Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Live αυτή τη στιγμή...
-Νικ.Ουρανού 28.Μιρελα
-Νικ.Ουρανού 24.Ελενα ρουμανα
-Μινωταύρου 12.Αγγελικη Ελληνίδα
-Φρίξου 15.Αλεξανδρα μινιον
-Φρίξου 15α.Γιαννα αδύνατο ρουμανακι μελαχρινο
-Φρίξου 15β.Τανια γιαγιά
-Φρίξου 12.Χριστινα κοκκινομαλλα από Λας Βέγκας
-Νικ.Ουρανού 1α.Σισσυ κοκκινομαλλα
-Νικ.Ουρανού 1β.Βανεσσα ουκρανη
-Free house. Ανια ουκρανη
-Μινωταύρου 14.Αφροδιτη βυζαρου
-Godiva. Λίνα Ρωσσιδα
για αυτην που γραφει ο Αλ

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
κανονικα πρεπει να απαγορευτει δια ροπαλου η προσβαση σε αυτο το ονειρο σε οσους ακομα ψαχνουν για λαρες νατασες,εφες και λοιπες παρωχημενες πουτανες της πολης μας
πρωταιρεοτητα μονο σε οσους απειχαν ολο αυτο τον καιρο

Την ειχα δοκιμασει μια φορα την Μονικα στην Αθηνα πριν πολυ καιρο (2-3 χρονια)... Δεν θυμαμαι αν εγραψα και κριτικη... Απο εμφανιση τα βλεπετε, αν και νομιζω οτι εχει ομορφυνει ακομα περισσοτερο... Ειναι κ ψηλη, με τα τακουνια με περνουσε...
Απο συμμετοχη δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο, αλλα ισως να 'ταν επειδη ηταν η πρωτη φορα ή επειδη πηρα το απλο προγραμμα... Χωρις να θυμαμαι κατι ιδαιτερα αρνητικο, αλλα ουτε κατι συναρπαστικο περα απ' οτι πηγα με τετοιο μουναρο..!

SEXPYR XORIS TO PYR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
0
μαγκες την γαληνη δεν την εχει στις βιλλες...ξερει κανεις αν ειναι καπου αλλου ?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
257
Πόντοι
26
Καλησπέρα
Μια ερώτηση την Νταϊάνα που την βρίσκουμε στο govida ή στο free house;

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλησπέρα
Μια ερώτηση την Νταϊάνα που την βρίσκουμε στο govida ή στο free house;
τέτοιες ερωτήσεις ποτε δεν τις καταλαβα. δηλαδή αν σου πουμε γκοντιβα και αυτή αλλαξει και παει στο  φρι χαουζ, εσυ θα πας μεχρι το γκοντιβα θα μπεις και θα φυγεις αγαμητος σπιτι σου, απογοητευμενος και δεν θα την ψαξεις 100 μετρα πιο κατω?  :think: :headbang:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Αλεξάνδρα, η Μπιανκα είναι για πέταμα στη μαύρη θάλασσα, μεγάλο κομοδίνο  :knockinb:
Aν εννοεις την Αλεξανδρα απο το σπιτι της Εφης θα διαφωνησω δεν ειναι καθολου κομοδινο αν λες αλλη παω πασο γραψε λαθος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Διπλη καταθεση σημερα το απογευμα αλλα δεν ημουν σε φορμα  :walkingpenis:
Θεωρητικα ξεκινησα για θεια Μονικα Free house αλλα ξεχασα οτι ρεπαρει τις Δευτερες οποτε το ενα σπιτι κλειστο και στο διπλανο δεξια η Μολδαβη Νταϊανα.Μπηκα κατευθειαν γιατι την πεθυμησα και οπως εχουμε ξαναπει η Νταϊανα ειναι ενας μυθος πλεον απο το Βαρδαρη ακομα,πολυ καλη γυναικα,πανεξυπνη και με προσωπικοτητα,γλυκεια και επικοινωνιακη,αλλα και αγρια οταν της δωσεις το δικαιωμα διοτι εκτος απο βασιλισσα της πιπας και των κριτικων ειναι μαλλον και η βασιλισσα του αυταρχικου....δεν εχω δοκιμασει αλλα μου εχει περιγραψει ωραιες καταστασεις οταν ηταν στο Godiva.
Ξεκινησαμε δυναμικα με φιλια,πουτσοτριψιματα,δαχτυλα,εξαφανιση του πεους για πλακα  :pipa1: :pipa1:
Καπου στην πορεια το μυαλο μου μαλλον ηταν αλλου αλλα τελοσπαντων η γυναικα εκανε την υπομονη της και την εχυσα.Μαλιστα μου ειπε τι αγχωνεσαι αφου ξερεις καθομαι οσο θελω στο δωματιο

Και ενω δεν ειχα ορεξη ας πουμε αλλα κατι με ετρωγε και λεω ας κανω και λιγη τσαρκα αν και πλησιαζαμε στη ληξη της πρωινης βαρδιας και παλι...Παω απο Ερημιτη μπαινω στο 3 εμφανιζεται ενα γυφτακι συμπαθητικο ονοματι Μαγια απο Βουλγαρια,σκουροχρωμο με μεγαλα βυζακια και σφιχτο κορμι...κανω ταχα πως ρωταω για 69 και μου λεει με 50ε κανω και 69 με γυμνο και κωλο  :o :o
Αν και πολυ μακρια απο τα εμφανισιακα γουστα μου και τι κωλο να γαμησω αφου ημουν ετοιμος να κοιμηθω λεω ενταξει θα μπω γιατι μου φανηκε πολυ συμφερουσα η προταση  :grin:
Καλη πιπα που με καυλωσε αν και συντομα περασε καποτα,ωραιο μουνακι και κωλος για γλειψιμο,πουτσοτριψιμο και γενικα προθυμη και ευγενικη κοπελα που προς τιμην της εκανε μεγαλη υπομονη και στο τελος την εχυσα στο στομα με καποτα.Πηγα να την ψησω για χυσιμο στη μαπα της προτεινα να της δωσω και ενα 10αρικο αλλα αντισταθηκε...
Ομως την θεωρω μια αξιολογη περιπτωση και θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη που θα ειμαι καυλωμενος γιατι σημερα δεν ημουν

Η 2η σερι καταθεση ειναι συνηθως πλεονασμος αλλα δασκαλε που διδασκες  :headbang:

επισης η Κωλετη ηταν κλειστη και η τυχη της Νατασας αγνοειται ακομα  :'(

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
Διπλη καταθεση σημερα το απογευμα αλλα δεν ημουν σε φορμα  :walkingpenis:
Θεωρητικα ξεκινησα για θεια Μονικα Free house αλλα ξεχασα οτι ρεπαρει τις Δευτερες οποτε το ενα σπιτι κλειστο και στο διπλανο δεξια η Μολδαβη Νταϊανα.Μπηκα κατευθειαν γιατι την πεθυμησα και οπως εχουμε ξαναπει η Νταϊανα ειναι ενας μυθος πλεον απο το Βαρδαρη ακομα,πολυ καλη γυναικα,πανεξυπνη και με προσωπικοτητα,γλυκεια και επικοινωνιακη,αλλα και αγρια οταν της δωσεις το δικαιωμα διοτι εκτος απο βασιλισσα της πιπας και των κριτικων ειναι μαλλον και η βασιλισσα του αυταρχικου....δεν εχω δοκιμασει αλλα μου εχει περιγραψει ωραιες καταστασεις οταν ηταν στο Godiva.
Ξεκινησαμε δυναμικα με φιλια,πουτσοτριψιματα,δαχτυλα,εξαφανιση του πεους για πλακα  :pipa1: :pipa1:
Καπου στην πορεια το μυαλο μου μαλλον ηταν αλλου αλλα τελοσπαντων η γυναικα εκανε την υπομονη της και την εχυσα.Μαλιστα μου ειπε τι αγχωνεσαι αφου ξερεις καθομαι οσο θελω στο δωματιο

Και ενω δεν ειχα ορεξη ας πουμε αλλα κατι με ετρωγε και λεω ας κανω και λιγη τσαρκα αν και πλησιαζαμε στη ληξη της πρωινης βαρδιας και παλι...Παω απο Ερημιτη μπαινω στο 3 εμφανιζεται ενα γυφτακι συμπαθητικο ονοματι Μαγια απο Βουλγαρια,σκουροχρωμο με μεγαλα βυζακια και σφιχτο κορμι...κανω ταχα πως ρωταω για 69 και μου λεει με 50ε κανω και 69 με γυμνο και κωλο  :o :o
Αν και πολυ μακρια απο τα εμφανισιακα γουστα μου και τι κωλο να γαμησω αφου ημουν ετοιμος να κοιμηθω λεω ενταξει θα μπω γιατι μου φανηκε πολυ συμφερουσα η προταση  :grin:
Καλη πιπα που με καυλωσε αν και συντομα περασε καποτα,ωραιο μουνακι και κωλος για γλειψιμο,πουτσοτριψιμο και γενικα προθυμη και ευγενικη κοπελα που προς τιμην της εκανε μεγαλη υπομονη και στο τελος την εχυσα στο στομα με καποτα.Πηγα να την ψησω για χυσιμο στη μαπα της προτεινα να της δωσω και ενα 10αρικο αλλα αντισταθηκε...
Ομως την θεωρω μια αξιολογη περιπτωση και θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη που θα ειμαι καυλωμενος γιατι σημερα δεν ημουν

Η 2η σερι καταθεση ειναι συνηθως πλεονασμος αλλα δασκαλε που διδασκες  :headbang:

επισης η Κωλετη ηταν κλειστη και η τυχη της Νατασας αγνοειται ακομα  :'(
επρεπει να πας στην νανσυ

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Θεωρητικα ξεκινησα για θεια Μονικα Free house αλλα ξεχασα οτι ρεπαρει τις Δευτερες 

και εγω το ειχα ξεχασει , την προηγουμενη βδομαδα , αλλα ευτυχώς την ειδα την επομενη ...

καλα μιλαμε μια καυλα σκετη αυτή η γυναικα ..φοραγε ένα τιγρε διαφανο ..στριγκακι με πετρουλες ... και μποτες ...
σαν να ελεγε ,,μπες να με ξεκωλιασεις ...
αυτή η γυναικαρα σε κανει να θες να πραγματοποιήσεις την ποιο προστυχη φανατσιωση σου

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Παιδες αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει για το ποια κοπελα και σε ποιο μπουρδελο κανει τις καλυτερες παρτουζες.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Η Σαμπρίνα η μιλφ στο Godiva βραδινή είναι η γύφτισσα που αναφέρθηκε πριν λίγο καιρό που κάποιοι πήραν και “παρασημα”? Η άλλη είναι αυτή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom