Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Συμφωνω οτι η Μιρα ειναι απο τις ποιο ομορφες στα σπιτακια αλλα ρε μαν εγω προσωπικα οσες φορες περασα μαζι της περα απο την πρωτη φορα οταν πρωτο ηρθε εκλαψα τα λεφτα μου γι αυτο και δε ξαναπηγα τωρα αν αλλαξε αυτο ειναι αλλο θεμα μπορει να τη δωσω  αλλη μια ευκαιρια αν και την κοβω τη δουλεια παλι θα κλαιω τα φραγκα μου με το απλο περασες τοσο καλα εσυ?
αν θυμασαι ειχα γραψει για τα σκαμπανεβασματα της ...τωρα τι να πω να ειναι σε καλο φεγγαρι...τα ιδια ειδε και ο Αζα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
αν θυμασαι ειχα γραψει για τα σκαμπανεβασματα της ...τωρα τι να πω να ειναι σε καλο φεγγαρι...τα ιδια ειδε και ο Αζα
Παιζει να παω σημερα οποτε θα ενημερωσω βραδυ ειναι και δεν απαντησες στο απλο ολα αυτα η σε κατι παραπανω?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Ε κ εσυ τωρα θα τους μαθεις τους παπαρες αλλα και γιατι να τους νοιαξει εχει δικιο ο Jim οσο υπαρχουν κοροιδα που θα τα σκανε στα κομοδινα στα παπαρια τους τα Boss
Μα είναι κ ηλίθιοι..

Τους τυφλώνει η ζήλια, μή τυχόν κ κάνει η κοπέλα γλωσσόφιλα με πελάτες, κ προτιμάνε να χάνουνε $$$

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Μα είναι κ ηλίθιοι..

Τους τυφλώνει η ζήλια, μή τυχόν κ κάνει η κοπέλα γλωσσόφιλα με πελάτες, κ προτιμάνε να χάνουνε $$$
Τωρα αν ειναι τοσο βλακες και ερωτευονται την πουτανα τη να πω αξιοι της μοιρας τους ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε παιδια θεμα υγειηνης είναι να μην φιλαει στομα.
το αιητζ κολλαει δυσκολα από το στομα, για την ηπατιτιδα αν είναι νομιμες είναι εμβολιασμένες , αλλα υπαραχουν ένα σωρο αλλα πραγματα.
από τον κωλο και από το μουνι με προφυλακτικο ουσιαστικα δεν κολλας πολλα επικυνδινα.
από το στομα που δεν υπαρχει προφυλακτικο και ερχονται σε επαφη σωματικα υγρα και από τους 2, ότι εχει ο ενας σε αυτά ουσιαστικα το δινει και στον άλλο.
φανταστείτε να ερχεστε σε επαφη πχ με ιδρωτα, σπερμα, κολπικα υγρά το θεωρείτε υγιεινό?
επισης άλλο αυτά τα υγρα να ακουμπάνε σε δερμα που είναι σχετικα αδιαπεραστο και άλλο σε γλωσσα, ούλα και γενικα στομα.
αν πχ ο άλλος εχει μια γριπη στανταρ την κολλησε με γλωσσοφιλο, ενώ αν την χυσει στο στηθος οι περισσοτεροι ιοι και αλλα μικροβια δεν διαπερνουν το δερμα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
ε παιδια θεμα υγειηνης είναι να μην φιλαει στομα.
το αιητζ κολλαει δυσκολα από το στομα, για την ηπατιτιδα αν είναι νομιμες είναι εμβολιασμένες , αλλα υπαραχουν ένα σωρο αλλα πραγματα.
από τον κωλο και από το μουνι με προφυλακτικο ουσιαστικα δεν κολλας πολλα επικυνδινα.
από το στομα που δεν υπαρχει προφυλακτικο και ερχονται σε επαφη σωματικα υγρα και από τους 2, ότι εχει ο ενας σε αυτά ουσιαστικα το δινει και στον άλλο.
φανταστείτε να ερχεστε σε επαφη πχ με ιδρωτα, σπερμα, κολπικα υγρά το θεωρείτε υγιεινό?
επισης άλλο αυτά τα υγρα να ακουμπάνε σε δερμα που είναι σχετικα αδιαπεραστο και άλλο σε γλωσσα, ούλα και γενικα στομα.
αν πχ ο άλλος εχει μια γριπη στανταρ την κολλησε με γλωσσοφιλο, ενώ αν την χυσει στο στηθος οι περισσοτεροι ιοι και αλλα μικροβια δεν διαπερνουν το δερμα.
Με το ιδιο σκεπτικο ρε τυπε δε πρεπει να φιλαμε ουτε γκομενα που γνωριζουμε εξω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
χρωστάω 2-3 κριτικές σύντομα.....ρεβέκα,αφροδίτη και βικτώρια.....

Κάνω μια άσχετη παρατήρηση ,σε γνωστό σπά-μασαζομάγαζο στην αθήνα είδα να δουλέυει μια νεοφερμένη κορασίδα σε στουντιο της θεσσαλονίκης ,δεν την εχει στις βάρδιες τωρα.....αλλα εχει φωτογραφίες της .Πράγμα που σημαίνει ο,τι δουλεύει εκει....Ειδάλλως δεν θα μπορούσε να εχει φωτογραφίες της.....Κριτικές δεν είδα να εχει......
Θελω να πω κατι αυτονόητο,αλλα δεν υπάρχει λόγος.....όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν......απο εκει και πέρα τα αλλα μόνο σε π.μ

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Περασα απο το Λας Βεγκας για την Ιωαννα ειναι η τριτη φορα μετα απο αρκετο χρονο μεγα λαθος το κοριτσι ειναι πολυ γλυκο πλασμα προσχαρο τιμα τα χρηματα που δινεις προσπαθει να περασεις καλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σου πω από τις 30 γκομενες μου
οι 4 ηταν παρθενες,
οι άλλες 10 ειχαν κατω από 10 σχεσεις σιγουρα λογω ηλικιας κ.α..
οι άλλες 16 ζητημα να ειχαν παει με 20 αντε 50 το πολύ.

η πιο αγαμητη ιεροδουλη εχει παει και με 10-20 σε ένα βραδυ.
σιγουρα πανω από 100-500 διαφορετικούς στην ζωη της.
τα λεω λαθος?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
να σου πω από τις 30 γκομενες μου
οι 4 ηταν παρθενες,
οι άλλες 10 ειχαν κατω από 10 σχεσεις σιγουρα λογω ηλικιας κ.α..
οι άλλες 16 ζητημα να ειχαν παει με 20 αντε 50 το πολύ.

η πιο αγαμητη ιεροδουλη εχει παει και με 10-20 σε ένα βραδυ.
σιγουρα πανω από 100-500 διαφορετικούς στην ζωη της.
τα λεω λαθος?
Επειδη εισαι λαθος και ειναι στον ανθρωπο εχω γνωρισει καριολακι που μαζι με μενα σε μια μερα γαμηθηκε με 20 ατομα συνολο επισης γνωστος ειχε γκομενα που σε ενα μηνα πανω κατω ειχε παει με καμμια 200αρια ατομα επιβεβαιωμενο αυτο φοιτητρια η λεγαμενη το θεμα ειναι δε μπορεις να ξερεις τη ρολο βαραει η καθε μια και τη βιτσια εχει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επειδη εισαι λαθος και ειναι στον ανθρωπο εχω γνωρισει καριολακι που μαζι με μενα σε μια μερα γαμηθηκε με 20 ατομα συνολο επισης γνωστος ειχε γκομενα που σε ενα μηνα πανω κατω ειχε παει με καμμια 200αρια ατομα επιβεβαιωμενο αυτο φοιτητρια η λεγαμενη το θεμα ειναι δε μπορεις να ξερεις τη ρολο βαραει η καθε μια και τη βιτσια εχει
όπως ειπες γνωρισες 1 που ηταν ετσι σαν ιεροδουλος. οι ιεροδουλες είναι ΟΛΕΣ ετσι.
οι υπολοιπες 100 που γνωρισες ετσι ηταν? αρα δεν είμαι λαθος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.926
Πόντοι
37.562
χρωστάω 2-3 κριτικές σύντομα.....ρεβέκα,αφροδίτη και βικτώρια.....

Κάνω μια άσχετη παρατήρηση ,σε γνωστό σπά-μασαζομάγαζο στην αθήνα είδα να δουλέυει μια νεοφερμένη κορασίδα σε στουντιο της θεσσαλονίκης ,δεν την εχει στις βάρδιες τωρα.....αλλα εχει φωτογραφίες της .Πράγμα που σημαίνει ο,τι δουλεύει εκει....Ειδάλλως δεν θα μπορούσε να εχει φωτογραφίες της.....Κριτικές δεν είδα να εχει......
Θελω να πω κατι αυτονόητο,αλλα δεν υπάρχει λόγος.....όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν......απο εκει και πέρα τα αλλα μόνο σε π.μ
Γραψτω καλυτερα να βγει νοημα..
Η κοπελα απο το ΣΠΑ πηγε στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ?
η απο το ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο ΣΠΑ?..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Γραψτω καλυτερα να βγει νοημα..
Η κοπελα απο το ΣΠΑ πηγε στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ?
η απο το ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο ΣΠΑ?..
σωστός... Εχεις δίκιο δεν βγάζεις νόημα έτσι όπως το έγραψα..... Κοπέλα από σπα της Αθήνας ήρθε τώρα και δουλεύει σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη...  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται Θεσσαλονίκη και δουλεύει πρωί...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
όπως ειπες γνωρισες 1 που ηταν ετσι σαν ιεροδουλος. οι ιεροδουλες είναι ΟΛΕΣ ετσι.
οι υπολοιπες 100 που γνωρισες ετσι ηταν? αρα δεν είμαι λαθος
οι υπολοιπες 100 πριν απο μενα ρε τυπε που ξερω τη σκατα εκαναν μιλαμε για 10 εκατομυρια πληθυσμο και δε το καταλαβα η γκομενα γουσταρε να γαμιεται με οποιον ηθελε οπως εμεις γουσταρουμε  να γαμαμε δεν την κανει ιεροδουλο αυτο απλα δεν ηταν κοριτσι ουτε για σχεση ουτε για σπιτι και ποι8ος σου ειπε οτι γνωρισα μονο μια κ αλλες εχω γνωρισει που ηταν παρτουζιαρες και γουσταραν δε μπορεις να ξερεις τη εκανε η καθε γκομενα πριν απο σενα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777

Άμα πας πλυμενος,καθαρός,ξυρισμένος θα περάσεις Καλά!!!
Οπως πας στη γκόμενά σου ρε παιδί μου,κι αυτές δεν είναι ζώα η υποχρεωμένες να πηγαίνουν με τον κάθε βρωμιάρη και να του κάνουν και γούστα..

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Οπως πας στη γκόμενά σου ρε παιδί μου,κι αυτές δεν είναι ζώα η υποχρεωμένες να πηγαίνουν με τον κάθε βρωμιάρη και να του κάνουν και γούστα..

Εχουν ευθ/υνη και οι τσατσάδες.
Πριν 1 βδομάδα,μπήκε στην Καρίνα βρωμιάρης Σκοπιανός με παντόφλες και μπλούζα μες στα λάδια(σαν να βγήκε απο συνεργείο αυτοκινήτων) και η μελαχροινή τσατσά αντί να τον διώξει,του είπε κανονικά τα προγράμματα.
Ευτυχώς έφυγε.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
σωστός... Εχεις δίκιο δεν βγάζεις νόημα έτσι όπως το έγραψα..... Κοπέλα από σπα της Αθήνας ήρθε τώρα και δουλεύει σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη...  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται Θεσσαλονίκη και δουλεύει πρωί...
Σε ποιο μαγαζι ειναι και πως την λενε

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
παντα παω στην πένα ....γυναικες ειναι, δεν ειναι συνεργειο!...Αλλα νομιζω οτι αυτην και Λαρα κάνανε φοβερο come back ... νομιζω ξεφυγε το μυαλο τους απο την αρπαχτη εγινε συνείδηση τους οτι και περνανε καλα  αυτες και η παροχη στον πελατη ειναι φοβερη και ειναι ολοι και ολα καλα ...και ειναι παντου κερδισμενες οσο καιρο θα κανουν αυτη την δουλεια, ωριμασαν. Τωρα σωστα και ο πελατης πρεπει να βοηθαει σε αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom