Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Τη σε εκανε ρε μαν η παλαβιαρα?
Χειροτερη κι απο κομοδινο συναδελφε.Αν ηταν καμια καινουργια θα τις εδινα καποιο ελαφρυντικο αλλα κοπελα που εχει τοσα χρονια εδω και να συμπεριφερεται ετσι,απο μενα παιρνει μηδεν!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Χειροτερη κι απο κομοδινο συναδελφε.Αν ηταν καμια καινουργια θα τις εδινα καποιο ελαφρυντικο αλλα κοπελα που εχει τοσα χρονια εδω και να συμπεριφερεται ετσι,απο μενα παιρνει μηδεν!
Ασε αδερφε αυτη ειναι με τις ωρες της αλλες φορες καυλωμενος μπαινω καυλωμενος φευγω λογο οτι δε τη χορταινω και αλλες καραξεπετα του κερατα το εχει αυτο το χαζο δυστυχως

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Όποιος έχει σωστές φωτογραφίες από το γωνιακό Μινωταύρου & Ν.Ουρανού(αυτό που δουλεύει η Βανέσσα-Λούση) να μου στείλει pm να συννενοηθούμε,να ανοίξει επιτέλους μια καρτέλα για το μαγαζί,να τα γράψουμε εκεί πέρα μιά και καλή.
Ευχαριστώ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Όποιος έχει σωστές φωτογραφίες από το γωνιακό Μινωταύρου & Ν.Ουρανού(αυτό που δουλεύει η Βανέσσα-Λούση) να μου στείλει pm να συννενοηθούμε,να ανοίξει επιτέλους μια καρτέλα για το μαγαζί,να τα γράψουμε εκεί πέρα μιά και καλή.
Ευχαριστώ.

Γιατι δεν πας εσυ να βγάλεις καμια;  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.433
Πόντοι
16.746
Ολοι μας εχουμε τεραστια αναγκη τις σωστες φωτο!  :cum: Μια ωρα μενει για να νυχτωσει..οποιος προλαβει ειναι! :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.163
Πόντοι
37.562
τα ονόματα που λες φίλε μου εγώ τα διάβασα εδώ πέρα γιατί την κοπέλα τη γνωρίζω με το κανονικό το βουλγαρικό της το όνομα.
Επειδή δεν με γνωρίζεις τα μπουρδέλα ποτέ δεν ήτανε τομέας του γούστου μου.
Επειδή υπονοείς ότι ήξερα για τη γαλήνη οι κοπέλες οι περισσότερες έχουν πλούσια κοινωνική ζωή και η πόλη μας είναι ένα μεγάλο χωριό.

τη συγκεκριμένη την γνώρισα έξω σε εστιατόριο που έτρωγε με την τσάντα της με την οποία είναι πολύ δεμένη και την γνώρισα μέσω εκείνης

Δεν ξέρω γιατί μπαίνω στη διαδικασία να σου απολογηθώ αλλά δεν έχω λόγο να γράψω κάτι το οποίο δεν ισχύει
Καντο λιανα ρε ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ..
Η κοπελα βγηκε με τη ...τσαντα της,
και εκεινη,η τσαντα,σε..γνωρισε?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα
H εν λογο μαν ειναι με τις ωρες της αλλες φορες καυλομενος μπαινεις καυλομενος βγαινεις λογο οτι δε τη χορτασες και αλλες καρα ξεπεταρα του κερατα χαζο μεν αλλα ετσι ειναι αυτη.Τωρα για τις τσατσαδες ως γνωστον ξερουμε οτι θα πουν οτι παπαρια τους ερθει να σε βαλουν στο δωματιο

Solamnus

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Για πρώτη φορά σε τέτοια κατάσταση (αν και έφτασα τα 30...) ποια κοπέλα θα προτείνατε;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
H εν λογο μαν ειναι με τις ωρες της αλλες φορες καυλομενος μπαινεις καυλομενος βγαινεις λογο οτι δε τη χορτασες και αλλες καρα ξεπεταρα του κερατα χαζο μεν αλλα ετσι ειναι αυτη.Τωρα για τις τσατσαδες ως γνωστον ξερουμε οτι θα πουν οτι παπαρια τους ερθει να σε βαλουν στο δωματιο

Απλώς όταν διάβασα τη κριτική,μου ρθαν κάποιες σκέψεις και ειπα να τις μοιραστώ μαζί σας.Το ξέρω για τη Μιρέλα ότι τη μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς.Έχω διαβάσει κριτικές.Γενικά αναφέρομαι επειδή διάβαζα τελευταία κριτικές για την Έλενα στη Φρίξου και το θεωρώ αδιανόητο να χουν πάει πόσοι και να μην το λάβαν υπόψιν τους

Solamnus

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.433
Πόντοι
16.746
Εχει τπτ καλο να γαμησουμε??? :grin:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Κορυφαία στιγμή η πόντια τσατσά επειδή ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας παίρνει το παράβολο και το τρίβει στον πουτσο μου για να της φέρω γούρι καλό ποδαρικό  :2funny:

:2funny: :2funny:
Ποδαρικό με το 3ο πόδι θα εννοούσε
Έπρεπε να τη βάλεις να σου κάνει και ένα  :bigdick: για το καλό

Υ.Γ Εχθές έκανα μια τσάρκα από τα σπιτάκια (είπα πως αν δεν βρω τριχωτή δεν καταθέτω, οπότε περιορίστηκα στη τσάρκα). Τα περισσότερα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση ένας απίστευτος τυπάς που πριν να μπει σε οποιοδήποτε έκανε τον σταυρό του!

Σκέψου να μην είχε γκρεμιστεί και η Εκκλησία :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστή φωτογραφία=μέρα με ήλιο και όχι κουνημένη.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom