Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επειδή δεν βρήκα το σχετικό θέμα,είπα να ρωτήσω εδώ που είναι το πιο πλησιέστερο κατά κάποιον τρόπο...Έχω μια κάρτα από το Blue Iguana στο Βαρδάρη και λέει Full Strip 20E.Εννοεί με ένα 20ρικο κάνει όλο το πακέτο με τους χορούς η κοπέλα ή τα βγάζει όλα απλώς και κάνει 2 χορους; Στο Όνειρο ισχύει το δεύτερο πάντως που είχα πάει,αλλά είδα στη κάρτα το Full Strip και μου κίνησε τη περιέργεια

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Αχ εκείνη η ειρήνη μια ξανθιά ελληνιδα που δουλευε π ερημίτη τι να απογινε;;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα
Ωραια, ξερεις τι πρεπει να κανεις  :) Πας κανεις μια μεγαλη τσαρκα σε ολα τα σπιτια βλεπεις τι παιζει και τι ψαχνεις εσυ και ερχεσαι μετα εδω και γραφεις ολοκληρη την τσαρκα που θα εχεις κανει.Απλα πραγματα  ;)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ωραια, ξερεις τι πρεπει να κανεις  :) Πας κανεις μια μεγαλη τσαρκα σε ολα τα σπιτια βλεπεις τι παιζει και τι ψαχνεις εσυ και ερχεσαι μετα εδω και γραφεις ολοκληρη την τσαρκα που θα εχεις κανει.Απλα πραγματα  ;)

Ναι σωστό και αυτό,δεν το σκέφτηκα.Απλώς διαβάζοντας εδώ διάφορες περιπτώσεις ξεχώρισα κανά δυο-τρεις και ρώτησα.Κυρίως της Μαρίζας.Τελευταία κριτική που χα διαβάσει ήταν πριν κανά μήνα τουλάχιστον.Πέτρου Ερημίτη ή τρίδυμα αν θυμάμαι καλά,πρωινή βάρδια.Ξες που μπορώ να τη βρω τώρα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Ναι σωστό και αυτό,δεν το σκέφτηκα.Απλώς διαβάζοντας εδώ διάφορες περιπτώσεις ξεχώρισα κανά δυο-τρεις και ρώτησα.Κυρίως της Μαρίζας.Τελευταία κριτική που χα διαβάσει ήταν πριν κανά μήνα τουλάχιστον.Πέτρου Ερημίτη ή τρίδυμα αν θυμάμαι καλά,πρωινή βάρδια.Ξες που μπορώ να τη βρω τώρα;

Τελευταια φορα που την ειδα,ηταν στις βιλες  :S

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Η βικτωρια από τις βίλες πήγε και αυτή στο codiva;;

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
302
Πόντοι
21
καλησπερα.να ρωτησω κατι.τα 2 που ειχαν μεινεισ το βαρδαρη ειναι ανοιχτα ακομη κανονικα?οποτε περναω μετα τις 11-12 ειναι κλειστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom