Kostas Viking
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή πλούταρχε επειδή είμαι νέος στο φορουμ δεν μπορώ να σου στείλω pm. Μολις συμπληρώσω 5post θα σου απαντήσω

Kαινούργια μαγαζιά στην πιάτσα?
Σε μια βδομαδα ερχομαι hometown
θα τιμηθούν![]()
![]()
![]()
Καινουρια μαγαζια,παλιές πουτάνες!!!
αξιοςπολυ καλο κομματι!! εκανα καταθεση και εγω πριν λιγο καιρο και μαρεσε![]()
![]()

Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλΣημερινη βολτα.
Φριξου 13 : Μιρελα. ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΛΑΡΑ
Red Diamond : Βαλερια
Νικ ουρ 6 : Βιολετα νομιζω ειπε η τσα. Μοντελε κοριτσι αλλα ξινομουρα και βαριεστημενη
Red Light : Εμμανουελα, ΤΟΡΠΙΛΕΣ, αλλα δεν με ψηνει να την δοκιμασω.
Godiva : Μιχαελα
Νικ Ουρ 24 : Ελενα
Τα δυο καινουρια απεναντι απορω τι στο καλο σκεφτονται οταν ανοιγουν νεα μαγαζια και φερνουν τετοιες τσουβαλες...
Νικ Ουρ 26 : Καρινα
Νικ Ουρ 28 : Ντεα
Πετρ Ερημ : Μιρα, την απεφευγα παντα αλλα σημερα δεν ειδα αλλες επιλογες και μπηκα. Περασα πολυ δυνατα
Πετρ Ερημ : Τζαστιν
Μινωταυρου : Τονια
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ
Η Ελενα η Ρουμανα με τα μαυρα μαλια κ τα πρασινα ματια.Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου'' δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ

Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου???
στο νικ.ουρανου 28 ητανε η ντεεα? μια ψιλοτσουβαλα με τατουαζ και πιρσινγκ?Στο πράσινο το γωνιακό. Έλενα, μαυρομάλλα με πρασινα μάτια όπως λέει και από πάνω ο φίλος. Καυλόφατσα έχει αλλά εμένα με χαλάει στο δωμάτιο όταν βγαζει το φορεματάκι της και εμφανίζονται τα βυζιά. Την έχει σφάξει η δόκτορας και έχει πολύ μεγάλες τομές
στο νικ.ουρανου 28 ητανε η ντεεα? μια ψιλοτσουβαλα με τατουαζ και πιρσινγκ?
ναι την εχω βαλει στο ματι επειδη κανει και cim με 60ρι απο οτι γνωριζωΠιρσινγκ δεν πρόσεξα αλλά ναι αυτή είναι. Τσουβαλάκι με ένα τατου κάτω από την κοιλιά αν δεν κάνω λάθος
Κ της ειπα να παει στον Φουστανο!Στο πράσινο το γωνιακό. Έλενα, μαυρομάλλα με πρασινα μάτια όπως λέει και από πάνω ο φίλος. Καυλόφατσα έχει αλλά εμένα με χαλάει στο δωμάτιο όταν βγαζει το φορεματάκι της και εμφανίζονται τα βυζιά. Την έχει σφάξει η δόκτορας και έχει πολύ μεγάλες τομές
Η Μελίνα η Βουλγαρα μιλφ φίλη της Νικόλ δε θα ξανάρθει άλλο? δε τη πρόλαβα τότε.
και προπάντων καθαρή!