταπεινα τριδυμα τα τελευταια χρονια,εχει και τις ακεφιες της ποτε ποτε,ομως ξερει να σεβεται τον πελατη της.Ξεχωριστη.Τα πιο ωραία βυζιά που έχω δει τόσα χρόνια στα μαγαζιά είναι της Εβελινας χωρίς να είναι μαστάρια ή πλαστικά![]()
H πολωνεζα ηταν η Μαρινα στα 35 ευρω το απλο,εξαιρετικη περιπτωση που δουλευε απο 8 το πρωι.Γαμησια αξεχαστα.Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...
Hτανε συνεχεια βραδυνη και δεν νομιζω να λεγόταν Μαρίνα.H πολωνεζα ηταν η Μαρινα στα 35 ευρω το απλο,εξαιρετικη περιπτωση που δουλευε απο 8 το πρωι.Γαμησια αξεχαστα.
Σιγουρα οχι γιατι αυτη ηταν παντοτε πρωι,ισως τη θυμηθει κανενας αλλος.Hτανε συνεχεια βραδυνη και δεν νομιζω να λεγόταν Μαρίνα.
Η τζεσυ ζει την συζυγική ζωή πλέον...Και που επέστρεψε κάνα δυο φορές ήτανε για σοφτ πραγματάκια,φίλος...Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Η Λουίζα φίλε δουλεύει ακόμα χωρίς τσατσά στο κόκκινο Ερημίτη;Γρηγορη επισκεψη χθες για αφροδιτη, μεχρι και δωματιο ρεζερβε ειχε και μπηκε μεσα παππους.
Δεν περασα λογω πολυκοσμιας.
Στα σπιτια τρυγυρω πολλοι ηλικιωμενοι να βολταρουν, μπηκε η συνταξη φαινεται.
Καλη καταθεση στη Λουιζα, με εξαιρετικο τσιμπουκι.
Λαθος ΤζεσυΗ τζεσυ ζει την συζυγική ζωή πλέον...Και που επέστρεψε κάνα δυο φορές ήτανε για σοφτ πραγματάκια,φίλος...
ναι ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.η Μαριάννα με τα 2άρια-2.5άρια ΟΛΟΣΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ βυζιά αλλά δεν άφηνε πολλά πολλά γλειψιματα μετα στο κατοικον που έκανε ήταν πληρως δεκτικη σε γλειψηματα αλλά είχε πολυ ξεχειλωμενο μουνιΤα ωραιοτερα βυζια για μενα στα τοσα χρονια τα ειχε εκεινη η Μαριαννα. Ενα μπουμπουκακι που ηταν σε ενα βρωμοσπιτο στο βαρδαρη. Εκεινη παλια ηταν στανταρακι μου αλλα χαθηκε εξαφανιστηκε δυστηχως.
Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...
Που δουλευει η Άντζελα παιδια;Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Η Λουίζα φίλε δουλεύει ακόμα χωρίς τσατσά στο κόκκινο Ερημίτη;
Ευτυχως δεν ειναι σαν την σοφια αυτη.Παιρνει αδεια 10 μερες και γυρναει σε 10 οχι σαν την αλλη που σου λεει θα λειψω για λιγο καιρο θα ειμαι συντομα κοντα σας και κανει κανα μηνα να εμφανιστει.Γυρισε η Λαρα! για ακομη μια φορα καταπληκτικη μεσα στο δωματιο. (Διψαει για σεξ το κοριτσι μιας και ειχε καιρο να γαμηθει).
Ακομα δεν την έχουν στο πρόγραμμα , στα σχόλια κάτω γράφει οτι ξεκινάει απο Σάββατο , μάλλον αυτό το σάββατο εννοει.Που δουλευει η Άντζελα παιδια;