Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Κοιτα κατα μια αποψη δεν εχουν και αδικο αν οι βιλλες δεν ειχαν κοσμο καθολου η ελαχιστο τες πα οι τιμες θα επεφταν στο 30αρι σιγουρα αλλα το θεμα δεν ειναι το 40αρι ειναι οτι εχει κατι χαζομαλακες και πανε και τα σκανε ακομα μονο και μονο να μπουνε με την χ κοπελα πχ η λαρα μου χε πειοτι υπαρχουν τραχαναδες που της τα σκανε μονο και μονο για να ειναι με πιπινι και την πιστευω γιατι οντος υπαρχουν τετοιοι  χαζοβιοληδες
εγω τους καταλαβαινω...μπορει να ειναι καποιοι οχι εμφανισιμοι η να στο θεσω αλλιως λιγοτερο επικοινωνιακοι με το γυναικειο φυλο. να ειναι μονοι στη ζωη η να μην εχουνε παει με ομορφη κοπελα..τετοιοι ειναι συνηθως που τα σκανε και οχι χαζοβιολιδες..αλλα και παλι γουστο τους και καπελο τους δεν τους κρινω...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
το ξερω φιλος ετσι λειτουργουν καποιοι, εγω οταν πηγα εκανα εξηγα στην τσατσα οτι θελω πολυ χρονο μεσα στο δωματιο και κατευθειαν μου λεει πληρωσε 70ε και κατσε μεσα 40 λεπτα πηρα και ενα 10λεπτο παραπανω μπονους με το sosial time δηλαδη 50 λεπτα. με την κοπελα να παιζει καλο παιχνιδι που μπηκα πρωτη φορα μαζι της δεν ειχα ξαναπαει.

α και κατι ασχετο στο αεροπλανο δουλευει μια ρανια ρωσιδα και μια νατασσα απο ουκρανια καλα μωρα και στα ρεπα κανουν βιζιτες με 100ε σε hotel
θα παμε σαββατο βραδιιιιιι;

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εγω τους καταλαβαινω...μπορει να ειναι καποιοι οχι εμφανισιμοι η να στο θεσω αλλιως λιγοτερο επικοινωνιακοι με το γυναικειο φυλο. να ειναι μονοι στη ζωη η να μην εχουνε παει με ομορφη κοπελα..τετοιοι ειναι συνηθως που τα σκανε και οχι χαζοβιολιδες..αλλα και παλι γουστο τους και καπελο τους δεν τους κρινω...

δεν κρινουμε εμεις γιατι φιλε τζημ περναμε καλα απλα, αλλα αυτοι ολοι αν δουν κατι διαφορετικο απο αυτο που εχουν βιωσει αυτοι αρχιζουν τα πικροχωλα σχολια

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εγω χαιρομαι αν καποιος συναγωνιστης πετυχει κατι καλο και περασει καλα με καπιοια πουτανα σε μπουρδελοτσαρκα η call girl γιατι θα ξερω μετα τις υπηρεσιες και το κοστος που θα χρειαζεται για να περασω και εγω καλα αν επιλεξω την ιδια πουτανα η το ιδιο  call girl απλα τα πραγματα για καποιους ομως φανταζουν δυσκολα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Παιδια φτανει με τις αναλυσεις γιατι μας εχετε πρηξει τα αρχιδια πια με τις αναλυσεις περι τιμων και συγκρισεων με την Αθηνα

Θες να γαμας με 10ε?....πανε στην Αθηνα και γαμα...

Γιατι οι Βιλλες εχουν 40ε?...γιατι ετσι γουσταρουν,δε σας υποχρεωνει κανεις να πατε με το ζορι
Γιατι ο αλλος δινει 70ε για προγραμμα?...γιατι ετσι γουσταρει τα εχει και τα δινει

Κουμαντο κανει ο καθενας στην τσεπη του και στην επιχειρηση του και την δουλευει οπως θελει

Φτανει ομως το μπλα μπλα...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Παιδια φτανει με τις αναλυσεις γιατι μας εχετε πρηξει τα αρχιδια πια με τις αναλυσεις περι τιμων και συγκρισεων με την Αθηνα

Θες να γαμας με 10ε?....πανε στην Αθηνα και γαμα...

Γιατι οι Βιλλες εχουν 40ε?...γιατι ετσι γουσταρουν,δε σας υποχρεωνει κανεις να πατε με το ζορι
Γιατι ο αλλος δινει 70ε για προγραμμα?...γιατι ετσι γουσταρει τα εχει και τα δινει

Κουμαντο κανει ο καθενας στην τσεπη του και στην επιχειρηση του και την δουλευει οπως θελει

Φτανει ομως το μπλα μπλα...
... ε μα πια

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
διαφωνώ. οτι θελει ας λεει ο καθενας. και αναλύσεις για τις τιμές...και αναλύσεις για την παροχή υπηρεσίας ...και αναλύσεις για το value for money σε σχέση με τις τιμές και τις υπηρεσίες. Δεν καταλαβα. τι να γράφει δλδ κανείς στο θεμα...μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης...για το ποσο καλή χημεια είχε με την πουτάνα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
διαφωνώ. οτι θελει ας λεει ο καθενας. και αναλύσεις για τις τιμές...και αναλύσεις για την παροχή υπηρεσίας ...και αναλύσεις για το value for money σε σχέση με τις τιμές και τις υπηρεσίες. Δεν καταλαβα. τι να γράφει δλδ κανείς στο θεμα...μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης...για το ποσο καλή χημεια είχε με την πουτάνα?
οχι θα αναλυουμε 10 χρονια γιατι οι Βιλλες το εχουν 40ε και ποσο μαλακαες ειναι αυτοι που πανε εκει...πλακα κανουμε?

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειπα αυτό. ειπα οτι οσο ενοχλεί εσενα η επιμονη καποιων στο πόσο ακριβές είναι οι βιλες..άλλο τόσο μπορεί να ενοχλεί κάποιους η προσπάθεια σου να τους "φιμώσεις".
Κι εμένα μου τη σπάει το κλαψομούνισμα ...άλλα εχει το δικαιωμα ο καθε κλαψομουνης να κλαψομουνιάσει ελεύθερα :sunglasses:

atipos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα κατα μια αποψη δεν εχουν και αδικο αν οι βιλλες δεν ειχαν κοσμο καθολου η ελαχιστο τες πα οι τιμες θα επεφταν στο 30αρι σιγουρα αλλα το θεμα δεν ειναι το 40αρι ειναι οτι εχει κατι χαζομαλακες και πανε και τα σκανε ακομα μονο και μονο να μπουνε με την χ κοπελα πχ η λαρα μου χε πειοτι υπαρχουν τραχαναδες που της τα σκανε μονο και μονο για να ειναι με πιπινι και την πιστευω γιατι οντος υπαρχουν τετοιοι  χαζοβιοληδες
φιλε ραπτορα καλησπερα.πες μου σε παρακαλω η λεξη τραχαναδες δικη σου η της λαρας ευχαριστω για τυχων απαντηση. ειμαι ενας πρωην μαλακας που με κυβερνουσε το κατω κεφαλι

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
159
Πόντοι
1
Μαν αυτο το ξερω γ αυτο και σπανια ανεβαζω κριτικες πχ η κομοδινολαρα του λαφαμ στις βιλλες ηταν αστερι εγω περασα τελεια μαζι της οσες φορες πηγα με το που ανεβασα κριτικη αρχισαν οι μαλακιες γ αυτο πλεον δεν ανεβαζω τιποτα μα τιποτα και περναω καλα για τον εαυτο μου

Έτσι . . . είχα να πάω χρόνια γιατί στα μέσα με τέλος Λα φαμ είχε γίνει σερσέ λα φαμ . . . Στις βίλες άλλαξε η κορασίς . . . μάλλον έγινε upgrade στο μεροκάματο . . .

Μπάι δε γουέι . . . Γιατί οι βίλες είναι ακόμα στο 40άρι ? ? ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
101
Πόντοι
4.165
Προχθες πηγα στην γαληνη στις βιλες και το μετανιωσα. Η κοπελα εχει κανει μια πλαστικη στο στηθος και κατα τ' αλλα παρατημενο τον εχει τον εαυτο της, χοντρουλα και αξυριστη κατω, ακομα και η πλαστικη δεν μου αρεσε σαν μπαλονια εκανε τα βυζια και πεταγονταν οι φλεβες εντονα απο το φουσκωμα. Γενικα δεν μου αρεσε, λιγο τα καλα λογια που ακουσα περιστασιακα και το γεγονος οτι μια αλλη τσατσα στις βιλες μου την ειπε για την βανεσσα οτι τι θες να την παντρευτεις η τιποτα υπαρχουν και αλλες κοπελες και την εκανα την μαλακια να δοκιμασω την γαληνη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Προχθες πηγα στην γαληνη στις βιλες και το μετανιωσα. Η κοπελα εχει κανει μια πλαστικη στο στηθος και κατα τ' αλλα παρατημενο τον εχει τον εαυτο της, χοντρουλα και αξυριστη κατω, ακομα και η πλαστικη δεν μου αρεσε σαν μπαλονια εκανε τα βυζια και πεταγονταν οι φλεβες εντονα απο το φουσκωμα. Γενικα δεν μου αρεσε, λιγο τα καλα λογια που ακουσα περιστασιακα και το γεγονος οτι μια αλλη τσατσα στις βιλες μου την ειπε για την βανεσσα οτι τι θες να την παντρευτεις η τιποτα υπαρχουν και αλλες κοπελες και την εκανα την μαλακια να δοκιμασω την γαληνη.
Συμβαινουν αυτα μαν και γω χθες την πατησα με την Αλινα αν και την ειχα ξαναπαρει ειπα μηπως αλλαξε αλλα παπαρια τζαμπα το 50αρικο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Συμβαινουν αυτα μαν και γω χθες την πατησα με την Αλινα αν και την ειχα ξαναπαρει ειπα μηπως αλλαξε αλλα παπαρια τζαμπα το 50αρικο
Rap έδωσες 50 κ δεν πήρες δώρο?  :pipa1:Είσαι άτυχος!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..  :uglystupid: παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
οχι θα αναλυουμε 10 χρονια γιατι οι Βιλλες το εχουν 40ε και ποσο μαλακαες ειναι αυτοι που πανε εκει...πλακα κανουμε?
πλακα δεν κανουμε. απλα ελπιζω να πηρανε το μυνημα οι κλαψωμουνηδες και να παψουν να ασχολουνται με την τσεπη των αλλων!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Η αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..  :uglystupid: παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
No money no honey!Συμφωνώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom