Παλια ηταν πεμπτη παρασκευη σαββατο κυριακη.αλλαξε μερες?Νομιζω κυριακη,δευτερα,τριτη τα πρωινα αλλα απο τι γραφουν μπορει να σταματισει οριστικα..οποτε τρεχα να προλαβεις.![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Μαγκες ξερει κανεις αν δουλευει και που η θεια Μονικα και τι ωρες ???
str19mak69
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Στο σαιτ του Γκοντιβα βλεπω οτι της αλλαξαν ονομα στις φωτο της....αν οντως εχει αλλαξει ονομα σε Μιχαελα τοτε ειναι πρωινη.Παντως και σε μενα στο τηλ ειπαν οτι λειπει για λιγο.Ρε μαγκες γνωριζει κανεις που δουλευει η Τζεσυ απο τις Βιλλες?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
δεν αλλαξαν τιποτα αλλη κοπελα ειναι Μιχαελα και αλλη η Τζεσυ!Στο σαιτ του Γκοντιβα βλεπω οτι της αλλαξαν ονομα στις φωτο της....αν οντως εχει αλλαξει ονομα σε Μιχαελα τοτε ειναι πρωινη.Παντως και σε μενα στο τηλ ειπαν οτι λειπει για λιγο.

Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι...εχει λιγο καιρο που το εκανε αυτο...τωρα ειναι αυτες τις μερες που εγραψα μεχρι τις 7 το απογευμα.Εχει τηλ. το στουντιο να παιρνεις λιγο πριν πας μηπως και δεν δουλευει εκεινη την μερα που θα πας.Παλια ηταν πεμπτη παρασκευη σαββατο κυριακη.αλλαξε μερες?
Καλησπερα μαγκες, γραφω πρωτη φορα στο site και θα ηθελα να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας, σημερα εγω μαζι με ενα φιλαρακι θα ειμαστε θεσσαλονικη και θελω να μου προτεινετε ειτε studio ειτε μπουρδελο στο οποιο παιζουν οι καλητερες γυναικες αυτον τον καιρο, καθως ειμαι σχεδον εντελως ασχετος απο αυτα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Καλως ηρθες...Καλησπερα μαγκες, γραφω πρωτη φορα στο site και θα ηθελα να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας, σημερα εγω μαζι με ενα φιλαρακι θα ειμαστε θεσσαλονικη και θελω να μου προτεινετε ειτε studio ειτε μπουρδελο στο οποιο παιζουν οι καλητερες γυναικες αυτον τον καιρο, καθως ειμαι σχεδον εντελως ασχετος απο αυτα.
Τι να σε προτεινουμε ρε φιλε τι ειμαστε,διαφημιστικη εταιρεια?
Διαβασε εδω λιγες σελιδες,πανε απο κει δες ποια σου αρεσει και ορμα...
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Καλος ηρθες στην παρεα μαν το θεμα ειναι καλητερη για μενα μπορει να ειναι φολα για σενα διαβασε μερικες σελιδες δες και κριτικες κοριτσιων στα στουντιο πανε δες και απο κοντα αν σου αρεσουν και αποφασισεΚαλησπερα μαγκες, γραφω πρωτη φορα στο site και θα ηθελα να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας, σημερα εγω μαζι με ενα φιλαρακι θα ειμαστε θεσσαλονικη και θελω να μου προτεινετε ειτε studio ειτε μπουρδελο στο οποιο παιζουν οι καλητερες γυναικες αυτον τον καιρο, καθως ειμαι σχεδον εντελως ασχετος απο αυτα.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Ρε Φακιρι χαλαρωσε λιγο δε σε εβρισε ο ανθρωπος τα φωτα σου ζητησε το λεει κιολας ειναι ασχετος και μπορει και πρωτη φορα στην Θεσσαλονικη λογικο ειναι να ρωτησει παλαιοτερουςΚαλως ηρθες...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Που ειδες οτι τον εβρισα?Ρε Φακιρι χαλαρωσε λιγο δε σε εβρισε ο ανθρωπος τα φωτα σου ζητησε το λεει κιολας ειναι ασχετος και μπορει και πρωτη φορα στην Θεσσαλονικη λογικο ειναι να ρωτησει παλαιοτερους
Τον καλως ορισα οπως εσυ,του προτεινα τα ιδια με εσενα με ενα χιουμοριστικο τονο..
Δεν νομιζω οτι εγραψα κατι ασχημο..
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Δεν ειπα οτι τον εβρισες απλα ο τροπος που του μιλησες δειχνει λιγο επιθετικοςΠου ειδες οτι τον εβρισα?
Τον καλως ορισα οπως εσυ,του προτεινα τα ιδια με εσενα με ενα χιουμοριστικο τονο..
Δεν νομιζω οτι εγραψα κατι ασχημο..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Σιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...Δεν ειπα οτι τον εβρισες απλα ο τροπος που του μιλησες δειχνει λιγο επιθετικος
Ετσι δεν σε κανανε στο στρατο??
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 65
- Πόντοι
- 166
Σιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
εγω εχω ακομα ψυχολογικα απο το στρατο
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.971
- Πόντοι
- 3.936
Αλλο στρατος αλλο εδω ρε μαν δε ξες πως σκεφτετε ο αλλοςΣιγα μη παρεξηγηθηκε κι ολας...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ ;)Καλως ηρθες...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?Δεν εισαι ευγενικος φακιρη, ο ανθρωπος πιθανων να μην εχει ιδεα τι παιζει στην πολη μας.Θα σ'αρεζε να ρωτουσες εσυ κατι εδω χωρις να εχει ιδεα τι παιζει και να σε απαντουσαν ετσι οι παλιοτεροι στο θρεντ ;)
Αντε ολοι ευαισθητοι γινατε εδω μεσα...
Πες τον λοιπον που να παει,τι να προσεξει κλπ..
Αντε να σε δω...
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα)Αντι να γραφεις αυτες τις παπαριες γιατι δεν δινεις πληροφοριες στο φιλο?
Αντε ολοι ευαισθητοι γινατε εδω μεσα...
Πες τον λοιπον που να παει,τι να προσεξει κλπ..
Αντε να σε δω...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.367
- Πόντοι
- 37.562
Α,καλα...ας απαντησει αλλος..Παλι δεν μιλας ευγενικα φακιρη.Τωρα φευγω δεν προλαβαινω ας του απαντησει καποιο αλλο μελος (εκτος απο σενα φυσικα)![]()
Μακρυα απο μας και οπου να ναι...
Σιγα μην του γραψεις...
Χα χα χα χα!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K