Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

Mitsotolmiros1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
0
Από την ως τώρα εμπειρία εγώ έχω να πω ότι και με πρόγραμμα μπορείς κάλλιστα να φας φόλα. Το απλό είναι γενικά μεγαλύτερο ρίσκο, βέβαια οφείλω να παραδεχτώ ότι τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω από απλά προγράμματα. Η αρχή είναι, όσο μεγαλύτερη η διάθεση του κοινού να πληρώσει γενναιόδωρα, τόσο πιο πολύ θα πέφτει η απόδοση στην ταρίφα.

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
H Σοφια η Ρουμανα ειναι το κατι το διαφορετικο εινα πολυ καλη δινει γλωσοφιλλα αλλα την εχω παρει με 60 η 70 το τι κανει με 40 δεν ξερω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.302
Πόντοι
3.346
H Σοφια η Ρουμανα ειναι το κατι το διαφορετικο εινα πολυ καλη δινει γλωσοφιλλα αλλα την εχω παρει με 60 η 70 το τι κανει με 40 δεν ξερω

ωραιος.... :hi:

και εγω για μεγαλα προγραματα ενδιαφερομαι οχι για το απλο των 40

θα την τιμησω συντομα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
:hi: :hi: αναπολώ  τις τσαρκες - αναφορες του προεδρου  :kneel: :kneel: :kneel: ...Μεσσιε mpouxos γραψε για τον λαο σου  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Τυπε,τι να γραψει ακριβως?
Δες αναφορα πριν απο 6 μηνες και πανε τσαρκα να δεις οτι ειναι οι ιδιες,για να μην πω και χρονο!!!

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0

και εγω για μεγαλα προγραματα ενδιαφερομαι οχι για το απλο των 40

θα την τιμησω συντομα
[/quote]

Πλέον το σαραντάρι έχει βαρύνει για την δικια μου τσεπη και μονο με την υποψία πως μπορεί να το κλάψω ( όπως κάποια πενηντάρια στο παρελθόν ) κάθομαι και απολαμβάνω τα σχόλια σας

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
ελα στα γρηγορα ο φουρνος κ μπουχος να ξεκινησουν δουλεια.αντε αυτιστικα μονο αερολογιες ειστε.αντε να μην στηλω των μπλακ να σας βαλει πιπερακι στο στομα. :happy: :happy:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
φίλος η γιαννιτσών δίπλα είναι,τσιμπα μια βουλγαριτσα καθαρή απο εκει μην πετας στις σαβούρες 40αρια και 50αρια
για πε κ σε εμας βρε τσακαλε ποια ειναι καθαρη για να παρουμε κ εμεις :think: :think:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
φίλος η γιαννιτσών δίπλα είναι,τσιμπα μια βουλγαριτσα καθαρή απο εκει μην πετας στις σαβούρες 40αρια και 50αρια
Τυπε οσο καθαρες οπως λες εσυ οτι ειναι(σπανιο φαινομενο)σχεδον ολες για να μη πω ολες ειναι ξεπετες του κερατα ακομα και το 20αρικο παιζει να το κλαψεις

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
για πε κ σε εμας βρε τσακαλε ποια ειναι καθαρη για να παρουμε κ εμεις :think: :think:
Εχει τυπε η Ξανθια η Ελενη που κανει πιατσα στη χαλκιδος ειναι πεντακαθαρη αλλα ξεπετα του κερατα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Τυπε,τι να γραψει ακριβως?
Δες αναφορα πριν απο 6 μηνες και πανε τσαρκα να δεις οτι ειναι οι ιδιες,για να μην πω και χρονο!!!
δεν πειράζει μας έφτιαχνε την διάθεση....περνάω και τις βλέπω  ...αλλά όπως λένε θέλω να τα ακούω .... :headbaning1: :headbaning1:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Χθες την Νυκτα.

Ερημιτη 2 => Νικολ ειπε η τσατσα αλλα ηταν στον δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω.

Ερημιτη 2Α => Μιρα

Ερημιτη 5 => Η γνωστη βυζαρου μιλφ Νικολ.

Ερημιτη 3 => Μπια, ουγγαρεζα. Νταρντανε μωρο.

LV1 => Ξανθο, καβλακι Βαλεντινα.

LV2 => Μανταλινα γατουλινα.

LV3 => Μελαχρινο, προσχαρο, νταρντανε, τσιγγανοειδες μωρο.

