kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
ποιες εννοείς??λογικά η Αλικη απο venus και vis studio είναι.......
Πάντως πραγματικά εκτος απο 1-2 καλές περιπτωσεις η κατάσταση ειναι tragikkkkk
ποιες εννοείς??λογικά η Αλικη απο venus και vis studio είναι.......
Πάντως πραγματικά εκτος απο 1-2 καλές περιπτωσεις η κατάσταση ειναι tragikkkkk
ποιες εννοείς??
Για άλλη λέτε.η μια είναι στο bella dona καί η άλλη στο inside.τις έχει το your ladies.gr
Στην πιπα καλη ηταν.. αλλα οταν η αλλη σου λεει για χρονο και ξεκιναει σχεδον χωρις προκαταρκτικα..στα 40 που εχει το απλο βρισκω αρκετες καλυτερες απο αυτην.Αν σε μεγαλυτερα προγραματα ειναι διαφορετικη προς το καλυτερο, δεν ξερω..μερικες το κανουν αυτο.αυτη είναι...η μελαχροινη ,ωραίο τσιμπούκι,.....χάλασε μάλλον και αυτη απο το καλοκαίρι που έκανα μια δοκιμή μαζι της.....
την πετυχα βραδυ στο bella donnaΓνωριζει κανεις τι απεγινε η Λαρα? Δεν την εχει πια το γνωστο σαιτ με τα ωραρια.
Ποια απ ολες ?καλημερα παιδια και καλη χρονια. ξερουμε που εχει εξαφανιστει η Μονικα????
την πετυχα βραδυ στο bella donna
Η θεία Μόνικα ήθελα να πω.. ξέρεις κάνεις τίποτα;;
Κάπου είχε μια κριτική για την Λορένα σε αυταρχικό , σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο , ίσως στο villa erotica , τώρα είμαι απο κινητό και είναι δύσκολο να ψαξω , και ακόμα πιο δύσκολο να βάλω λινκ αν γίνεται κιόλας , πάντως μπορείς να την πεις κι εσύ τι θέλεις δεν είναι στάνταρ οτι περνώ αυταρχικό και θα κανει αυτά τα πραγματα αν κάτι δεν σου αρέσει την λες και δεν το κανει.Καλημερα σε ολους! Σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο με Λορενα αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανει το προγραμμα,μπορει καποιος να κατατοπισει,εστω και στο περιπου?![]()
Και η σιμονα η παλιά ήτανε κορυφή , για μένα τουλαχιστον , λέω η παλιά γιατί σε κάποια φάση είχε εμφανιστεί μια ακόμη σιμονα. Δυστυχώς σταμάτησε σχετικά νωρίς ..Άννα....και Λορένα......
με την πρώτη έχω πολύ καιρό να πάω ,αλλά θεωρώ οτι ειναι τοπ...σε όλα και με σιλικονάτα πλέον
Λορένα ,δεν ξέρω αυτη τη στιγμη μπορεί να είναι και η καψούρα μου( τρόπος του λέγειν),κατα πάσα πιθανότητα θα κάνω καταδρομική
κατα τα άλλα Τζέσυ ο.κ ,καλή αλλά εγω δεν....
Γαλήνη ο.κ αλλα εγω πάλι δεν....
Μια Ουκρανεζα στο free house επισης πολυ καλή αλλα εγω πάλι δεν....
Γενικά υπάρχουν λίγες περιπτωσείς όπως για παράδειγμα η παλια Ζάνα ,η Μαρία η Τσέχα για τα γουστα μου,η Αννα απο Λαφαμ, η Λουση, η Νατάσσα η Τσαρίνα επίσης καλή ,η παλιά Εμμανουέλα ,
Ασε όσο σκεφτομαι περιπτωσεις.....σκέφτομαι πραγματικά την απόσυρση....
Καλημερα σε ολους! Σκεφτομαι να δοκιμασω αυταρχικο με Λορενα αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανει το προγραμμα,μπορει καποιος να κατατοπισει,εστω και στο περιπου?![]()
Καλά θυμόμουν τελικά για την κριτική , είναι η τελευταία κριτική απο τις 3 , και η μόνη με αυταρχικό.Κάπου είχε μια κριτική για την Λορένα σε αυταρχικό , σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο , ίσως στο villa erotica , τώρα είμαι απο κινητό και είναι δύσκολο να ψαξω , και ακόμα πιο δύσκολο να βάλω λινκ αν γίνεται κιόλας , πάντως μπορείς να την πεις κι εσύ τι θέλεις δεν είναι στάνταρ οτι περνώ αυταρχικό και θα κανει αυτά τα πραγματα αν κάτι δεν σου αρέσει την λες και δεν το κανει.
Ναι , αλλά πρέπει να το ζητήσεις απο πρίν γιατί είναι κάτι που δεν το θέλουν όλοι , και εκτός αυτού θέλει και μια προετοιμασία δηλαδή να πιεί παραπάνω νερό πρίν μπει στο δωμάτιο. Σε μένα μάλιστα επειδη δεν είχα πάρει κανονικό αυταρχικό αλλα ένα πρόγραμμα συνδιασμό αυταρχικου με κανονικοΦίλε Σάββα,αν ζητήσεις σε κατουράει;
Χμμ .. ναι τα κάνει όλα αυτά , τα δυο πρώτα τα δοκίμασα κιόλας, το κωλοδάχτυλο μου το πρότεινε αλλά δεν ήθελα (το πρόγραμμα που πήρα εγω ήτανε χωρίς strapon ) εγω. Διάβασε και την κριτική στο λίνκ που έβαλα πιο πάνω αν θές λέει κι εκεί διάφορα.Φίλος κάνει καλό αυταρχικό;φτύνει; χαστουκίζει;βάζει κωλοδάκτυλα;