Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
οχι δε μπηκα πηγα Fever μετα...αλλα οπωσδηποτε αυτα τα δυο ομορφα κοριτσια Καρινα και Ναταλια πρεπει να μπουν στη λιστα μου
Η Καρινα ειναι μια Ουκρανίδα ψιλη με λιγα πιασιματα φιλε;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.528
Πόντοι
216
ω ρε τι μου θυμησατε τωρα...μια φορα που εγλειφα την κωλοτρυπιδα αυτης της γυναικαρας και δε τη χορταινα...
οχι ρε παιδια μη τα κανετε αυτα...

εγω στα ονειρα μου βλεπω παρτουζα με Αφροδιτη,Νατασα,Ιρα,Βερονικα και τη Σαρα την καυλιαρα την αξεχαστη...

Καλος συνδυασμος εεε???
Αλ είσαι άπαιχτος.Εγω θα εβαζα στον συνδυασμό και την Εφη. 

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.528
Πόντοι
216
λοιπον βαλε απο τσιρκο λαουρα.μπελα κ γιουλι                    απο τανταλου μαρινα ποναει το μουνακι μου                                      κ απο προμηθεοσ ηρα                                                              κ απο σαπφουσ αννα μαριακ κατερινα
για να ολοκληροθη το ονειρο.........
Αδερφε εγω απο Προμηθεος θα εβαζα και την Ζανετ την γερμανιδα.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Προχθές,πρωινή βάρδια στο Φρίξου 15,είδα μια ξανθιά milf,κορμάρα με πλαστικό βυζι,Ρωσίδα απ ότι κατάλαβα.Παλια είναι απ ότι κατάλαβα,για μένα καινούργια επειδή ξεκινησα το καλοκαίρι και δεν την έχω ξαναδεί.Ξερει κάποιος πιο έμπειρος; Αξίζει;

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επιστροφή της Ζανέτ, που είχε έρθει και το καλοκαίρι, στις Βίλες βλέπω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
επειδη δε τη θυμομουν και καλα μπηκα διαβασα την κριτικη μου αλλα τελικα δεν καταλαβα αν μου ειχε αρεσει και πολυ  :grin: :grin:
ειναι μουναρα ομως παλι θα γινει ντορος πιστευω

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
Πήρα Καρινα σήμερα όντως φοβερό Ουκρανικο άλογο με πιασίματα πολύ καλή πιπα και αντοχή στο σφυροκόπημα,θα ξανατιμηθει δεόντως

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Τριτωσε το καλο με τν Καρινα.....οπως κ τις άλλες 2 φορες.....η ιδια ορεξη και η ιδια αντοχη.πιπα για οσκαρ τον εξαφανιζει, και στο σεξ,το γουσταρει. και αν σε συμπαθήσει,δινει και παιρνει δωρακια!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.255
Πόντοι
39.777
Πήρα Καρινα σήμερα όντως φοβερό Ουκρανικο άλογο με πιασίματα πολύ καλή πιπα και αντοχή στο σφυροκόπημα,θα ξανατιμηθει δεόντως

Τριτωσε το καλο με τν Καρινα.....οπως κ τις άλλες 2 φορες.....η ιδια ορεξη και η ιδια αντοχη.πιπα για οσκαρ τον εξαφανιζει, και στο σεξ,το γουσταρει. και αν σε συμπαθήσει,δινει και παιρνει δωρακια!!!

Ποια Καρινα λετε ρε παλικαρια? :think:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646
Αza την νταρντανα που δουλεύει στο Ν.Ουρανού 26 λένε.

MrFreedman

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλισπερα παιδια...γνωριζετε μηπως καμια αγωνιστρια που να γλυφει κωλο?

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Όχι φίλε άλλη Ζανέτ είναι αυτή είναι Ρωσίδα 23 χρονών όπως λεεί και το γνωστό site των βιλλών ενώ η Ζανέτ που ήταν το καλοκαίρι είναι Γερμανό-τουρκάλα στα 29 περίπου που την είδα αρκετά καλή απο εμφάνιση και σώμα αλλα δεν μπήκα γι να δω αν είναι καλή στο δωμάτιο.Αν χτηπήσεις το όνομα του site χωρίς το com και Ζανέτ  στο google θα δείς και συ οτι ειναι δυο διαφορετικές.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Και επίσης θέλω να πώ οτι για να λές επιστροφή της Ζανέτ σημαίνει οτι και σύ μπήκες στο site και είδες οτι στα κοριτσία των βιλλών για θεσσαλονίκη έχει μια καινούργια που την λένε Ζανέτ και υπέθεσες οτι είναι εκείνη απ το καλόκαιρι.Επειδή την είδα και γώ σήμερα (την Ρωσσίδα)δεν μου φάνηκε να είναι η ίδια με του καλοκαιρίου  γι αύτο μέτα το έψαξα στο google Ainigma.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Εικόνα των μπουρδέλων σήμερα ώρα 05:00 (κανονική αυτή τη φορά)

Ερημίτη: Μίρα, Νικόλ
Περιοχή Βέγκας: μόνο η Χριστίνα  :tits2:
Φρίξου: Λεπτή κοντή και ασχημούλα Μπιάνκα. Χωρίς λεφτά δεν έχω κανένα πρόβλημα να περάσω... και άλλο ένα ανοιχτο, με Μιρέλα.
Τρίδυμα: Εβελίνα.
Ουρανού: Αντρίανα, Τζαστίν (αντί Καρίνας για λίγο καιρό) και Έλενα Ρουμάνα.

Τιμήθηκαν η Αντριάνα και η Έλενα.
Αντριάνα φιλότιμη αλλά έχει ακόμα πράγματα να μάθει. Το σώμα της δεν με ενθουσίασε. Σίγουρα ούτε και σ' αυτήν το δικό μου με τα κιλά που έβαλα...  :S και από φάτσα δεν έναι ακριβως 10ρι. Νομίζω πάντως αν ταιριάξει κάποιος μαζί της δεν θα φύγει δυσαρεστημένος. Προσέχει τους πελάτες της.

Έλενα...... Έσωσε τη βραδυά. Δε γράφω άλλα θα γίνει review.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Ρε παιδιά τη Justine τη ψάχνω εδώ και καιρό και όποτε πάω δε μπορώ να τη βρω, για βοηθήστε με λίγο κάποιος  :think:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Πόσο πιο πολύ να σε βοηθήσουμε ρε φίλε?
Ακριβώς από πάνω σου ο άνθρωπος γραφει  πού και πότε θα την βρεις τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ελπίζω η Justine να είναι η Τζαστιν  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories