Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
φιλος;ακομα τα ιδια προγραματα κανει η εξελιχθηκε καθολου;
o ενας παει ταιλανδη για να γαμιση.ο αλλος γιανιτσα.τελικα στο χωριο μας εχει τιποτα της προκοπης :think: :think:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
Ποιες τσατσαδες τα λενε αυτα ?Αυτες που δουλευαν μαζι της και βγαζαν τρελα μεροκαματα οταν η Νικολ ηταν στα φορτε της?...και μετα οταν αλλαζε σπιτια την κατηγορουσαν?Τις ιδιες μαλακιες λεγανε και για την Αντριαννα κατι πατσαβουρες εκει στη Φριξου οταν δουλευε στη Βιλα
Μαλακιες μην ακουω...

Ειναι γνωστο οτι οι τσατσαδες ειναι σκατοψυχες κακομοιρες στην πλειοψηφια τους
ομως η πουτανεσ ειναι ΚΥΡΙΕΣ. :think: :think: :think: :think:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
ο jimiadis μαλλον την βαρεθηκε την Λαρα.
χαχαχαχα!!!λιγουλακι...ενταξει την εχω παρει σιγουρα τις μισες μερες του μηνα και θελω ενα ταιμ αουτ.. θελω να παω βερονικα για να ακουσω εκεινο το ωραιο που ελεγε ψιθυριστα στο αυτι...
προσεχε το βατραχακι μου!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκτεταμενη μεσημεριανη τσαρκα κατά της 15.00, καταθεση στην ιζαμπελα ξανθια σκιννυ μιλφ από φριξου ανεβαινει κριτικη. αιτια καυλα που μου προκαλεσε συνάδελφος που ναι μεν κωλοτριβεται αλλα δεν εχω τροπο γιατι εχει παιδι και την πηγαινοφερνει ο συζυγος. κριμα γιατι είναι τσαχπινα και πιανουμε κουβεντα για την ιλονα σταλλερ και τσοντες αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.
στο διπλανο η γυμνασμενη 39 και 11 μηνες γιασμιν, αυτή η γιασμιν αν ηταν λιγοτερο σαν σκυλα ετοιμη για τσαμπουκα στο σαλονι θα ειχε πολλους πελατες εγω την εχω παρει 1 ή 2 φορες. στην ιδια πλευρα με κατευθυνση προς τον καλλιγουλα μια κοντη γεματουλα καστανοκοκκινομαλα γεματουλα χωρις τσατσα βαριεστημενη εως εκνευρισμενη. απέναντι η νικολ βουλγαρα χειρουργημενη που συστήνεται για γαλλιδα, χαμογελαστη με 2 σκυλάκια παρεα. και διπλα της η τζουλια γεματη γυφτισσα, πιο διπλα μια μελινα λεπτη χαμογελαστη ωριμη και αδυνατη μελαχροινη αυτή,
άλλη περιοχη λας βεγκας μαρια μολδαβη με σπαστικη τσατσα, μια ξανθια μοντελο προσωπαρα και κορμαρα, την εχω παρει παλια και ενας φιλος μου επισης, εμεις καλα περασαμε επειδή είναι πανεμορφη αλλα εχει κακες κριτικες κομοδινισμου,στο τριτο λας βεγκας μια ωριμη αλβανιδα χωρις τσατσα, ξανθια τωρα εγινε πιο καστανη και ισιωσε τα μαλια της, και αυτην την εχω παρει παλια σε άλλο μαγαζι, ονομα δεν θυμαμαι. απέναντι κατω στα σκυρα , στο ξυλινο μινωταυρου η χαμογελαστη βυζαρου μελαχροινη ελληνιδα και διπλα μετακομισε μαζι με τον τσατσο η αφροδιτη από την βραδυνη βαρδια του λας βεγκας. διπλα η ελληνιδα επισης αγγελικη. απέναντι η συλβια μιλφ ξανθια εγγυηση. και από κατω στον κεντρικο η αησα που εγραψα κριτικη για δρακουλιαρα χαμογελαστη και καλο κορμακι. διπλα στο ποστο της η ειρηνη, άλλη τσιγγανορουμανα , ηλικιωμενη και αυτή. απέναντι στο μπελαντονα η λαρα επισης κουκλι. γενικα η λαρα και η ξανθια στο λας βεγκας ξεχωριζαν οι άλλες ειχαν μεσο ορο ηλικιας 48,3 χρονωνε, ουτε καν 40 χρονων. τοπ καπι η πολη μας.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εκτεταμενη μεσημεριανη τσαρκα κατά της 15.00, καταθεση στην ιζαμπελα ξανθια σκιννυ μιλφ από φριξου ανεβαινει κριτικη. αιτια καυλα που μου προκαλεσε συνάδελφος που ναι μεν κωλοτριβεται αλλα δεν εχω τροπο γιατι εχει παιδι και την πηγαινοφερνει ο συζυγος. κριμα γιατι είναι τσαχπινα και πιανουμε κουβεντα για την ιλονα σταλλερ και τσοντες αρα εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.
στο διπλανο η γυμνασμενη 39 και 11 μηνες γιασμιν, αυτή η γιασμιν αν ηταν λιγοτερο σαν σκυλα ετοιμη για τσαμπουκα στο σαλονι θα ειχε πολλους πελατες εγω την εχω παρει 1 ή 2 φορες. στην ιδια πλευρα με κατευθυνση προς τον καλλιγουλα μια κοντη γεματουλα καστανοκοκκινομαλα γεματουλα χωρις τσατσα βαριεστημενη εως εκνευρισμενη. απέναντι η νικολ βουλγαρα χειρουργημενη που συστήνεται για γαλλιδα, χαμογελαστη με 2 σκυλάκια παρεα. και διπλα της η τζουλια γεματη γυφτισσα, πιο διπλα μια μελινα λεπτη χαμογελαστη ωριμη και αδυνατη μελαχροινη αυτή,
άλλη περιοχη λας βεγκας μαρια μολδαβη με σπαστικη τσατσα, μια ξανθια μοντελο προσωπαρα και κορμαρα, την εχω παρει παλια και ενας φιλος μου επισης, εμεις καλα περασαμε επειδή είναι πανεμορφη αλλα εχει κακες κριτικες κομοδινισμου,στο τριτο λας βεγκας μια ωριμη αλβανιδα χωρις τσατσα, ξανθια τωρα εγινε πιο καστανη και ισιωσε τα μαλια της, και αυτην την εχω παρει παλια σε άλλο μαγαζι, ονομα δεν θυμαμαι. απέναντι κατω στα σκυρα , στο ξυλινο μινωταυρου η χαμογελαστη βυζαρου μελαχροινη ελληνιδα και διπλα μετακομισε μαζι με τον τσατσο η αφροδιτη από την βραδυνη βαρδια του λας βεγκας. διπλα η ελληνιδα επισης αγγελικη. απέναντι η συλβια μιλφ ξανθια εγγυηση. και από κατω στον κεντρικο η αησα που εγραψα κριτικη για δρακουλιαρα χαμογελαστη και καλο κορμακι. διπλα στο ποστο της η ειρηνη, άλλη τσιγγανορουμανα , ηλικιωμενη και αυτή. απέναντι στο μπελαντονα η λαρα επισης κουκλι. γενικα η λαρα και η ξανθια στο λας βεγκας ξεχωριζαν οι άλλες ειχαν μεσο ορο ηλικιας 48,3 χρονωνε, ουτε καν 40 χρονων. τοπ καπι η πολη μας.
Μηπως λες την Λιλη??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν συγκρατησα ονομα, πιθανο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τατου εχουν οι μισες, πρεπει να ειχε αλλα όχι κανα τεραστιο

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.160
Πόντοι
746
Καμιά για Σάββατο πρωί έχει να προτείνει κάνεις;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Αυτες τις Σαντη και Βερα απο Βιλλες τις ειδες κανεις απο κοντα να μας πει εντυπωσεις;

tsilibourditsas

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
101
Πόντοι
5.765
Αυτες τις Σαντη και Βερα απο Βιλλες τις ειδες κανεις απο κοντα να μας πει εντυπωσεις;
Η Βέρα είναι νομίζω η παλιά γνωστή Γερμανίδα με νέες φώτο. Προσωπικά δεν πέρασα καλά, αλλά δεν έχω περάσει ποτέ καλά με Γερμανίδα για να πω την αλήθεια, όλες μου βγάζουν μια ψυχρα στο κρεβάτι που με κανουν να νομίζω πως το κάνω με ψυγείοκαταψύκτη. Αυτό πάντα σε σύγκριση με γυναικες από ανατολικές χώρες. Α και δε μου αρεσε και στο πρόσωπο αν θυμάμαι καλά.

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Για Σάββατο βράδυ υπάρχει κάπου να δούμε ποιες δουλεύουν?

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Απογευματινή τσάρκα χθες. Πέρα από τη χαμηλή ποιότητα στα περισσότερα τσαρδιά (σε ένα από τα τρίδυμα ήταν η... Τάνια η Ρωσίδα) οι τσατσές ήταν τρομερά αγενείς. Εντάξει, δε ζητήσαμε να μας κεράσουν γλυκό αλλά αυτές σου μιλάνε λες και πήγες να γαμήσεις κούτρα. Αυτοκτονήστε ρε σκουπίδια..  :vomit:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βραδινή τσάρκα κατά τις 12,κλειστή όλη η Φρίξου σχεδόν.Αντί να φέρουν κάτι της προκοπής,κλείνουν για να μην για να μην τους νευριάζουμε που δεν μας αρέσουν οι κοπέλες και τη κάνουμε.Είναι και η ώρα του παιδιού το 2μέρο Παρασκευή-Σάββατο που πάνε τα πιτσιρίκια για βόλτα και χαβαλέ.Να μην τα πολυλογώ,έχουμε και λέμε

Νικηφόρου Ουρανού 1 η κοκκινομάλλα Σίσυ
Δίπλα στο πράσινο μια μελαχρινή Ουκρανέζα,μοντελέ.Δεν θυμάμαι όνομα
Φρίξου στο καινούργιο το κόκκινο,δεν άνοιξαν.Κάτι άκουσα από μέσα,λογικά θα ήταν στο δωμάτιο η κοπέλα και χωρίς τσατσά
14Β Βιολέτα στο δωμάτιο
14Α Σάντρα Ρωσίδα στο δωμάτιο
Στης Έφης πάω να μπω και βγαίνει μια παρέα,με το που μπαίνω με κοιτάει η τσατσά με την κοπέλα με ένα ύφος λες και θα με φάνε αν δεν περάσω μέσα και γω.Ήταν μια κοντούλα,αδύνατη με σφιχτό κορμί.Δεν θυμάμαι όνομα
Στα τρίδυμα με τη σειρά Κάρλα,Εβελίνα,Μαρία
Πιο πέρα είχε κάτι πολύ καλό μόνο στο Venus Angels,αλλά μόνο εμφανισιακά.Πολύ ψυχρή στο σαλόνι.Και είχε στα 50 το γυμνό
Εν τέλη κατέληξα στη Βαλεντίνα,στο Las Vegas και αναμένεται κριτική

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επειδή το τελευταίο μήνα δεν παρακολοθούσα το θρεντ γνωρίζει αν θα επιστρέψει η Χριστίνα,η Ρουμάνα milf με τις ξεχυλισμένες βυζάρες που ήταν Μινώταυρου 3 και μετά Φρίξου 14Β;

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.
Από Gfe υπάρχει κάτι;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.680
Πόντοι
8.295
Σημερα 8 το πρωι τυχαιο περασμα...ΟΛΑ κλειστα.
Δλδ αν καποιος θελει να πηδηξει 8 το πρωι Σαββατου...ΔΕΝ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom