Περνούσα σήμερα το μεσημέρι από την περιοχή και λέω δεν κάνω καμιά τσάρκα.
Άρχισα από Ερημίτη 5 όπου δούλευε μια Τσέχα ψηλή σχετικά εμφανίσημη με όνομα Βανέσσα.
Στο Ερημίτη 3 η Λουίζα και στο 2 η Μιρέλα σε πρόγραμμα.
Las Vegas: Η γλυκιά μικροκαμωμένη Λίλυ που μάλλον δε λέει μέσα αλλά πολύ παιχνιδιάρα στο σαλόνι. Η Άννα ήταν σε πρόγραμμα και δεν την είδα. :'( Στο αριστερό σπιτάκι η καυλιάρα Μαρία. Δεν μπήκα αν και θέλω πολύ να την ξαναπάρω... μόνο όταν είμαι σε τοπ φόρμα..
Venus Angels: Μια μικρή ξανθιά Κλαούντια που έκανε ΠΟΛΥ ώρα να βγει από το δωμάτιο (θετικότατο) και όταν βγήκε ήταν σαν να είχε δεχτεί επίθεση από γκρουπ φανατισμένων τζιχαντιστών και δεν μπορούσε να περπατήσει...

Πάντως δεν με τρέλανε από εμφάνηση.
Μινωταύρου: Στο ξύλινο μια μιλφ τπτ το ιδιαίτερο και μου διαφεύγει το όνομα. Ας με συμπληρώσει κάποιος αν θέλει. Στο απέναντι εγώ και κάτι άλλα παιδιά φάγαμε πόρτα...
Νικηφόρου Ουρανού 26: Μια μελαχρινή ρωσσιδόφατσα που προδιαθέτει για άγρια παιχνίδια. Όνομα Χριστίνα.
Ουρανού με Μινωταύρου: Στο πράσινο η Άννα από Ουγγαρία. Την έψαχνα καιρό και τελικά πέρασα. Θα γράψω κριτική (είναι καλή). Στο άσπρο σπιτάκι ένα θεόμουνο με θεϊκό σώμα, η Ίνα. Τα χαλάσαμε στο κοντό ξανθό μαλί όμως..
Εκκλησία Ν. Ουρανού: Μιλφάκι πολύ συμπαθητικό σε τρόπους και χαρακτήρα αλλά μέτρια εμφάνιση.
Ουρανού 8: Σουζάνα. Πολύ καλή μέσα. Πρέπει να προσέξει λίγο την εμφάνισή της όμως.. >

Godiva: Η γνωστή σε όλους θεωρώ τσουβάλα Σαμπρίνα.
Free House: Μόνικα και Αντριάνα. Για τη δεύτερη... αλήθεια ρε παιδιά, πότε σταμάτησε η ομορφιά να είναι προϋπόθεση για να ασκήσει μια γυναίκα το επάγγελμα? Ε πρέπει να υπάρχουν και όρια..
Κακά Κορίτσια Φρίξου: Αθηνά. Της αξίζει σεβασμός για το ότι μου ανοίγει και μου μιλάει ευγενικά κάθε φορά παρά το ότι ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω.. Είναι καλό κορίτσι, αν δε βαριόταν στο σεξ θα άξιζε σίγουρα με τέτοια μπαλκόνια.
Γιασμινόσπιτο: Η Μόνικα Μεξικάνα/Περουβιανή/Βολιβιανή/Χιλιανή με ρίζες από Δενδροπόταμο. Κολπατζού.
Εφόσπιτο: Η μελαχρινή μικρή Ρωσσίδα. Νομίζω Λίνα. Υποτίθεται πλησιάζει η ΑΓΙΑ ώρα που θα κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
Φρίξου 13: Η Βικτώρια ψηλή ξανθιά, σε πρόγραμμα.
Τέλος έχω δυσάρεστα νέα για το διπλανό σπιτάκι που δούλευε η Μιραμπέλα. Η κοπελάρα έφυγε να δουλέψει σε άλλη (μισητή) χώρα και δεν ενδιαφέρεται να λειτουργήσει το σπιτάκι. Τουλάχιστον για τώρα. Κρίμα ήταν ωραίο μωρό.
Καλά σουβλίσματα εντός και εκτός οίκων αυτό το Πάσχα!!