Εκανα πριν απο λιγο την πρωτη τσαρκα για το 2018 τα πραγματα ειναι σχεδον απελπιστικα..απο τις λιγες φορες που εφυγα χωρις να καταθεσω καπου.
Case D'Amore (Τρίδυμα)Τα δυο πρωτα κλειστα στο πισω η αννα,καλο κορμι αλλα μεσα δεν λεει.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls) Εκει πηγα περισσοτερο για να ρωτησω για την σοφια,αλλα δεν γνωριζε η τσατσα ποτε θα γυρισει.Η κοπελα που ειχαν ηταν η γνωστη ουκρανη ελενα.
Μινωταύρου & Νικηφόρου ΟυρανούΗ αγγελικουλα η ελληνιδα μου ειπε η τσατσα,δεν την ειδα εγω.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels)Νικολ γαλλιδα,καποτε πρεπει να βγει στην συνταξη αυτη.
Μινωταύρου 3Εδω η πολυσυζητημενη των τελευταιων ημερων λιλιανα,μιλφ πανω απο 40 δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα ωστε να περασω αν και ειδα οτι οι συναδελφοι γραφουνε καλα για αυτην.
Νικηφόρου Ουρανού 26Καρινα πιτσιρικα νταρτανα και αρκετα ομορφη,οτι καλυτερο ειχε σημερα,παρα λιγο να περνουσα αλλα εφυγα τελικα..αν και ειχα καλη κουβεντα με την επισης ομορφη τσατσα, με ξενερωσε λιγο γιατι οποιος εμπαινε και δεν καθοταν τον εκραζε λιγο,νταξει δεν γινεται οσοι παμε στα στουντιο να καθομαστε ολοι την ωρα σε ενα μαγαζι.
Νικηφόρου Ουρανού 28Μια αδιαφορη,γκρετα νομιζω την λενε.
Πέτρου Ερημίτη 1 & Μινωταύρου (Las Vegas)Τα δυο κλειστα στο τελευταιο η μανταλινα,καλο και εμφανισημο πιπινι.
Τελος να κλεισω λεγοντας οτι πηγα στα φριξου και ηταν σχεδον ολες αδιαφορες εμφανισιακα εκτος απο το την μιρελα που δεν ειναι ομως τοσο καλη μεσα.Πηγα και σε σχεδον ολα τα πετρου ερημιτη, και εκει τα ιδια ειδικα στο ενα εχει μια μικρη ουγγαρεζα στρουμπουλη που μοιαζει με χωριατοπουλα,νταξη δεν θα περνουσα ουτε αν με πληρωναν χαχα! Αυτα, καλο βραδυ!