teopaokara93
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους... Το free house ανοιξε η ακομα παραμενει κλειστό;;
Ανοιξε και η είναι και η Ανια κανονικά.. Όρμα!Καλησπερα σε ολους... Το free house ανοιξε η ακομα παραμενει κλειστό;;
Παίδες καλησπερα! Σε απογευματινή βόλτα πριν κανα μήνα είχα πετύχει στο μπλε σπίτι στη Φρίξου μια μελαχρινή και δεν θυμάμαι ονομα αν μπορει καποιοσ να βοηθήσει.
Πολλα τατουάζ, ψηλή, ίσιο μαλλί αλογοουρά, τσιμπουκοχειλα, Βυζαρες. Τσουπωτή, φατσα με μάγουλακια. Καβλαρος για μενα σαν τις ψωνισμένες τυπισες που βρίσκεις σε ελληνικά ξενυχτάδικα. Ελληνικά καλά
Θέλω να το δαγκωσω αλλα πέρασα ξανά απ το μέρος δυο φορεσ και δεν την πέτυχα. Ευχαριστώ
Με την Ναντια την Ελληνιδα εχει παει κανεις; (οπως και με Αναστασια και την Ελενα την κοκκινομαλα)Και κατι ακομα,η Βαλερια ειναι ετσι οπως ειναι στις φωτo;
Ίσως αυτή που περιγράφεις να είναι η Νταίζη- εγώ πέρασα καλά 2 φορές
[με αρκετό διάστημα ανάμεσά τους],ενώ άλλοι συναγωνιστές δεν πέρασαν
καθόλου καλά. Έχω ανεβάσει και σχετική κριτική στο κατάστημα.
Αυτή η κωλάρα που φαίνεται σε κάποιες νέες φωτογραφίες δεν υπάρχει.
Έχω να τη δω κάποιους μήνες αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να έχει
τέτοια κωλάρα. Έχει ένα συμπαθητικό, μικρό κωλαράκι.
Με την Ναντια την Ελληνιδα εχει παει κανεις; (οπως και με Αναστασια και την Ελενα την κοκκινομαλα)Και κατι ακομα,η Βαλερια ειναι ετσι οπως ειναι στις φωτo;
βραδυ η πρωι ειναι η κουθκλα;Ανοιξε και η είναι και η Ανια κανονικά.. Όρμα!
Εχει αγαπουληδες και η Μπεατρις??Με ποιο πρόγραμμα ακριβως τους κανει να την ερωτευτουν ?
Αυτό που τους κοιταει στα ματια ?? :S

Ξέρει κανείς τι έγινε με την Anjelina?
Πανε για αλλου , δεν λεει και πολλα .Αυτή η Βιολέτα που στο άλλο σάιτ έχει μόνο μια φωτογραφία με τον πισινό της λέει τίποτα ; Βρήκα 2 κριτικές οι οποίες μάλλον αρνητικές είναι , αλλά είναι και παλιές , οπότε μπορεί να έχει βελτιωθεί από τότε![]()