Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (5 μέλη και 216 επισκέπτες)

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
706
Πόντοι
301
Υπηρξε ενας διαγωνισμος λιγους μηνες πριν,με συνολικα 7 νικητες νομιζω,μεταξυ αλλων τα επαθλα ηταν τζακουζι,απλο,κτλ.Οπως αναφερω και πιο πανω,ειχα κερδισει τοτε, αλλα δεν ελαβα γνωση οτι κερδισα,και το εμαθα λιγες μερες πριν και βασει συνενοησης με το σαιτ τλκ πηγα "ταμειο". :)

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
Το ντουμπαλβε πως προκύπτει? :think: είναι νέα διάλεκτος η δικιά σου? :2funny:
το λέγε ένας παππούς στο ράδιο επειδή δυσκολευοτανε να πει νταμπλιγιου και μ εμεινε.
Τι γαμαμε σημερα;καμία προταση;

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.160
Πόντοι
63.029
το λέγε ένας παππούς στο ράδιο επειδή δυσκολευοτανε να πει νταμπλιγιου και μ εμεινε.
Τι γαμαμε σημερα;καμία προταση;
Δεν εχει νερο ρε συ..
Πως θα πλυθουμε μετα?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.279
Πόντοι
746

[/quote]
Καλημέρα  σας
Γνωρίζει  κάποιος   που   και  πότε  δουλεύει  η  μικροκαμωμένη  Χριστίνα  που κάποια στιγμή  δούλεψε  στα τρίδυμα?
καλησπέρα. Την είχα πετύχει πριν ένα μήνα στη Σέρρες.

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασμα από Νικ ουρανού 26 και για καρίνα μου παρουσιάζει η τσατσά μια μικρή ξανθιά και λεπτή .. ξέρουμε τι παίζει ;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.326
Πόντοι
14.415
Πριν καμια 20αρια μερες επισκευτηκα την Βικτωρια, αλλαγμενη τελειως, ξανθο μαλι κοντο πιασμενο κοτσο, εβαλε και κανα 4-5 κιλακια, εχει χασει αυτο την υπερμουνη εμφανηση που ειχε, αλλα μοιαζει σαν νοικοκυρουλα της διπλανης πορτας, που μολις τηγανισε τα ψαρια και ηρθε για ξεσκισμα.!!! ...οποτε εγινε μια φουλ επιτηχυμενη ''συζηγικη'' καταθεση.!! και με απο μερους της φουλ αποδοση...!! :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.227
Πόντοι
37.965
Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ξερει κανεις τι παιχτηκε παλι με την Τσαρινα? Προσπαθουσα να πιασω γραμμη στο τηλεφωνο απο την περασμενη εβδομαδα αλλα τιποτα. Σταματησε ξανα?

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
155
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Αρέσει σε κανέναν από εδώ το voyeurism, δηλαδή να βλέπει άλλους να κάνουν σεξ? Λέτε να γίνεται αυτό στα μπουρδέλα, το επιτρέπουν αν συνεννοηθώ με κάποιον? Έχει κάποια εμπειρία κανείς μήπως?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.792
Πόντοι
41.777
Καλησπέρα! Αρέσει σε κανέναν από εδώ το voyeurism, δηλαδή να βλέπει άλλους να κάνουν σεξ? Λέτε να γίνεται αυτό στα μπουρδέλα, το επιτρέπουν αν συνεννοηθώ με κάποιον? Έχει κάποια εμπειρία κανείς μήπως?

Εδώ δύσκολα τυπε,Ολλανδία και Γερμανία άνετα

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
426
Πόντοι
581
Εχουνε νερο στα σπιτια, ή θα παμε και θα φαμε ψαριλα;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
522
Πόντοι
4.955
Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ξερει κανεις τι παιχτηκε παλι με την Τσαρινα? Προσπαθουσα να πιασω γραμμη στο τηλεφωνο απο την περασμενη εβδομαδα αλλα τιποτα. Σταματησε ξανα?
Η Τσαρίνα σήμερα βρίσκεται στο ποστο της, μόλις της εριξα ένα ξεγυρισμένο :P  φρέσκια και δροσερή όπως πάντα.

Παρεπιπτόντως όποιος έρχεται από ανατολικά μονο μεσω περιφεριακής και καλοχωριου, αλλιως θα φαει μςγαλο πακετο, ελεω μαραθωνίου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Χθες τη νυχτα αφου γλυτωσα τη συλληψη πρωτα,κατευθυνθηκα προς τα στουντιο και ειπα να κανω μια τσαρκα...Μπηκα πρωτα στο Φριξου 14 οπου δουλευε μια Σαντρα Ρωσσιδα αλλα δε την ειδα.
Παω απεναντι στο 15β ,αυτο με την εισοδο αεροδιαδρομο δηλαδη...και βγαινει η Μπιανκα η Ρουμανα η μελαχρινη που ειναι καμια 35 κιλα ολα κι ολα,φορουσε μποτες ως το γονατο και κατι ρουχα σαν μαθητριουλα,μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι και ξυπνησε ο παιδεραστης μεσα...συγχρονως βγαινει κι ενας τυπος απο το δωματιο με το χαμογελο ως τα αυτια και λεω θα μπω και οτι βγει

Ντροπαλη και μαζεμενη στις κινησεις της στην αρχη αλλα την εκανα ο,τι ηθελα...πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο οσο ηθελα με πουτσοκαπακωμα εξτρα  :rolleyes:...την εβαλα εκατσε πανω στην πουτσα μου...την εστησα ορθια μπροστα στον καθρεφτη και γω απο πισω την εχωσα την πουτσα αναμεσα στα ποδια και βγηκε απο μπροστα και την ελεγα θα ησουν ωραιο τραβεστι...
Καλη πιπα οχι βαθια αλλα τεχνικη,αρχιδογλειψιμο,μου εγλειψε και τις ρωγες...Μονο δε φιλαει και δε με αφησε να τη χυσω στη μαπα στο τελος.
Μιση ωρα γεματη στο δωματιο με 40ε για γυμνο τσιμπουκι και δε γκρινιαξε καθολου.Γλειφομουνι δε πηρα γιατι λογω ελλειψης νερου αυτες τις μερες μπορει να επεφτα σε εκπληξη αν και ειχε νερο στο στουντιο...
Περασα πολυ καλα μιση ωρα καγκελο η πουτσα,βεβαια μιλαμε για εναν αβυζο σκελετο αλλα το οτι εχεις ενα μικροσκοπικο κοριτσακι και το κανεις οτι θες ειναι απο μονο του καυλωτικο και σαν ιδεα αλλα και σαν εικονα στον καθρεφτη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αυτή η σαντρα είναι σκυλέ ξανθια σπασμενη λιγο, από μπροστα φαινεται σεξυ, αλλα από πισω ο κωλος της εχει κρεμασει προς τα κατω και δεν είναι στρογγυλος λες και είναι από γερο 70ρη ένα πραγμα.
βυζι στητο πλαστικο να συμπληρωσω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.546
Πόντοι
216
Με το αναλογο τιμημα βεβαια αν πληροσεις καλα τον Μπουξο μπορει να σε αφησει να τον παρεις ματι πος γαμαει την αγαπημενη του τσουβαλα....Χα χα χα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.126
Πόντοι
17.116
Με το αναλογο τιμημα βεβαια αν πληροσεις καλα τον Μπουξο μπορει να σε αφησει να τον παρεις ματι πος γαμαει την αγαπημενη του τσουβαλα....Χα χα χα
Με την Νικη( :tits:) το τιμημα ανεβαινει κατα πολυ! :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.227
Πόντοι
37.965

Δεν θα πω ονομα αλλα μου εχει τυχει να μου πει πορνη οτι ειναι ενας τυποςπου της ζηταει να βρει καποιον να την πηδαει και αυτος να περνει ματι και να τραβαει μαλακεια. Πληρωμενα ολα απο τον τυπο. Εγω θα το εκανα παντως να μου πληρωσει ο αλλος το γαμησι και ας περνει ματι. Κλειν μειν. Βασικα αλλο στα λογια αλλο στην πραξη πχ μπορει να μην μου βγει αναλογα τον τυπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom