Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα