Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
οποιος μου βρει ποιο πρωην callgirlακι ειναι η αμαριλης η οποια ητανε πριν κανενα μηνα στα 120 στη πολη και outcall & incall και τωρα επιασε δουλεια στο paradise,του κερναω free fuck!!

moikan3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
1
οποιος μου βρει ποιο πρωην callgirlακι ειναι η αμαριλης η οποια ητανε πριν κανενα μηνα στα 120 στη πολη και outcall & incall και τωρα επιασε δουλεια στο paradise,του κερναω free fuck!!
ε αντε πες
μςα εσκασες

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0

σιγα την γκομενα ρε συ,ουτε βυζι εχει ουτε κολο..ηθελε και 120€ τι να πω..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Δηλαδη με 40€ γαμισαμε ευκαιρια.!!  :rockon: Σαν τις διαφημισεις στο μακεδονια τv απο 120, προσφορα τωρα στα 40. :2funny:

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Παιδιά σε κανένα σπίτι παίζει καμία κοπέλα πολύ μικροκαμωμένη .να??

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ναι ρε φιλε και εσκασα , καποια μοιαζει , καποια μοιαζει..... Η σουζανα του club ...και την ειχα παρει....ρε δες αλλαγη....εκει εμφανιζοταν ως ισπανιδα ...και την ρωτησα ρε εσυ λατινα μοιαζεις...και με κοιταξε λιγο παραξενα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Το μωρο στην Ερημιτη οντως μου εκανε εντυπωση, αλλα σαν κυριως λογος δεν μπηκα γιατι δεν μου αρεσαν τα ποδαρακια της, ηταν σκουρα και ειχαν κατι σημαδια, που με ψιλοξενερωσαν, αλλα σαν προσωπακι ηταν οτι καλυτερο εκεινη την βραδυα, σκοπευω μεχρι την δευτερα που λιγουν οι πορνοδιακοπες μου, θα την εχω θωπευσει.!!  :grin:
ρε εσεις η Χριστινα η Τσιγγανα ειναι ...εδω και καρο αλλαζε στουντιο , τωρα ειναι εκει, πια...παντως μετρια πραγματα μαγκες...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Καλημέρα στην παρέα.

Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Σωμα μοντελε με βυζακια σιλικόνης αλλα πολυ ωραία στην αφη.
Εμφανιση γκομενας να δουλεψει σιτι τουρ!!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!

Ηθελα να σας γραψω την πςρασκευη το βραδυ αλλα προλαβα μόλις σήμερα!! 
Το μικρο θα κατσει καμια βδομάδα απο οτι μου ειπε.
Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!
Δεν θα πιστεύετε στα ματια σας για το τι μουνι βαλανε εκει μεσα!!

Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Τι εννοείς τη πήρες με 20αρικο? Από 25 δεν αρχίζει το απλό εκεί πέρα? Αυτή είναι φθηνότερη?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Εννοώ οτι.......
Ρωτώ την τσατσα να περασω με την κοπέλα με ενα 20αρικο.
Και στα μπουρδελα πάντα αυτο κανω!

Μου το έπαιξε δυσκολη στην συγκεκριμένη και μου ελεγε οτι δήθεν καινουργια κοπέλα και καλα οτι δεν την δινει με 20.
Βαζω τα λεφτα μεσα στο πορτοφολι και καλα να φυγω οποτε αλλάζει γνωμη και μου λεει πέρνα!!
Τι νομιζεις ρε συ red. Ψοφανε για πελάτες εκει!
Αν γουσταρω την κοπέλα δινω το αλλο 5 μεσα σε αυτην οποτε να μην μου κανει κομπλες για τον χρονο!!

ΚΟΙΝΩΣ παζαρι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Τι εννοείς τη πήρες με 20αρικο? Από 25 δεν αρχίζει το απλό εκεί πέρα? Αυτή είναι φθηνότερη?

Τυπε,εχεις παει και το γνωριζεις?
Γενικα εχεις παει σε καμια να μας πεις πως περασες και αν ειναι καλη για να παμε και μεις..

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα.

Λοιπον παλικάρια οσοι θέλετε να δείτε ενα τουμπανο που ήρθε στον βαρδαρη και να το γαμησετε με ενα 20αρικο παντε μεσημεράκι να το δείτε!!
Την παρασκευη μεσημέρι κατα τις 17.00 παω για μαρια στο πρασινο στον βαρδαρη γιατι την δοκιμασα μια φορα και μου άρεσε αλλα ανταυτου βρηκα μεσα ενα βουλγαρακι που μεγάλωσε και δουλεψε γερμανια!
Οταν την ειδα επαθα πλακα και την πηρα με ενα 20αρικο μιας και στον βαρδαρι ποτε δεν δινω 25!!
Απο υπηρεσίες το απολυτο 0! Δεν ειναι σαν την μαρια αλλα και μονο που θα πιάσεις τετοιο βυζι και τετοιο κορμι αξιζει να χαλάσεις τοσα!
Καλημέρα στην παρέα.

Δεν αφηνει δαχτυλα ουτε φιλια στο στόμα παρα μονο στο στήθος της και στο σωμα τής!

Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα στουντιο της πόλης μας το κορίτσι ειναι πολυ μπροστά απο εμφανιση!!!
Παιδια ονομα δεν θυμάμαι αλλα και μονο που θα την δείτε θα καταλάβετε οτι ειναι αυτη!!

Ακομα να πω για την μαρια που και αυτην την πήρα στο ιδιο μαγαζι, για τα λεφτα τής μια χαρα! Πολυ καλύτερη απο πολλές των στουντιο!! Και σε εμφανιση θα το ελεγα!!

για το μπουρδελο στην τανταλου και σαπφως μιλας?ειναι ανοικτο αυτο?μια μαρια βλεπω στις κριτικες οτι δουλευει εκει..

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
στην φριξου 12 ενα κοντοπουτανο ελληνικης καταγωγης με τατου τι λεει δοκιμασε κανας συναγωνιστης?εκει που εχει ενα banner και γραφει kaka koritsia νομιζω?

Συνημμένα

• 739933581871463.jpg
    739933581871463.jpg
    332 KB · Εμφανίσεις: 57

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
ναι ρε φιλε και εσκασα , καποια μοιαζει , καποια μοιαζει..... Η σουζανα του club ...και την ειχα παρει....ρε δες αλλαγη....εκει εμφανιζοταν ως ισπανιδα ...και την ρωτησα ρε εσυ λατινα μοιαζεις...και με κοιταξε λιγο παραξενα
ναι ρε σουζανα...και εστειλα στο μαλλια οτι ητανε η αλεξανδρα..μπερδεψα τα ονοματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom