ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.163
- Πόντοι
- 37.562
Α ξιζει....Αξιζει ομως? η κομοδινακι ?
Να δω ποτε θα σταματησεις τις ερωτησεις και θα γραψεις καμμια ενημερωση...
Το χεις παρακανει....
Α ξιζει....Αξιζει ομως? η κομοδινακι ?
Μερικους πρεπει να σας κανουν ενα ξεχωριστο θρεντ "παραπονων" να τα γραφετε εκει αυτα.
Μαλλον δεν εχεις προσεξει οτι τα τελευταια χρονια ολο το σαιτ εχει παρακμασει λες το θρεντ της θεσσαλονικης να γλυτωνε..και πως κρατιεται παλι καλα να λες..αν και πιστευω οτι δεν θα παει και πολλα χρονια ακομη το σαιτ..νταξει, μακαρι να διαψευστω αλλα ετσι δειχνουν τα πραγματα.
Για ενα παλιο μελος που σταματαει σιγα,σιγα να γραφει παιζουν πολλα ρολο και σιγουρα καποια ειναι αυτα που λες,Αλλα δεν συμφωνω στην ανταποδοση ετσι οπως γινεται εδω περα, δεν λεω οχι στην ανταποδοση γιατι αυτο ειναι το σωστο αλλα πεσμου πως εγω θα πω το ελαχιστο ενα ευχαριστω και μετα θα ανταποδοσω με οσο μπορω σε μια αναφορα του η μια κριτικη του ενα ατομο που αρνειται να εμφανιστει για να τον γνωρισω και να καταλαβω εγω οτι αυτο που κανει δεν το κανει για προσωπικα οφελη. ;)
kardeşim που εισαι χαμενος εσυ ?![]()
με εχει φακελωσει ο μλκ μου! Και δεν τσαρκαρουμε πλεον!Η άλλη όψη του νομίσματος, ποιος μου εγγυάται ότι εσύ δεν είσαι τσιράκι των νταβατζηδων και δεν φακελωνεις νικς και πρόσωπα; Πολύ ζόρι τραβάς να γνωρίσεις άτομα από ένα σαιτ για πουτάνες.
Touk touk
Kalimera palikariaEgo metakomisa sto GODIVA. Par.sav.kur. deut. 11-20.
:-* :-* :-*
Κάνεις και τσάρκες με τους υπόλοιπους.....έχεις έναν φάκελλο ΝΑ (με το συμπάθειο)!!!!με εχει φακελωσει ο μλκ μου! Και δεν τσαρκαρουμε πλεον!
Ρε τι αλλο θα ακουσουμε ακομα!
Η άλλη όψη του νομίσματος, ποιος μου εγγυάται ότι εσύ δεν είσαι τσιράκι των νταβατζηδων και δεν φακελωνεις νικς και πρόσωπα; Πολύ ζόρι τραβάς να γνωρίσεις άτομα από ένα σαιτ για πουτάνες.
Touk touk
Kalimera palikariaEgo metakomisa sto GODIVA. Par.sav.kur. deut. 11-20.
:-* :-* :-*
Πήγα είδα την Έλενα τη καινούρια μιλφ μουναρα στο Φρίξου 14 που αναφέρουν εδώ μεσα, μη τρελαθούμε ότι ειναι όμορφη, νταντάνα ναι, σφιχτό βυζι ναι, σώμα ας το δεχτώ, αλλα αυτή πρέπει να ήταν άντρας πριν. Δηλαδή η Βίκυ που ανάφερθηκε εδώ πέρα απο τις villes ότι ήταν Βίκος ειναι πράγματι πιο μουναρα και πιο γυναίκα, η φωνή της Ελενας ειναι χοντρή και σίγουρα πρέπει να ήταν άντρας πριν.
Nαι το ιδιο μπορουμε να πουμε για οπιοδηποτε αλλον αρκει να εχουμε στοιχεια,εσυ ομως τωρα κανεις ενα σοβαρο λαθος που νομιζω σηκωνει παρεμβασει απο τον αντισθενη.Πρωτον εγω δεν ανεφερα κανενα νικ απλα ειπα καποιοι παλιοι ουτε φωτογραφισα καποιον για να μπουνε υποψιες για αυτον...γιατι πολυ απλα δεν εχω στοιχεια αν ειχα δεν θα ειχα προβλημα να πω το ονομα του στον αερα.Εσυ ομως δημοσια λες οτι μπορει να ειμαι τσιρακι νταβατζηδων και σου λεω οτι αν δεν βγαλεις στοιχεια για αυτο που λες η θα ζητησεις συγνωμη και θα το παρεις πισω η θα στειλω οπως ειναι αυτο το μνμ στην διαχειριση του σαιτ να κανει αυτη οτι καταλαβαινει.
Δευτερον, δεν τραβαω κανα ζορι με το ποιος θα ερθει στις συναντησεις, οσοι ηρθαν και με γνωρισαν εκει ξερουν ποιος ειμαι και τι κανω εδω περα...εμενα τυπε με εχουν δει απο κοντα τουλαχιστον 15 μελη απο εδω μεσα δυο χρονια τωρα που γινονται συναντησεις,με μερικους απο αυτους εχω παει για καφε, εχω παει στο γηπεδο,μεχρι και σε μπλοκο αγροτων! βρεθηκα με καποιο μελος οποτε αραξε αμα δεν ξερεις η τελος παντως καλυτερα να μασας που λενε παρα να μιλας. ;)
Για ενα παλιο μελος που σταματαει σιγα,σιγα να γραφει παιζουν πολλα ρολο και σιγουρα καποια ειναι αυτα που λες,Αλλα δεν συμφωνω στην ανταποδοση ετσι οπως γινεται εδω περα, δεν λεω οχι στην ανταποδοση γιατι αυτο ειναι το σωστο αλλα πεσμου πως εγω θα πω το ελαχιστο ενα ευχαριστω και μετα θα ανταποδοσω με οσο μπορω σε μια αναφορα του η μια κριτικη του ενα ατομο που αρνειται να εμφανιστει για να τον γνωρισω και να καταλαβω εγω οτι αυτο που κανει δεν το κανει για προσωπικα οφελη. ;)
veros μην ασχολεισαι. o vikings ειναι μεγαλος φελος γενικα ... κατηγορει οτι δεν μαζευονται μελη στη συναντηση και επειδη απαντας οτι εισαι καχυποπτος στην ολη φαση το παιζει θιγμενος και κανει αναφορες.
στην αλλη σελιδα που εχει καποιες κοπελες υπαρχουν καποια κινητα,εαν παρω τηλ θα βγει η ιδια να μιλησει??? ειναι του μαγαζιου που δουλευει??? η παιζει να το σηκωσει κανενας νταβας???
Δεν μαζευουν κοσμο μεγαλε ..καλα τα λες στο δευτερο σου ατοπημα! Λοιπον εχουμε και λεμε..Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις συναντήσεις λες και είμαστε φόρουμ αυτοκινήτου, και από πάνω φταίνε και τα παλια τα μέλη,που δεν μαζεύουν κόσμο.