Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (11 μέλη και 57 επισκέπτες)

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τίποτα για το petros beach έξω από την Ασπροβάλτα?ακούγεται από παλιά ότι φέρνει ξένες πουτανες

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
τύπε αν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης του petros bitch και το κάνεις για αβάντα, τότε ψάξου αλλού για τάνες

Συνημμένα

• petros.png
    petros.png
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 31

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Αυτη η Ραισα στις Βιλλες ειναι η ιδια που ηταν μεχρι προσφατα στο VIS9?

Εκεινη η Ελενα φριξου 15 δε ξαναγυρισε ποτε; Εχει κανενας καμια αλλη προταση σε κατι δυνατο εμφανησιακα;

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
τύπε αν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης του petros bitch και το κάνεις για αβάντα, τότε ψάξου αλλού για τάνες
. Δεν σε έπιασα φίλε...εγώ απλώς επειδή πάω στην Ασπροβάλτα τα καλοκαίρια και μένω εκεί κοντα ξέρω ότι κάτι παίζει/έπαιζε με αλλοδαπές που έφερνε ο Πέτρος.οποιον και να ρωτήσεις στην γύρω περιοχή θα σου πει πως έχει ακούσει διάφορες φημες,εγώ δεν τον ξέρω καν τον Πέτρο..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.309
Πόντοι
5.646
. Δεν σε έπιασα φίλε...εγώ απλώς επειδή πάω στην Ασπροβάλτα τα καλοκαίρια και μένω εκεί κοντα ξέρω ότι κάτι παίζει/έπαιζε με αλλοδαπές που έφερνε ο Πέτρος.οποιον και να ρωτήσεις στην γύρω περιοχή θα σου πει πως έχει ακούσει διάφορες φημες,εγώ δεν τον ξέρω καν τον Πέτρο..
Τον Πετρο τον πελεκανο τον ξέρεις? :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
5 φορές σερί τύπε την ίδια ερώτηση σε διάφορα νήματα που δεν είναι και σχετικά με ξενοδοχεία? η trivago στη διαφήμιση της λέει οτι  γνωρίζει τα πάντα όλα για τα ξενοδοχεία, ρώτα εκεί

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
224
Πόντοι
291
Απ'οτι βλέπω στον άλλο σαιτ την Αμαριλλύς την βγάλανε τελείως αυτη τη βδομάδα. Πρέπει να έχει συγκαεί το μουνί της απο το πολύ σπρώξιμο αυτες τι μέρες. Ορμίξατε όλοι..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Απ'οτι βλέπω στον άλλο σαιτ την Αμαριλλύς την βγάλανε τελείως αυτη τη βδομάδα. Πρέπει να έχει συγκαεί το μουνί της απο το πολύ σπρώξιμο αυτες τι μέρες. Ορμίξατε όλοι..
αδιάθετη λέει...

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
ρε κανα ριβιου για κατερινακι απο βιλλες;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
απο 17/8 τύπε το ίδιο ρωτάς, λες να ξέρει κάποιος και να μην σου απαντάει?
και στην τελική αφού είσαι εκεί μπες και ρώτα.

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
5 φορές σερί τύπε την ίδια ερώτηση σε διάφορα νήματα που δεν είναι και σχετικά με ξενοδοχεία? η trivago στη διαφήμιση της λέει οτι  γνωρίζει τα πάντα όλα για τα ξενοδοχεία, ρώτα εκεί
.  Και εσένα τι σε νοιάζει σε πόσα νηματα έβαλα την ερωτηση,,κουραστηκες μήπως?ρώταω μήπως ξέρει κάποιος που σίγουρα θα υπάρχει κανένας.και εγώ πρώτον δεν σ κοροιδεψα.και στην τελική άμα δεν ξέρεις απλά μην λες παπαριές,παλιά ήταν ξενοδοχείο,τώρα δεν λειτουργεί κανονικά,και πίσω έχει κάτι σαν δωματια

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην παρεα.....

Ρε συ βολκανο ελπιζω να μην σε πήρα στο λαιμο μου!!!!!
Το ειπα ρε φιλε οτι απο υπηρεσίες το κορίτσι ειναι το απολυτο 0!!!

Αλλα κακα τα ψεματα ειναι μουναρος σε σχέση με κατι αλλα παρταλια στα στουντιο!!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
κάνε ρε τύπε ένα δικό σου νήμα σαν τον άλλον που ζητάει να του χαρίσουν παλιά παιχνίδια και ποστάρει συνέχεια το ίδιο κείμενο και μην σπαμάρεις απο δώ και απο κεί, είναι ενάντια και στους κανόνες του φόρουμ, εννοείται κούρασες αλλιώς όρεξη είχα να κάθομαι να γράφω  

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
224
Πόντοι
291
Ψήνομαι για ράισα σήμερα να της γλύψω τον ποπό. Εγκρίνεται;

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
κάνε ρε τύπε ένα δικό σου νήμα σαν τον άλλον που ζητάει να του χαρίσουν παλιά παιχνίδια και ποστάρει συνέχεια το ίδιο κείμενο και μην σπαμάρεις απο δώ και απο κεί, είναι ενάντια και στους κανόνες του φόρουμ, εννοείται κούρασες αλλιώς όρεξη είχα να κάθομαι να γράφω 
. Κοίταξε έχεις δίκιο μεν,αλλά ποσταρα σε τέτοια γενικά σχετικά με Σέρρες Θεσσαλονίκη μήπως ξέρει κανείς,τώρα αν κάνω και δικό μου νήμα μήπως απαντάει ο κάθε άκυρος απο Αθήνα πχ,δεν ξέρω και καλα το σάιτ,να κάνω δικό μου νήμα ας πουμε δεν το έχω ψάξει πολύ,πάντως εδώ ποσταρα δύο φορές επειδη μπήκαν πολλά μηνυματα κ το δικό μου πέρασε γρήγορα στην αρχη

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα,
θα ηθελα να δημοσιευσω μια αγγελια εργασιας η οποια θα ναι καλη ευκαιρια για καποιον που δεν εχει δουλεια και θελει να δουλεψει εξωτερικο.που να την δημοσιευσω?

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
καλησπερα στην παρεα,
θα ηθελα να δημοσιευσω μια αγγελια εργασιας η οποια θα ναι καλη ευκαιρια για καποιον που δεν εχει δουλεια και θελει να δουλεψει εξωτερικο.που να την δημοσιευσω?

Αγγελιες-αγοραπωλησιες

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Καλησπέρα στην παρεα.....

Ρε συ βολκανο ελπιζω να μην σε πήρα στο λαιμο μου!!!!!
Το ειπα ρε φιλε οτι απο υπηρεσίες το κορίτσι ειναι το απολυτο 0!!!

Αλλα κακα τα ψεματα ειναι μουναρος σε σχέση με κατι αλλα παρταλια στα στουντιο!!

Για ποια λες; Αν δε βρω κατι ομορφο εμφανισιακα να γαμησω σημερα θα σκασω!

artemhss

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2014
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
απο 17/8 τύπε το ίδιο ρωτάς, λες να ξέρει κάποιος και να μην σου απαντάει?
και στην τελική αφού είσαι εκεί μπες και ρώτα.
  θα έμπαινα εννοείται για να ρωτούσα αλλά δεν πολυψηνομαι να πάω μόνος.δεν ξέρω μήπως παίζει τίποτα αλλα χειροτερα,νταλαβερια με Βούλγαρουςκ τέτοια.παντως το κόβω για λίγο παρακμιακή κατασταση,μπιζ Μπιζέ φάση,και γι'αυτό ρωτάω μήπως είχε κανένας πληροφορίες,κάνα Τηλεφωνο για παράδειγμα κτλ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom