salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Και εγω σε αυτη την κατηγορια ειμαι αλλα δεν πιστευω πως παιζει και πολυ ρολο...Αλλο αν εισαι επιθετικος εσυ εξ΄αρχης..
Έκανα ένα μικρό πέρασμα το πρωί.Στο Κεφαλληνίας ήταν μια ωραία milf,τουμπανάκι,ξανθιά γαλανομάτα αν θυμάμαι καλά.Χωρίς τσατσά,από 25 μου πε ξεκινάει.Ξέρουμε κάτι γι αυτήν; Από βδομάδα θα πάω για δοκιμή μάλλον...Φρίξου 14Α μια κοκινομάλλα,Τζέσυ αν θυμάμαι καλά συμπαθητικιά κοπέλα...Στο καινούργιο,το άσπρο της Μινώταυρου,ήταν ένα γυφτορουμανάκι στυλ Ντέας από απέναντι πιο κοντή,με καλύτερο σώμα μεν,αλλά δεν έχει τη κωλάρα και τις βυζάρες της Ντέας δε...Και στο διπλανό το ξύλινο,χωρίς τσατσά μια τσουβάλα Σουζάνα που όταν ρώτησα τι έχει με 40 και 50 με ρώτησε αν ρωτάω για να μπω ή απλώς να ενημερωθώ.Είπα εννοείται για να ενημερωθώ,γιατί δεν είναι σ όλα οι τιμές ίδιες,να μη ξέρω για να μπω; Και μου απάντησε με ένα χλιαρό και ηλίθιο ύφος ''δεν έχει τίποτα μαλακησμένο''![]()
Συναδελφε αμα εχεις παει στα φριξου 13 εως 15,ευκολα θα βρεις και τα τριδυμα..Πολυ κοντα τους ειναι.
Tο μισο πες τους...Εμενα μου λενε ολο σου το χαρτζιλικι εδω το τρως!![]()
![]()
![]()
Tο μισο πες τους...
Το αλλο μισο το τρωω στα ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ!!!
![]()
Ευχαριστω! Εχω παει αμετρητες φορες στη Φριξου, αλλα δεν ηξερα οτι απο πισω εχει σπιτια..! Πως λεγεται αυτος ο δρομος..; Υπαρχει στη λιστα με τα στουντιο..;
παρεπιμπτοντως τα las vegas 2 μονο χρονια εχουν!Μολις το ειχα δει στη λιστα..! Τοσα χρονια νομιζα οτι εννουσατε τα τρια του Βεγκας οταν λεγατε τριδυμα..! Κι αυτην την ταμπελα στη Φριξου δεν την ειχα προσεξει..!
παρεπιμπτοντως τα las vegas 2 μονο χρονια εχουν!![]()
Μπράβο ρε σύ!Νικ.Ουρανου 26 καταθεση σημερα βραδυ , ουκρανα Regina ...
φατσα δεν λεει , σωμα προς το αδυνατο μετριο υψος μελαχροινη με βυζι νορμαλ και ωραιο κωλαρακι στα 60 ευρω με πρωκτικο και τελειωμα στο στομα , αρκετα καλη συμμετοχη στο deepthroat και anal
δεν το εκλαψα το εξηνταρι , χαλαλι της![]()
Ορμα να μας πης εντυπώσεις.Θα τη δω φίλε και αν δεν μου αρέσει δεν με υποχρεώνει κανείς να πάω μαζί της
Την είδα χτες και δεν με έπεισε, ήταν πολύ ψυχρήΟρμα να μας πης εντυπώσεις.
Είχες δίκιο αλλά ξέρεις, τα γούστα διαφέρουν.Να τον ακους τον Τακη!Η φατσα της ειναι ντεκαυλε!