Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Αλάνια καλή χρονιά.pls μια απάντηση ουρολαγνεια στα σπίτια πιες κάνουν?

Exemuthos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Συνάδελφοι καλή χρόνια..υπάρχει κανα Μαυράκη πουθενά ;;;

• Like
Αντιδράσεις: zipas

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
κα
Συνάδελφοι καλή χρόνια..υπάρχει κανα Μαυράκη πουθενά ;;;
καλη χρονια. στα στουντιο δεν εχει τιποτα.μαυρες θα βρεις στην πιατσα στην μοναστηριου αργα το βραδυ.

Exemuthos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Οταν λες αργά 23:00:::
Εκει κοντά στο shell??

maik19755

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
16
Πόντοι
0
Αλάνια καλή χρονιά.pls μια απάντηση ουρολαγνεια στα σπίτια πιες κάνουν?
να σε κατουρισουν τυπε? σε οποια και να το  πεισ σε ντελο και  δωσεισ φραγκα ναι θα σε πουν με τι μια,σταρχιδια τουσ ολεσ.σε χεζουν κιολασ.εσενα κατουρανε.για να κατουρισεισ εσυ λιγο δυσκολο τυπε.

Exemuthos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ωραίος γνωρίζω γνωρίζω αλλα κει εκει shell ειχε ποιο παλιά.. :grin:

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
ναι τωρα βγαινουν στην μοναστηριου αλα τι να σου πω ρε φιλε πολυ ξεπετες ειναι ολες τους δεν θα γαμησης κοιτανε να σε ξεπεταξουνε αφου σε παρουν το εικοσαρικο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
να σε κατουρισουν τυπε? σε οποια και να το  πεισ σε ντελο και  δωσεισ φραγκα ναι θα σε πουν με τι μια,σταρχιδια τουσ ολεσ.σε χεζουν κιολασ.εσενα κατουρανε.για να κατουρισεισ εσυ λιγο δυσκολο τυπε.
μπα δεν το κάνουν όλες , ασε που αμα πεις για ουρολαγνεία ειδικά οι τσατσάδες οι περισσότερες ουτε καν ξέρουν τι είναι. οσο για το ποιες κάνουν το είχα ξαναποστάρει και πριν λίγο καιρο και μάλιστα απο ότι βλέπω πάλι στον gioulis ειχα απαντήσει.

Squeaky Snake

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναθλητες

Η Αννα η Ουκρανεζα ξερει κανεις που βρισκεται σημερα βραδι? Τρομερος μουναρος που δουλευει συνηθως στο πρωτο στουντιο στην αρχη του χωματοδρομου δεξια

Ψηλο μουνι, ξανθια με στητες βυζαρες και κωλαρα για ξεσκισμα

Mitsotolmiros1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ένα τιπ θέλω αν έχει κάποιος υπόψη. Πριν απο κανά 2μηνο σε βολτιτσα που έκανα στα μαγαζιά στη Νικηφορου Ουρανού σταμάτησα σε μια κοπέλα αν θυμάμαι καλά: νεαρή, 3ρι στήθος, μαύρο μαλλί και μεικαπ, και είχε τσόκερ. Δεν ξέρω αν είχε τύχει πάντως είχε κάνει καλή εντύπωση και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω αν είναι δω ακόμα.
Ευχαριστώ!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.750
Πόντοι
32.165
περασμα πριν δυο μερες με πομακο αζαζελ κ μπουκα.γυρα σε ολα τα μαγαζια μηπως κ βρεθη τιποτα καλο. αλλα ματεως κοπος.ομπυκας πηγε στο στανταρακι του.ο πομακος πωτουσε ποτε υθα ερθη τσαρινα.κ εμαυρος εμεινε με την πουτςα στο χερι :walkingpenis: :walkingpenis:

απαντηση για τσαρινα τι σας ειπανε εσας? οτι θα γυρισει τελος γεναρη?

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Καλησπέρα σε όλους. Πήγε σήμερα κανένας τσάρκα; η Νταϊάνα δουλεύει σήμερα; έπαιρνα τηλέφωνο στο μινωταυρου 10 και δεν απαντάει. Μήπως άλλαξαν τηλέφωνο;

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Πήγε σήμερα κανένας τσάρκα; η Νταϊάνα δουλεύει σήμερα; έπαιρνα τηλέφωνο στο μινωταυρου 10 και δεν απαντάει. Μήπως άλλαξαν τηλέφωνο;
Κλειστα ηταν σημερα και τα δυο κατα τις 16:00.

mw1990

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια επειδη δεν εχω ιδέα γενικα τι γίνεται καθώς δεν έχω παει ποτε, ξερετε μήπως τι τιμές παίζουν γενικά εδω Θεσσαλονικη και τι υπηρεσίες?
πληρώνεις δλδ στανταρ ποσο μεχρι να χύσεις ή πληρώνεις με την ώρα?
βασικα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κανένα καλο να παω θα ήταν χρησιμο. ειδα καποια Online αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι όπως φαίνονται

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Παιδια επειδη δεν εχω ιδέα γενικα τι γίνεται καθώς δεν έχω παει ποτε, ξερετε μήπως τι τιμές παίζουν γενικά εδω Θεσσαλονικη και τι υπηρεσίες?
πληρώνεις δλδ στανταρ ποσο μεχρι να χύσεις ή πληρώνεις με την ώρα?
βασικα αν μπορείτε να μου προτείνετε και κανένα καλο να παω θα ήταν χρησιμο. ειδα καποια Online αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι όπως φαίνονται
Οι τιμες στα απλα studio αρχιζουν απο 30 ευρω το απλο και ανεβαινουν αναλογα το προγραμμα και τις υπηρεσιες της κοπελας και μπορουν να φτασουν τα 100 εως 120 και 150 ευρω σε καποιες απο αυτες.Στα studio των βιλλων(το ποια ειναι τα studio των βιλλων εχει σχετικο site το greeladies) αρχιζει το απλο στα 40 και εκει ανεβαινει παλι σχετικα με τις υπηρεσιες σε αναλογες τιμες.Τωρα αυτο που λες αν διαρκει η συνευρεση μεχρι να χυσεις η με την ωρα ισχυει το πρωτο και εχει προγραμμα να παρεις με την ωρα η 2 φορες να χυσεις.Για καποια καλη οτι να σου πω δεν νομιζω οτι θα αρκει για να πας καλυτερα κανε μια βολτα στα μαγαζια δες απο μονος σου τι παιζει γιατι παντα οι αποψεις ειναι υποκειμενεικες και διαφερουν και μπορεις να ενημερωθεις για βαρδιες στο σχετικο site για studio της Θεσσαλονικης

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τωρα αυτο που λες αν διαρκει η συνευρεση μεχρι να χυσεις η με την ωρα ισχυει το πρωτο και εχει προγραμμα να παρεις με την ωρα η 2 φορες να χυσεις

Αν μπεις με το απλό και δεν μπορείς να τελειώσεις εύκολα,μη περιμένεις η κοπέλα να μείνει στο δωμάτιο ένα μισάωρο.Άμα είναι καλή σε συμπεριφορά,ένα 20λέπτο στη χειρότερη περίπτωση θα μείνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom