Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

Kostas Viking

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή πλούταρχε επειδή είμαι νέος στο φορουμ δεν μπορώ να σου στείλω pm. Μολις συμπληρώσω 5post θα σου απαντήσω

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
309
Πόντοι
346
Kαινούργια μαγαζιά στην πιάτσα?
Σε μια βδομαδα ερχομαι hometown
θα τιμηθούν :rockon: :rockon: :rockon:

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
Καινουρια μαγαζια,παλιές πουτάνες!!!

περασμα απο βαρδαρη στα παρανομα στο πρασινο ειχε μια πατοζα  :S και ομως γεματα τα δματια,ποιοι μαλακες γαμανε στις παραγγες αυτες? :think:στο αλλο 2 μπαζα βαραγανε μυγες σκατοχοντρες και αυτες :vomit:

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.392
Πόντοι
371
έκανα μια χθεσινή βόλτα (κυριακή) το βράδυ κυρίως προς αναζήτηση της Ιωάννας, την οποία πάλι δε βρήκα. Στο μονό σπίτι του Las Vegas, η τσατσά είπε πως η Ιωάννα θα έπιανε δουλειά σήμερα, δευτέρα, αλλά δεν ήξερε τη βάρδια πρωί ή βράδυ. Η στύση μου κατέληξε στη Μοίρα, για την οποία θα ανεβάσω κριτική σύντομα. Στα άλλα σπίτια είχε στο red diamond μια Ινω, στο godiva μια Μιχαέλα και στις βίλες δε θυμάμαι να πω την αλήθειά. Στο Las vegas θα πάω λογικά Τετάρτη βράδυ ή πέμπτη βράδυ, όχι νωρίτερα. Ξέρει κανείς που δουλεύει η Τζέσσυ (ξανθιά αδύνατη με ανύπαρκτο βυζί, υπερευαίσθητερς ρώγες και πανέμορφο βλέμμα)? Επίσης έχω χάσει λίγο τα ωράρια της Έφης. έχει κανείς τελευταία ενημέρωση?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.711
Πόντοι
3.936
Σημερινη τσαρκα για στοχευμενες κορασιδες καταθεση σε Μιρελα και Τονια πολλη καλες και οι 2 τη Μιρελα την ξερω πολλη καιρο και προσωπικα περναω καλα μαζι της αν και ειναι με τις ωρες της την Τονια την πηρα πρωτη φορα και μπορω να πω μου αφησε καλες εντυπωσεις αν και σε 3 πραγματα ηταν απαραδεκτη πρωτον αξυριστη μπρος πισω δευτερο μου ηρθε ολιγον απλυτη απο μπροστα το οποιο με ξενερωσε γιατι υπηρχε η μυρωδια της αναγκης και τριτον η τσιγαριλα της αναπνοης της κατα τ αλλα πολλη κοινωνικη και αρκετα καλη στο κρεβατι μπορω να πω

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
Σημερινη βολτα.

Φριξου 13 : Μιρελα. ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΛΑΡΑ
Red Diamond : Βαλερια
Νικ ουρ 6 : Βιολετα νομιζω ειπε η τσα. Μοντελε κοριτσι αλλα ξινομουρα και βαριεστημενη
Red Light : Εμμανουελα, ΤΟΡΠΙΛΕΣ, αλλα δεν με ψηνει να την δοκιμασω.
Godiva : Μιχαελα
Νικ Ουρ 24 : Ελενα
Τα δυο καινουρια απεναντι απορω τι στο καλο σκεφτονται οταν ανοιγουν νεα μαγαζια και φερνουν τετοιες τσουβαλες...
Νικ Ουρ 26 : Καρινα
Νικ Ουρ 28 : Ντεα
Πετρ Ερημ : Μιρα, την απεφευγα παντα αλλα σημερα δεν ειδα αλλες επιλογες και μπηκα. Περασα πολυ δυνατα
Πετρ Ερημ : Τζαστιν
Μινωταυρου : Τονια

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.496
Πόντοι
4.005
Σημερινη βολτα.

Φριξου 13 : Μιρελα. ΚΩΩΩΩΩΩΩΩΛΑΡΑ
Red Diamond : Βαλερια
Νικ ουρ 6 : Βιολετα νομιζω ειπε η τσα. Μοντελε κοριτσι αλλα ξινομουρα και βαριεστημενη
Red Light : Εμμανουελα, ΤΟΡΠΙΛΕΣ, αλλα δεν με ψηνει να την δοκιμασω.
Godiva : Μιχαελα
Νικ Ουρ 24 : Ελενα
Τα δυο καινουρια απεναντι απορω τι στο καλο σκεφτονται οταν ανοιγουν νεα μαγαζια και φερνουν τετοιες τσουβαλες...
Νικ Ουρ 26 : Καρινα
Νικ Ουρ 28 : Ντεα
Πετρ Ερημ : Μιρα, την απεφευγα παντα αλλα σημερα δεν ειδα αλλες επιλογες και μπηκα. Περασα πολυ δυνατα
Πετρ Ερημ : Τζαστιν
Μινωταυρου : Τονια
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ  εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ  οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου''  δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ  εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ  οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου''   δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ

μια ιωάννα παιζει παιδιά απογευμα?και που?

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου??? Παιδες πρεπει οπωσδηποτε να βγαλουμε καποια nicknames στις πουτανες γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.να ξερουμε ποια εννοει ο αλλος.τωρα ενα ονομα δεν λεει τιποτα.ουτε η εθνικοτητα.ελενα απο ρουμανια πχ  εχουν περασει κατα καιρους πολλες με τετοιο ονομα.Να βγαλουμε καποιο παρατσουκλι χαρακτηριστικο στην καθεμια για να ξερουμε τι μας γινεται. π.χ  οπως λεγαμε ''κομοδινοπουλου''   δεν την μπερδευαμε με καμμια.Εχω μπερδευτει με τις αννες τις εμμανουελες,τις χριστινες κτλ κτλ
Η Ελενα η Ρουμανα με τα μαυρα μαλια κ τα πρασινα ματια. :fuck2:

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
Ποια Ελενα ηταν στην νικηφορου Ουρανου???

Στο πράσινο το γωνιακό. Έλενα, μαυρομάλλα με πρασινα μάτια όπως λέει και από πάνω ο φίλος. Καυλόφατσα έχει αλλά εμένα με χαλάει στο δωμάτιο όταν βγαζει το φορεματάκι της και εμφανίζονται τα βυζιά. Την έχει σφάξει η δόκτορας και έχει πολύ μεγάλες τομές

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
16
Πόντοι
0
Στο πράσινο το γωνιακό. Έλενα, μαυρομάλλα με πρασινα μάτια όπως λέει και από πάνω ο φίλος. Καυλόφατσα έχει αλλά εμένα με χαλάει στο δωμάτιο όταν βγαζει το φορεματάκι της και εμφανίζονται τα βυζιά. Την έχει σφάξει η δόκτορας και έχει πολύ μεγάλες τομές
στο νικ.ουρανου 28 ητανε η ντεεα? μια ψιλοτσουβαλα με τατουαζ και πιρσινγκ? 

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
133
Πόντοι
0
στο νικ.ουρανου 28 ητανε η ντεεα? μια ψιλοτσουβαλα με τατουαζ και πιρσινγκ? 

Πιρσινγκ δεν πρόσεξα αλλά ναι αυτή είναι. Τσουβαλάκι με ένα τατου κάτω από την κοιλιά αν δεν κάνω λάθος

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
16
Πόντοι
0

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Κ της ειπα να παει στον Φουστανο! :2funny:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
36
Η Μελίνα η Βουλγαρα μιλφ φίλη της Νικόλ δε θα ξανάρθει άλλο? δε τη πρόλαβα τότε.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Έλενα που επέστρεψε,στη βραδινή δεν θα τη βρω όπως ήταν και πριν; Στο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom