Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Σε οσες το εχω προτεινει σαν τεστ οχι οτι θα τις καρφωνα ακα αρνηθηκαν τωρα με κανα γκομενο σιγουρα θα πηδηχτουν ακα
Το 80 % γαμιουνται ακα φιλε μου. Απλα ειμαστε χωριο και δεν γινεται να ακουστουν αυτα δημοσια.Εδω στην Αθηνα που μερικοι τολμησαν να τα γραψουν ...... Σταματησαν

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Το 80 % γαμιουνται ακα φιλε μου. Απλα ειμαστε χωριο και δεν γινεται να ακουστουν αυτα δημοσια.Εδω στην Αθηνα που μερικοι τολμησαν να τα γραψουν ...... Σταματησαν
σου ειπα σε οσες το προτεινα δε δεχτηκε καμμια

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Να μην το ξαναπροτεινεις τις αγχωνει και δεν δεχονται
Αν δε το προτεινα δε θα ξερα αν πει ναι η οχι μετα αν ειχε δεχτει καποια εκτος οτι θα επερνα τα φραγκα μου πισω και θα την εκανα θα την ειχα δωσει στεγνα εδω μεσα εγω δεν ειμαι σαν καποιους κολησα αυτο και δε λεω απο ποια η εστω απο ποια υποψιαζομαι στεγνα ολες και στα παπαρια μου

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αν δε το προτεινα δε θα ξερα αν πει ναι η οχι μετα αν ειχε δεχτει καποια εκτος οτι θα επερνα τα φραγκα μου πισω και θα την εκανα θα την ειχα δωσει στεγνα εδω μεσα εγω δεν ειμαι σαν καποιους κολησα αυτο και δε λεω απο ποια η εστω απο ποια υποψιαζομαι στεγνα ολες και στα παπαρια μου
Εισαι ωραιος

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Οταν υπαρχουν τετοιες μαλακιες η υποψια για καποια πρεπει να το λεμε δε πεταμε κατι και μετα δε γαμιεται αν δε θελουμε να πουμε ποια ειναι η εστω ποια υποψιαζομαστε δεν αναφερουμε τιποτα και το κραταμε για τον εαυτο μας

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Οταν υπαρχουν τετοιες μαλακιες η υποψια για καποια πρεπει να το λεμε δε πεταμε κατι και μετα δε γαμιεται αν δε θελουμε να πουμε ποια ειναι η εστω ποια υποψιαζομαστε δεν αναφερουμε τιποτα και το κραταμε για τον εαυτο μας
Γιαυτο δεν τα λεει κανεις

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ναι και την αλλη μερα θα εκτινασες την πελατεια της κατα 50% ...δε σε τιμαει αυτο που λες
Δουλεια ενος μελους αυτου του φορουμ δεν ειναι να δοκιμαζει τις ανοχες μιας κοπελας με σκοπο να την ρουφιανεψει εδω μεσα την αλλη μερα,δουλεια ενος μελους ειναι να αξιολογει τη συμπεριφορα της κοπελας για τη δουλεια που κανει.

Η ανωνυμια μας εδω μεσα δε μας καθιστα δικαστες των παντων και ειδικα για ενα θεμα για το οποιο παντα υπηρχε και πολυ μεγαλη ζητηση και επιλεκτικη προσφορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
ναι και την αλλη μερα θα εκτινασες την πελατεια της κατα 50% ...δε σε τιμαει αυτο που λες
Δουλεια ενος μελους αυτου του φορουμ δεν ειναι να δοκιμαζει τις ανοχες μιας κοπελας με σκοπο να την ρουφιανεψει εδω μεσα την αλλη μερα,δουλεια ενος μελους ειναι να αξιολογει τη συμπεριφορα της κοπελας για τη δουλεια που κανει.

Η ανωνυμια μας εδω μεσα δε μας καθιστα δικαστες των παντων και ειδικα για ενα θεμα για το οποιο παντα υπηρχε και πολυ μεγαλη ζητηση και επιλεκτικη προσφορα

:rockon:

Η ''εχεμυθεια'' η δικια μας προς την πουτανα (εως ενα οριο γιατι τις αξιολογουμε εδω μεσα) και το αντιστοιχο ειναι αυτο που μας ξεχωριζει και τους δυο απο τους...πουστηδες.!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936

Σοβαρα μιλας ρε φιλε αν κανει τετοια μαλακια η χ πουτανα δε θα τη δωσω στεγνα μη λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι καποιοι αλλο το θεμα των υπηρεσιων της χ πουτανας και αλλο αν παιζει με τη υγεια ολων μας εκει δεν υπαρχει εχεμυθεια τη δινεις θεοστεγνα τελος αν εκτιναξω την πελατεια της 50% εξτρα σημαινει οτι ολοι αυτοι που πανε στη επικινδυνη χ γκομενα ειναι ποιο χαζοι και απο τις πετρες

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936

Η ''εχεμυθεια'' η δικια μας προς την πουτανα (εως ενα οριο γιατι τις αξιολογουμε εδω μεσα) και το αντιστοιχο ειναι αυτο που μας ξεχωριζει και τους δυο απο τους...πουστηδες.!
Πουστης θα ναι καποιος αν ξερει οτι μια χ γκομενα ειναι επικινδυνη και δε λεει απολυτος τιποτα να προφυλαξει τους υπολοιπους οχι αυτος που προφυλασει τους υπολοιπους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355

Εισαι παλιος συναγωνιστης,γνωριζεις και θυμασαι πραγματα...καποτε γραφαμε 10 ανθρωποι,ασχολουμασταν με την ουσια,μπορει να διαφωνουσαμε και καμια φορα αλλα παντα με σεβασμο προς τη γυναικα και αυτο που μας ενοιαζε ηταν η ενημερωση.Συμπληρωνε ο ενας τον αλλον.Υπηρχε ενα επιπεδο το οποιο με την παροδο των χρονων τεινει να εξαφανιστει...

Αυτη που θεωρουν οτι ο ρολος τους εδω μεσα ειναι να σηκωσουν το δαχτυλο για να δειξουν,πισω απο την ανωνυμια παντα και με ενα nickname μαλλον εχουν διαλεξει λαθος site για να περασουν την ωρα τους.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Πουστης θα ναι καποιος αν ξερει οτι μια χ γκομενα ειναι επικινδυνη και δε λεει απολυτος τιποτα να προφυλαξει τους υπολοιπους οχι αυτος που προφυλασει τους υπολοιπους

Και ποιος σου λεει οτι εγω ή καποιος αλλος θελει να προφυλαχτει.?? Οποιος θελει να προφυλαχτει να μην κανει ακαποτα και γλυφομουνια, δεν γινετε εκει που χτυπανε τα αρχιδια του προηγουμενου να ειναι πουδρα...

Δηλαδη εσυ κινηγας να βρεις πια πουτανα θα σου κατσει ακαποτα να την γαμισεις και μετα να μπεις εδω μεσα να το γραψεις και σε χειροκροτησουμε.??

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Και ποιος σου λεει οτι εγω ή καποιος αλλος θελει να προφυλαχτει.?? Οποιος θελει να προφυλαχτει να μην κανει ακαποτα και γλυφομουνια, δεν γινετε εκει που χτυπανε τα αρχιδια του προηγουμενου να ειναι πουδρα...
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο τελος δε ζητησα κανεναν να με χειροκροτησει και ουτε το επιδιωκω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο
Εσενα ομως δε σε ορισε κανενας προστατη της κοινωνιας...αν σου το προτεινει γκομενα απο μονης της,που δεν υπαρχει περιπτωση μπορεις να αρνηθεις...αλλα το να σηκωσεις το δαχτυλο και να την δειξεις την αλλη μερα εδω μεσα ειναι ρουφιανια και χωρις νοημα...και βαστα μη το παρει ζεστα κι αυτη και σε εντοπισει μετα και σε κυνηγησει

και οπως σου'χω ξαναπει δε χρειαζεται να απαντας σε ολους και σε ολα και να εχεις γνωμη για ολα με τοσο μακροσκελεις παραθεσεις,ειναι τρομερα κουραστικο για τον αναγνωστη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Εσυ τυπε μπορει να μη θες να προφυλαχτεις δικαιωμα σου δε θα σου βαλουμε και το πιστολι στον κροταφο για να προφυλαχτεις αν δε θες αλλοι ομως θελουν και αλλο το ακα τσιμπουκι και γλυφομουνι και αλλο το ακα γαμησι δεν ειναι το ιδιο

Μαν ενηλικες ειμαστε και αξιοι των πραξεων μας, το σπορ ειναι επικυνδηνο, αν περνεις τα μετρα σου καλως, αλλιως ειναι σαν να λες μπενω στην πιστα των σερρων με την χαγιαμπουζα την 1300 χωρις κρανος και αν πεσω κατω και σπασω το κεφαλι μου, μου φταει η πιστα...
Μπορει να λεω και μαλακιες τετοια ωρα, αλλα αυτη ειναι η ουσια, οποιος φοβαται μην κολησει κατι ας βρει ενα γκομενακι να περναει την ωρα του...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Εσενα ομως δε σε ορισε κανενας προστατη της κοινωνιας...αν σου το προτεινει γκομενα απο μονης της,που δεν υπαρχει περιπτωση μπορεις να αρνηθεις...αλλα το να σηκωσεις το δαχτυλο και να την δειξεις την αλλη μερα εδω μεσα ειναι ρουφιανια και χωρις νοημα...και βαστα μη το παρει ζεστα κι αυτη και σε εντοπισει μετα και σε κυνηγησει

και οπως σου'χω ξαναπει δε χρειαζεται να απαντας σε ολους και σε ολα και να εχεις γνωμη για ολα με τοσο μακροσκελεις παραθεσεις,ειναι τρομερα κουραστικο για τον αναγνωστη
Και εσενα δεν νομιζω να σε ορισε κανενας προστατη των κοριτσιων για να μου κουνας εσυ το δαχτυλο και να με αποκαλεις ρουφιανο απο κει και επειτα το τη θα κανω εγω αφορα εμενα και μονο εμενα μετα αν κουραζεσαι οπως λες μη διαβαζεις και μην απαντας και δεν νομιζω να χρειαζομαι την αδεια τη δικια σου η κανενος αλλου να απαντησω σε καποιον δημοσιο φορουμ ειναι και απο τη στιγμη που ουτε προσβαλω ουτε βριζω καποιον δε χρειαζομαι κανενος την αδεια να πω αυτο που θελω

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Να ζητατε εξετασεις παιδια

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Μαν ενηλικες ειμαστε και αξιοι των πραξεων μας, το σπορ ειναι επικυνδηνο, αν περνεις τα μετρα σου καλως, αλλιως ειναι σαν να λες μπενω στην πιστα των σερρων με την χαγιαμπουζα την 1300 χωρις κρανος και αν πεσω κατω και σπασω το κεφαλι μου, μου φταει η πιστα...
Μπορει να λεω και μαλακιες τετοια ωρα, αλλα αυτη ειναι η ουσια, οποιος φοβαται μην κολησει κατι ας βρει ενα γκομενακι να περναει την ωρα του...
Συμφωνω οτι ειμαστε ενηλικες και το σπορ ειναι επικινδυνο και ειμαστε αξιοι των πραξεων μας αλλα οπως σου πα αλλο μια τανα να κανει ακα τσιμπουκι και να την κανεις γλυφομουνι και αλλο να τον παιρνει ακα για 20-30 ευρω παραπανω εσυ μπορει να εισαι οκ με αυτο δικαιωμα σου δε σε κρινει κανενας εγω ομως δεν ειμαι οποτε ειναι δικαιωμα μου να το ξερω να μη παω στην εν λογο γι αυτο και αν τυχαινε να παιχτει κατι τετοιο με τανα εγω θα την εδινα στεγνα με πιανεις τη θελω πω τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom