Στην Ανδρέα Γεωργίου δεν είχαν κλείσει όλα τα στούντιο ;Κατάθεση στην Εμμάνουελα στο ανδρεα γεωργιου 24. Ένα απλό χαριτωμένο κοριτσάκι με βυζάρες φυσικές, μέτρια πίπα, πολύ τζελ και καθόλου ελληνικά ή αγγλικα. Απλά για τη συλλογη κι επειδή τελευταία άπω μόνο στις σταθερές μιλφαρες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.480
- Πόντοι
- 7.095
οτι να ναι....Στην Ανδρέα Γεωργίου δεν είχαν κλείσει όλα τα στούντιο ;
Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου εννοουσα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Δυνατό γαμησι χθες νύχτα με την Ρουμανα Αλινα στο Ερημίτη 3β... Στην ουσία για μια μπουρδελοτσαρκα ξεκίνησα αλλά με θυμήθηκε στο σαλόνι αν και έχει κάνα δυο χρόνια που τη γαμησα,μου 'κανε τα ναζια της και δε μπόρεσα να αντισταθώ και δεν έχασα... Για ακόμα μία φορά η Αλινα τα έδωσε όλα, φουλ χαμουρεμα, πουτσοτριψιματα,πίπα για σεμινάριο που κοντεψε να καταπιεί και τ'αρχιδια... Δε χορταινα να γλειφω την όμορφη σούφρα της, άνεση χρόνου χωρίς γκουχ και μουχ.
Πέρα από τη δυνατή χημεία που είχαμε από την πρώτη συνευρεση μας θεωρώ ότι είναι ένα στανταράκι στη νυχτερινή βαρδια, τίμια εργατρια του σεξ και καλό κορίτσι
Πέρα από τη δυνατή χημεία που είχαμε από την πρώτη συνευρεση μας θεωρώ ότι είναι ένα στανταράκι στη νυχτερινή βαρδια, τίμια εργατρια του σεξ και καλό κορίτσι
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
Δυνατό γαμησι χθες νύχτα με την Ρουμανα Αλινα στο Ερημίτη 3β... Στην ουσία για μια μπουρδελοτσαρκα ξεκίνησα αλλά με θυμήθηκε στο σαλόνι αν και έχει κάνα δυο χρόνια που τη γαμησα,μου 'κανε τα ναζια της και δε μπόρεσα να αντισταθώ και δεν έχασα... Για ακόμα μία φορά η Αλινα τα έδωσε όλα, φουλ χαμουρεμα, πουτσοτριψιματα,πίπα για σεμινάριο που κοντεψε να καταπιεί και τ'αρχιδια... Δε χορταινα να γλειφω την όμορφη σούφρα της, άνεση χρόνου χωρίς γκουχ και μουχ.
με ποσα ολα αυτα?
επισης μια Εφη που δουλευει βραδυ καινουρια την δοκιμασε κανεις? εχει φωτος και στο αλλο σαιτ. Η καρμεν, η αμαριλυς και η αναστασια λενε τιποτα?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
50ε γυμνό με 69 κλασικάμε ποσα ολα αυτα?
επισης μια Εφη που δουλευει βραδυ καινουρια την δοκιμασε κανεις? εχει φωτος και στο αλλο σαιτ. Η καρμεν, η αμαριλυς και η αναστασια λενε τιποτα?
Για την Εφη στη Φρίξου και μένα με είχε πρήξει την άλλη φορά η τσατσα ότι δε πρέπει να το χάσω με τίποτα αυτό... Τόσο πολύ επέμενε
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
50ε γυμνό με 69 κλασικά
Για την Εφη στη Φρίξου και μένα με είχε πρήξει την άλλη φορά η τσατσα ότι δε πρέπει να το χάσω με τίποτα αυτό... Τόσο πολύ επέμενε
To ίδιο έκανε και σε εμένα ,πρέπει όντως όμως να είναι καλή γιατί έχει καλή διάθεση σίγουρα και δεν δυσανασχετεί η κάνει μορφασμούς όταν φεύγεις απο το συγκεκριμένο σπιτάκι....
Και η Χουανίτα δίπλα στο τέρμα πάνω στη φρίξου αριστερά πρέπει να είναι καλή περίπτωση....
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πριν κανα μηνα πηγα, ειχε με 50€ ντουζακι, πιπα χωρις με τελειωμα οπου θες και 69. και ηταν πολυ καλη η κοπελα μεσαTo ίδιο έκανε και σε εμένα ,πρέπει όντως όμως να είναι καλή γιατί έχει καλή διάθεση σίγουρα και δεν δυσανασχετεί η κάνει μορφασμούς όταν φεύγεις απο το συγκεκριμένο σπιτάκι....
Και η Χουανίτα δίπλα στο τέρμα πάνω στη φρίξου αριστερά πρέπει να είναι καλή περίπτωση....
Η Αναστασία καλουτσικη θα έλεγα, η Αμαριλης και εμφανισιακά μου αρέσει και στο σεξ είναι πολύ καλή αν και μάλλον είναι πως θα την πετυχης. Την Κάρμεν δεν έχει τύχει ούτε να την δω.με ποσα ολα αυτα?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Συμφωνω συναδελφε,δυσκολα να ξανα δουμε ιεροδουλη σαν την Εφη!Όσον αφορά την Έφη, δεν την ξέρω αλλά πιστεύω προς τιμή της ΕΦΗΣ δεν θα πρέπει να πάρει καμία ξανά το ονομα Έφη.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 32.165
Κοιτα να δεις που η τσαρινα σημερα δουλευει και εγω λογω δουλειας δεν θα την προλαβω.
Οσο για την παλια εφη απο κωλετη το ονομα της δεν ειναι εφη ειναι Εφαρα. Αλλο η εφη και αλλο η εφαρα.
Οσο για την παλια εφη απο κωλετη το ονομα της δεν ειναι εφη ειναι Εφαρα. Αλλο η εφη και αλλο η εφαρα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
Φιλε barbada, εχεις κουρασει με την Νατασα, 10 μηνηματα τελευταια να εχεις γραψει αυτα λενε, ... δουλευει.???, δεν δουλευει.???, την βρηκα.???, δεν την βρηκα.... γραφεις... δεν γραφεις κατι αλλο περα απο το να ψαχνεις την Νατασα και να λες οτι παλι δεν δουλευει, κτλ...αμα εισαι πελατης της να εχεις τηλεφωνακι της να την ψαχνεις. Συγνωμη αλλα...βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, για την Νατασα σου... :S
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
Έλα φίλε η Έφη....όλα σε -ούλα δηλαδή : Εφούλα Αδυνατούλα ομορφούλα καλούλα ...πιτσιρίκα50ε γυμνό με 69 κλασικά
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.456
- Πόντοι
- 4.766
Ερωτευμένο είναι το παιδί με την Νατάσα εγώ προσωπικά δεν το παρεξηγώ.. Στον έρωτα δεν υπάρχουν αποκλεισμοιΦιλε barbada, εχεις κουρασει με την Νατασα, 10 μηνηματα τελευταια να εχεις γραψει αυτα λενε, ... δουλευει.???, δεν δουλευει.???, την βρηκα.???, δεν την βρηκα.... γραφεις... δεν γραφεις κατι αλλο περα απο το να ψαχνεις την Νατασα και να λες οτι παλι δεν δουλευει, κτλ...αμα εισαι πελατης της να εχεις τηλεφωνακι της να την ψαχνεις. Συγνωμη αλλα...βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, για την Νατασα σου... :S
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Την Εφη τη δοκιμασα εγω δε λεει και πολλα δε προκειτε να ξαναπαωμε ποσα ολα αυτα?
Διαγραμμένο μέλος 181248
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα,απο φωτο που ειδα στο αλλο σαιτ η Κριστυ μου εκανε κλικ,την εχει δοκιμασει κανεις..;; και αν ναι οι φωτογραφιες αληθευουν..; απο προσωπο πως ειναι..; και αν ειναι ευγενικη
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.855
- Πόντοι
- 47.293
η πιο άσχημη όλων των εποχων
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
η πιο άσχημη όλων των εποχων
συμφωνώ απολύτως!!!
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.456
- Πόντοι
- 4.766
Εγώ που την είδα μου θυμησε αυτές που είναι στις πιάτσεςΚαλησπερα,απο φωτο που ειδα στο αλλο σαιτ η Κριστυ μου εκανε κλικ,την εχει δοκιμασει κανεις..;; και αν ναι οι φωτογραφιες αληθευουν..; απο προσωπο πως ειναι..; και αν ειναι ευγενικη
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Εχει και χειροτερες αδερφεη πιο άσχημη όλων των εποχων
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)