Venus => Σαρα, αδυνατο, μελαχρινο μωρο με πορνοstockings. Γενικα τπτ ιδιαιτερο απο εμφανιση. Εδω εγινε η καταθεση..υπακουο μωρο, δεν βιαζεται, θελει να σε ικανοποιησει αλλα ειναι ακομα απειρη.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλημερα συναδελφοι! Καποια στιγμη αυτος ο αντιεπαγγελματισμος των μαγαζιων πρεπει να σταματισει..πριν απο λιγες μερες ειχα παει στα στουντιο οπου δουλευε η σοφια και ρωτησα ποτε γυρναει και μου απαντησαν μες την βδομαδα (τεταρτη-πεμπτη)σε αλλο σαιτ οπου απανταει η σοφια μου ειπε τα ιδια.Η κοπελα απο τι βλεπω ομως πουθενα μεχρι στιγμης,δηλαδη τους ειναι τοσο δυσκολο να πουνε οτι κατι ετυχε και δεν θα δουλεψει ακομα.. απο το να λενε ψεματα συνεχεια.Αν ομως εμεις ζητησουμε λεφτα πισω γιατι η κοπελα που περασαμε δεν ηταν καλη στο δωματιο,τοτε δεν σηκωνουν κουβεντα! μηδεν σεβασμος στους πελατες απο μαγαζια που υποτιθεται περασαν σε αλλο επιπεδο απο τα απλα μπουρδελα.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Αλάνια αυτή η κορασίδα που είναι στοgodina .έχει κανείς άποψη μια νταρντανα όμορφη .

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Αν εννοεις την Μαρια την ουκρανεζα στο godiva , την γουσταρω και γω παρα πολυ και την την εχω γαμησει μερικεςφορες γιατι με ερεθιζει υπερ του δεοντος.Ομως δεν μιλαει καθολου ελληνικα και δεν προσπαθει να σε ευχαριστησει.Θελει αρκετες καταθεσεις για να χαλαρωσει στο δωματιο.

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Oxi mia πάντα πρωί γεματουλα που μιλάει καλά εληνικα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλημερα συναδελφοι! Καποια στιγμη αυτος ο αντιεπαγγελματισμος των μαγαζιων πρεπει να σταματισει..πριν απο λιγες μερες ειχα παει στα στουντιο οπου δουλευε η σοφια και ρωτησα ποτε γυρναει και μου απαντησαν μες την βδομαδα (τεταρτη-πεμπτη)σε αλλο σαιτ οπου απανταει η σοφια μου ειπε τα ιδια.Η κοπελα απο τι βλεπω ομως πουθενα μεχρι στιγμης,δηλαδη τους ειναι τοσο δυσκολο να πουνε οτι κατι ετυχε και δεν θα δουλεψει ακομα.. απο το να λενε ψεματα συνεχεια.Αν ομως εμεις ζητησουμε λεφτα πισω γιατι η κοπελα που περασαμε δεν ηταν καλη στο δωματιο,τοτε δεν σηκωνουν κουβεντα! μηδεν σεβασμος στους πελατες απο μαγαζια που υποτιθεται περασαν σε αλλο επιπεδο απο τα απλα μπουρδελα.

Κάθε τρεις και λίγο κάνετε λες και ανακαλύψατε την Αμερική με το συγκεκριμένο θέμα. Ναι δυστυχώς έτσι είναι. Και έτσι μόνο καλό τους κάνετε,δείχνετε ότι είστε απεγνωσμένοι πελάτες. Ότι όσο και να τους κράζετε,δεν μπορείτε να τους αποχωριστειτε. Σταματήστε να ενδιαφέρεστε και να πηγαίνετε και θα δείτε πως θα αλλάξουν έτσι ξαφνικά. Μερικοί ρωτάνε απεγνωσμένα εδώ και 2-3 μήνες για τσαρινα. Και όσο θα ρωτάνε αυτή ακόμα θα ρχεται,από τέλη σε τέλη κάθε μήνα.

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
Αν εννοεις την Μαρια την ουκρανεζα στο godiva , την γουσταρω και γω παρα πολυ και την την εχω γαμησει μερικεςφορες γιατι με ερεθιζει υπερ του δεοντος.Ομως δεν μιλαει καθολου ελληνικα και δεν προσπαθει να σε ευχαριστησει.Θελει αρκετες καταθεσεις για να χαλαρωσει στο δωματιο.

Είναι η ίδια που δούλευε στα Las Vegas? Γενικά εκείνη η Μαρία που δούλευε στα Las Vegas και είχε δυνατό σώμα κυκλοφορεί ακόμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom