εχει καμια 30αρια κριτικες ..και στο 1/3 αυτων, ολοι λενε κατι τετοια...προτεινω ο πρωτος της να ειναι ο αζαζελ οταν ερθει...
Αμα είναι ο azazel τυπε,την εβαψε η Μονικα.Θα το γυρισει στην κηπουρικη... :S :S
εχει καμια 30αρια κριτικες ..και στο 1/3 αυτων, ολοι λενε κατι τετοια...προτεινω ο πρωτος της να ειναι ο αζαζελ οταν ερθει...
Αμα είναι ο azazel τυπε,την εβαψε η Μονικα.Θα το γυρισει στην κηπουρικη... :S :S
Ναι βεβαια,μην το ζορισουμε το κοριτσι..
Αυτη τα ζηταει ομως τα 40ε,ισως τελικα η κηπουρικη να της τεριαζει περισσοτερο!
azazel,χαρη σε σενα θα ανακαλυψει το κοριτσι μια καινουρια καριερα και θα μπει δυναμικα στον
κοσμο της...γλυκοπατατας :S :S
Άμα είναι για γλυκοπατα να στείλω τον παμεγιαλλα![]()
αθηνα εχει πολυ καλες κριτικες και σε μερικες την κραζουνε λογο επαρσης...λες να μας βγει παλτο;
Η Μιραμπέλλα αυτο το κορμί που χάθηκε??
Για την παλιά ξενέρωτη Μιραμπελα λες ή για την νεότερη Μιρα?
150 για την Λαρα............![]()
Οχι πώς μπαινω στο πορτοφόλι κανενός.....
Αλλα 150 στην Λαρα ρε φιλε?????
Και οταν λες πέρασες σούπερ ??
Εκανες cim,cif,πρωκτικο???
Σε αφησε δάχτυλα, Γλωσσοφιλα ??
Ποση ωρα εκατσες μαζι της??
απο τις εποχές του lafame εχω να πάω μαζι της....όπου πήγα γιατι δεν εβρισκα καποιο στανταράκι μου στο συγκεκριμένο μαγαζί.....και είχα την χειρότερη άποψη ...τώρα αν άλλαξε τόσο πολύμην βιαζεσαι ...κατσε να μαθουμε...την λαρα την πηδαω χρονια απο τοτε που ητανε κομοδινο...τωρα τελευαταια εχει αλλαξει πολυ...
αμα στειλουμε εσενα...να σε περιμενω να της δωσεις τα δρομολογια ryanair για αθηνα!!Ναι βεβαια,μην το ζορισουμε το κοριτσι..
Αυτη τα ζηταει ομως τα 40ε,ισως τελικα η κηπουρικη να της τεριαζει περισσοτερο!
Ωχ θα μοιράσει άσους στο ''my prostitute rocks'' ....αμα στειλουμε εσενα...να σε περιμενω να της δωσεις τα δρομολογια ryanair για αθηνα!!
θες να κανω μαντεψια;Ωχ θα μοιράσει άσους στο ''my prostitute rocks'' ....
θες να κανω μαντεψια;
εμφανιση θα βαλει 9 και στα υπολοιπα 2-3...
χωρις πρωκτικο, cim, cif. και η κλωντια σιφερ να είναι, είναι υπερεκτιμημενο. το απλο γαμησι με πιπα δεν μπορει να ξεπερνα τα 50 ευρω. τωρα εσυ πως εσυ λες πως σου εκανε παρατηρηση για το δακτυλακι και είναι καλυτερα από κωλ γκερλ που δινουν κωλο ή τα παιρνουν στο στομα δεν μπορω να καταλαβω. τοσο ερωτευμενος εισαι?1 ωρα, πιπα στο τζακουζι, πουτσοτριψιματα στο τζακουζι. Γλωσσοφιλα ναι. cim και cif και πρωκτικο ουτως η αλλως δεν θελω και πρωκτικο δεν δινει. δαχτυλο εβαλα αλλα μου ζητησε να το βγαλω. περασα καλυτερα απο τα περισοτερα cg που εχω παρει που ειναι στα ιδια λεφτα
1 ωρα,25λεπτα περιπου πιπα με καποταστο τζακουζι, πουτσοτριψιματαστο τζακουζιοχι στο μουνι.Γλωσσοφιλα ναι.cim και cifκαι πρωκτικο ουτως η αλλως δεν θελω και πρωκτικο δεν δινει.δαχτυλο εβαλααλλαμου ζητησε να το βγαλω. περασα καλυτερααπο τα περισοτερα cg που εχω παρει που ειναι στα ιδια λεφτα+ γλυφομουνι