Δεν υπάρχει στο άλλο σαίτ , περίπου τα μισά σπιτάκια είναι στο άλλο σάιτ και τα μισά δεν είναι ... κάπως έτσι ... δεν το έχω ψάξει και ακριβώς. Όπως έλεγα και σε προηγουμενο πόστ μακάρι να μπουνε όλα κάποια στιγμή.
Μιλησα μαζι της χθες και ειπε θα δουλεψει κανονικα κυριακη και δευτερα. Το κακο ειναι οτι πλεον δουλευει μονη χωρις τσατσα και αμα εχει πελατη και να παρεις απο πριν να επιβεβαιωσεις αν ειναι εκει δεν θα το σηκωσει αλλα απο την αλλη αυτο ειναι και καλο γιατι μπαινεις μεσα και εισαι ανετος.
Εεε ναι θα έπρεπε να βάλουν κ τα υπόλοιπα σπιτάκια στο άλλο σάιτ.Εμενα δεν με βολεύει Κυριακή Δευτέρα να πάω αλλά έχω σκοπό μέσα στην εβδομάδα να κάνω μια επίσκεψη κάπου,θα ήθελα να είμαι ενήμερος από το άλλο σάιτ
Την Λαρα σημερα και αυριο την δειχνει οτι δεν δουλευει, επισης μου ειχε παλιοτερα οτι 8 φευγει εως 20 ξερω γω. οποτε οποιος προλαβει θα προλαβει μονο για τις επομενες μερες οταν και αν δουλεψει.
Καλησπερα συναδελφοι,καλο μηνα! Ξεχασα να αναφερω οτι η σοφια απο τα μεσα περιπου του νεου ετους (μαιο) σταματαει οριστικα! Για αδεια χριστουγεννων θα λειπει απο 20 μεχρι και τις 10 του αλλου μηνα.
Κατάθεση στην Εμμάνουελα στο ανδρεα γεωργιου 24. Ένα απλό χαριτωμένο κοριτσάκι με βυζάρες φυσικές, μέτρια πίπα, πολύ τζελ και καθόλου ελληνικά ή αγγλικα. Απλά για τη συλλογη κι επειδή τελευταία άπω μόνο στις σταθερές μιλφαρες.