Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Α..οκ λογικο, μονο ο μπουξος θα μπορουσε να γραφει στο σαη αυτο ενω βρισκεται σε διακοπες.Οχι απο εκει εγραψε...
Α..οκ λογικο, μονο ο μπουξος θα μπορουσε να γραφει στο σαη αυτο ενω βρισκεται σε διακοπες.Οχι απο εκει εγραψε...
Θα μου λυσει τις αποριες ο ΜΠΟΥΞΟΣ μολις γυρισει απο το μηνα του μελιτος...
Nαι τυπε τι δεν καταλαβαινεις..![]()
![]()
μηνα του μελλιτος ??? ειχες πει οτι ειναι με τον αζα....
Το μοιαζουν ειναι σχετικο..Ολα λιγο που τα ιδια ειναι...Μαν λεγονται βιλλες ισως επειδη ολα μοιαζουν μεταξι τους ως χωροι - διακοσμηση, ειναι σχεδον ιδια μαγαζια και ανηκουν σε ιδιους ιδιοκτητες,γιαυτο.
Σιγα σιγα θα τους κανεις και ζευγαρι...![]()
![]()
μηνα του μελλιτος ??? ειχες πει οτι ειναι με τον αζα....
Σιγα σιγα θα τους κανεις και ζευγαρι...
Χωρια ειναι διακοπες,οχι μαζι...
Σιγα σιγα θα τους κανεις και ζευγαρι...
Χωρια ειναι διακοπες,οχι μαζι...
Τυπε η πολυ χαζος εισαι ή μας δουλευεις κανονικα απ την αρχη.
Το μοιαζουν ειναι σχετικο..Ολα λιγο που τα ιδια ειναι...
Οσο για τους ιδιοκτητες γελαω...Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ξερω,ουτε γραφει πουθενα
τα ονοματα των αφεντικων...
Εσυ πως τα ξερεις?
Ρωτησες?Εχεις σχεση με τη δουλεια?
Ναι ρε καταλαβαμε οτι τρολαρει,αλλα καπου πρεπει να το σταματισει γιατι αργοτερα θα θελησει να ρωτησει κατι για τα στουντιο η τις κοπελες και θα φαει τρολαρισμα απ' ολους. ;)Πολυ χαζος,πολυ χαζος !!!![]()
![]()
Φτανει το τρολλ τσομπανο!!!
Εχεις ερθει σε τσαρκα 1-2 φορες και τα ξερεις πολυ καλα αυτα που ρωτας,τωρα αμα οι ψεκασμοι του Μπουταρη σου εκαψαν εγκεφαλικα κυτταρα η το ερπετο βασιλισσα ηρθε και σε δαγκωσε,δε φταιει ο κοσμακης εδω μεσα με τις γεροπαραξενιες σου![]()
καλα ρε η τσαρινα μια φορα την βδομαδα δουλευει μονο;
αυριο στο prive λεει το site τους 11 με 8 το βραδυΚαθε ποτε δουλευει δλδ ???
α μου σφυριξαν οτι η Ιωαννα ( η Ελληνις) απο το vegas δουλευει βραδια godiva αν ενδιαφέρεται καποιος
Γεια σου μωρακι...Kslimera palikariaDen to iksera oti kano cim, dorakia kiolas. Na min erheste kai na zitate auto pou den kano. T.p. opoios me kseri ta kseri.
:-* :-*