You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ε αντε πεςοποιος μου βρει ποιο πρωην callgirlακι ειναι η αμαριλης η οποια ητανε πριν κανενα μηνα στα 120 στη πολη και outcall & incall και τωρα επιασε δουλεια στο paradise,του κερναω free fuck!!
μςα εσκασες
Διαγραμμένο μέλος 174183
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
οποιος μου βρει ποιο πρωην callgirlακι ειναι η αμαριλης η οποια ητανε πριν κανενα μηνα στα 120 στη πολη και outcall & incall και τωρα επιασε δουλεια στο paradise,του κερναω free fuck!!
σιγα την γκομενα ρε συ,ουτε βυζι εχει ουτε κολο..ηθελε και 120€ τι να πω..
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
bella dona....laraΠαιδιά σε κανένα σπίτι παίζει καμία κοπέλα πολύ μικροκαμωμένη .να??
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
ναι ρε φιλε και εσκασα , καποια μοιαζει , καποια μοιαζει..... Η σουζανα του club ...και την ειχα παρει....ρε δες αλλαγη....εκει εμφανιζοταν ως ισπανιδα ...και την ρωτησα ρε εσυ λατινα μοιαζεις...και με κοιταξε λιγο παραξεναοποιος μου βρει ποιο πρωην callgirlακι ειναι η αμαριλης η οποια ητανε πριν κανενα μηνα στα 120 στη πολη και outcall & incall και τωρα επιασε δουλεια στο paradise,του κερναω free fuck!!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
ρε εσεις η Χριστινα η Τσιγγανα ειναι ...εδω και καρο αλλαζε στουντιο , τωρα ειναι εκει, πια...παντως μετρια πραγματα μαγκες...Το μωρο στην Ερημιτη οντως μου εκανε εντυπωση, αλλα σαν κυριως λογος δεν μπηκα γιατι δεν μου αρεσαν τα ποδαρακια της, ηταν σκουρα και ειχαν κατι σημαδια, που με ψιλοξενερωσαν, αλλα σαν προσωπακι ηταν οτι καλυτερο εκεινη την βραδυα, σκοπευω μεχρι την δευτερα που λιγουν οι πορνοδιακοπες μου, θα την εχω θωπευσει.!!![]()
που είναι αυτό φίλε μου και σε ευχαριστωbella dona....lara
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.305
- Πόντοι
- 5.646
Νικ.Ουρανού 13 δίπλα στο Godiva.Aυριο την γράφει στο site ότι δουλεύει στο Red light 13.00-01.00.που είναι αυτό φίλε μου και σε ευχαριστω
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.355
- Πόντοι
- 24.346
Κινητή μπουρδελοεγκυκλοπαίδεια είσαι ρε φιλαράκιΝικ.Ουρανού 13 δίπλα στο Godiva.Aυριο την γράφει στο site ότι δουλεύει στο Red light 13.00-01.00.

bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα στην παρέα.
Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Σωμα μοντελε με βυζακια σιλικόνης αλλα πολυ ωραία στην αφη.
Εμφανιση γκομενας να δουλεψει σιτι τουρ!!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!
Ηθελα να σας γραψω την πςρασκευη το βραδυ αλλα προλαβα μόλις σήμερα!!
Το μικρο θα κατσει καμια βδομάδα απο οτι μου ειπε.
Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!
Δεν θα πιστεύετε στα ματια σας για το τι μουνι βαλανε εκει μεσα!!
Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!
Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!
Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!
Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Εννοώ οτι.......
Ρωτώ την τσατσα να περασω με την κοπέλα με ενα 20αρικο.
Και στα μπουρδελα πάντα αυτο κανω!
Μου το έπαιξε δυσκολη στην συγκεκριμένη και μου ελεγε οτι δήθεν καινουργια κοπέλα και καλα οτι δεν την δινει με 20.
Βαζω τα λεφτα μεσα στο πορτοφολι και καλα να φυγω οποτε αλλάζει γνωμη και μου λεει πέρνα!!
Τι νομιζεις ρε συ red. Ψοφανε για πελάτες εκει!
Αν γουσταρω την κοπέλα δινω το αλλο 5 μεσα σε αυτην οποτε να μην μου κανει κομπλες για τον χρονο!!
ΚΟΙΝΩΣ παζαρι.
Ρωτώ την τσατσα να περασω με την κοπέλα με ενα 20αρικο.
Και στα μπουρδελα πάντα αυτο κανω!
Μου το έπαιξε δυσκολη στην συγκεκριμένη και μου ελεγε οτι δήθεν καινουργια κοπέλα και καλα οτι δεν την δινει με 20.
Βαζω τα λεφτα μεσα στο πορτοφολι και καλα να φυγω οποτε αλλάζει γνωμη και μου λεει πέρνα!!
Τι νομιζεις ρε συ red. Ψοφανε για πελάτες εκει!
Αν γουσταρω την κοπέλα δινω το αλλο 5 μεσα σε αυτην οποτε να μην μου κανει κομπλες για τον χρονο!!
ΚΟΙΝΩΣ παζαρι.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
Τι εννοείς τη πήρες με 20αρικο? Από 25 δεν αρχίζει το απλό εκεί πέρα? Αυτή είναι φθηνότερη?
Τυπε,εχεις παει και το γνωριζεις?
Γενικα εχεις παει σε καμια να μας πεις πως περασες και αν ειναι καλη για να παμε και μεις..
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα στην παρέα.
Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!Καλημέρα στην παρέα.
για το μπουρδελο στην τανταλου και σαπφως μιλας?ειναι ανοικτο αυτο?μια μαρια βλεπω στις κριτικες οτι δουλευει εκει..
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
ναι ρε σουζανα...και εστειλα στο μαλλια οτι ητανε η αλεξανδρα..μπερδεψα τα ονοματα..ναι ρε φιλε και εσκασα , καποια μοιαζει , καποια μοιαζει..... Η σουζανα του club ...και την ειχα παρει....ρε δες αλλαγη....εκει εμφανιζοταν ως ισπανιδα ...και την ρωτησα ρε εσυ λατινα μοιαζεις...και με κοιταξε λιγο παραξενα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις