Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Το ειχα προβλεψει αυτο πριν κατι μηνες, υπαρχει και μνμ μου..οτι θα παει βιλλες καποια στιγμη που θα κλεισουν στην α.γ το θεμα ειναι οτι αυτη καθιερωθηκε με το 30αρι εδω και πολλα χρονια και τωρα που η καριερα της εχει αρχισει την κατω βολτα με παει στο 40αρι δλδ τοσα χρονια δεν μπορουσε να παει βιλλες τωρα τι αλλαξε η μηπως δεν μπορουσε να παει αλλου,αν δειτε εφυγε πριν καιρο απο ενα μαγαζι στην α.γ και πηγε παρακατω στο αλλο.. παιδια σορρυ αλλα για μενα οποιος παει να την παρει βιλλες πρεπει να ειναι μεγαλο βοδι για να το κανει αυτο.
εχεις καμια καλυτερη επιλογη ρε μαγκα μ;;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Aπο ενα συντομο περασμα χθες τη νυχτα

-Las vegas 3.Σαλινα Βουλγαρα μελαχρινη τσουβαλα χωρις κατι ιδιαιτερο πανω της
-Las vegas 1.η Χριστινα μινιον
-Τριδυμο 1.η Βαλεντινα βγηκε σα να κοιμοταν απο μεσα,την ειχα γαμησει μια φορα πριν 1,5 χρονο αλλα ουτε τη θυμαμαι,θεωρητικα θα ηθελα να τη ξαναγαμησω
-Τριδυμο 2.η Εβελινα
-Τριδυμο 3.η Καρλα

ενταξει γενικα νυχτα Σαββατου δε λεει αλλα και την ωρα που πηγα εγω κατα 4-4.30 αρχιζουν φευγουν τα πιτσιρικια απο τον Δημακη και μπαινοβγαινουν στα μπουρδελα οποτε δε μπορεις να γαμησεις ησυχα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Το ειχα προβλεψει αυτο πριν κατι μηνες, υπαρχει και μνμ μου..οτι θα παει βιλλες καποια στιγμη που θα κλεισουν στην α.γ το θεμα ειναι οτι αυτη καθιερωθηκε με το 30αρι εδω και πολλα χρονια και τωρα που η καριερα της εχει αρχισει την κατω βολτα με παει στο 40αρι δλδ τοσα χρονια δεν μπορουσε να παει βιλλες τωρα τι αλλαξε η μηπως δεν μπορουσε να παει αλλου,αν δειτε εφυγε πριν καιρο απο ενα μαγαζι στην α.γ και πηγε παρακατω στο αλλο.. παιδια σορρυ αλλα για μενα οποιος παει να την παρει βιλλες πρεπει να ειναι μεγαλο βοδι για να το κανει αυτο.

συμφωνω απολύτως!! οχι μονο λογο της τσαρινας που δεν τιν γνοριζω την κοπελλα αλλα γενικα 40αρια ειναι πολλα στην εποχη μας για 15λεπτα!!! :idiot: :idiot:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Μεσημεριανη μικρη βολτουλα με καταθεση στην πιτσιρικα ιωαννα!

Ανδρέου Γεωργίου 24.Μια ινα εδω,γεματουλα αλλα οχι και τοσο αδιαφορη εμφανισιακα,παντως με ζαλισε η τσατσα να μπως μεχρι εξω με πηρε...ενταξει κλειστε το το ρημαδι μονοι σας μεινατε στην περιοχη.
Νικηφόρου Ουρανού 28.Εδω η ιζαμπελα κλασικα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Στο ενα και μοναδικο που μπηκα ηταν η ιωαννα.
Φρίξου 13Α.Μια αναστασια αν θυμαμαι καλα,ψιλο βαρβατουλα και μικρη ηλικιακα.Καινουργια με ειπαν..μπορει και να ναι
Φρίξου 15.Τανια εδω,εφη απο την αλλη κυριακη στο ποστο της.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
νοστραδαμε εσυ;

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Διαβάζω πολύ μίσος από μερικούς γενικά για τις βίλες, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τα μόνα μαγαζία που δουλεύουν και τα μόνα που προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα άλλα. Όποιος δεν αντέχει το 40αρι ας μην το δώσει, το να γράφουμε ότι αν δεν το ρίξουν θα κλείσουν κτλ, είναι σαν να κάνουμε κηδεία με ξένα κόλλυβα. Την Κυριακή που μας πέρασε έκανα μια μικρή βόλτα και κατέληξα πρώτη φορά στην Βικτωρία, που είχε 4 πελάτες πριν από εμένα και η τσατσα εδιωχνε κόσμο τους έλεγε μετά από 1 μισή ώρα. Η Βικτωρία μέσα δεν με εξέπληξε με την απόδοση της, όσο με την εμφάνιση της, αλλά το άξιζε το 40αρι σε σχέση με τις άλλες σαύρες που ζητάνε 30.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Διαβάζω πολύ μίσος από μερικούς γενικά για τις βίλες, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι τα μόνα μαγαζία που δουλεύουν και τα μόνα που προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα άλλα. Όποιος δεν αντέχει το 40αρι ας μην το δώσει, το να γράφουμε ότι αν δεν το ρίξουν θα κλείσουν κτλ, είναι σαν να κάνουμε κηδεία με ξένα κόλλυβα. Την Κυριακή που μας πέρασε έκανα μια μικρή βόλτα και κατέληξα πρώτη φορά στην Βικτωρία, που είχε 4 πελάτες πριν από εμένα και η τσατσα εδιωχνε κόσμο τους έλεγε μετά από 1 μισή ώρα. Η Βικτωρία μέσα δεν με εξέπληξε με την απόδοση της, όσο με την εμφάνιση της, αλλά το άξιζε το 40αρι σε σχέση με τις άλλες σαύρες που ζητάνε 30.
Man οι βιλλες για αυτα που ζητανε γενικα οι γκομενες που επρεπε να εχουν επρεπε να ειναι μοντελα με καλες υπηρεσιες αλλα καμμια τους δεν ειναι γ αυτο και αυτα που λεγοντε να το πληρωσεις το 40αρι και το 50αρι μη σου πω αλλα να δεις ενα μοντελο μπροστα σου οχι γ αυτες που εχουν απλα εκμεταλευοντε το θεμα οτι ειμαστε χωριο εδω αλλιως θα χαν κλεισει προ πολλου

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
περι ορεξεως......παντως να ξερουν μερικοι πως δεν υπαρχει αρνητικη διαφημηση...οσο γραφουν αρνητικα τοσο οι βιλλες κερδιζουν (οπως γινεται σε ολο τον πλανητη σε οτιδηποτε, κραξε με κερδιζω) και εν τελει γιατι οχι ελευθερη αγορα.....οποιος θελει....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τελευταια δοκιμη ηταν σε εμμανουελα πιτσιρικα, και μπορω να πω οτι ειναι για τον πουτσο, η τυπισα κανει αγγαρεια ηρθε με ξινισμενα μουτρα,βαριοταν που ζουσε, πραγματικα για τον πουτσο!! τα μονα στανταρ οπου μπορω να πω οτι γαμαω σαν ανθρωπος και χωρις αγγαρειες ειναι η Νικολ μιλφ και η Μονικα, δυστυχως μεχρι να αλλαξει κατι και να φερουν σωστες επαγγελματιες η κατασταση ειναι απελπιστικη.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
θες μια αληθεια;αυτοι που κραζουνε τις βιλες το κανουνε γιατι απλα δεν εχουνε να δωσουνε τα 40αρια και αυτο μεσα του βγαζει μισος και ζηλεια!!...δεν το κανουνε για να σωσουνε κανεναν απο εδω μεσα..αλλιως θα δοκιμαζανε και θα ενημερωνανε.αν δεν εχουνε χρηματα καλο θα ητανε να μη αποτρεπουν κανεναν να παει η να μην παει...το σαιτ ειναι για ενημερωση και οχι για να βγαζει ο καθενας την χολη του εδω μεσα.σιγα μην τους ρωτησουμε κι ολας και να βαλουμε και αγα στα @@ μας επανω!!εγω προτιμω να μην παω πλεον σε κανενα μπουρδελο γιατι δεν αξιζει,να κρατησω και να μαζευτει ενα 60αρι και να παρω ενα ωραιο προγραμμα στις βιλες..αλλα ακομα και εκει στις βιλες οπως λεει ο ΡΑΠΤΟΡΑΣ απο τις 15 αξιζουνε το πολυ οι 3!!!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
θες μια αληθεια;αυτοι που κραζουνε τις βιλες το κανουνε γιατι απλα δεν εχουνε να δωσουνε τα 40αρια και αυτο μεσα του βγαζει μισος και ζηλεια!!...δεν το κανουνε για να σωσουνε κανεναν απο εδω μεσα..αλλιως θα δοκιμαζανε και θα ενημερωνανε!!εγω προτιμω να μην παω πλεον σε κανενα μπουρδελο γιατι δεν αξιζει,να κρατησω και να μαζευτει ενα 60αρι και να παρω ενα ωραιο προγραμμα στις βιλες..αλλα ακομα και εκει στις βιλες οπως λεει ο ΡΑΠΤΟΡΑΣ απο τις 15 αξιζουνε το πολυ οι 3!!!

:thumbsup:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
θες μια αληθεια;αυτοι που κραζουνε τις βιλες το κανουνε γιατι απλα δεν εχουνε να δωσουνε τα 40αρια και αυτο μεσα του βγαζει μισος και ζηλεια!!...δεν το κανουνε για να σωσουνε κανεναν απο εδω μεσα..αλλιως θα δοκιμαζανε και θα ενημερωνανε.αν δεν εχουνε χρηματα καλο θα ητανε να μη αποτρεπουν κανεναν να παει η να μην παει...το σαιτ ειναι για ενημερωση και οχι για να βγαζει ο καθενας την χολη του εδω μεσα.σιγα μην τους ρωτησουμε κι ολας και να βαλουμε και αγα στα @@ μας επανω!!εγω προτιμω να μην παω πλεον σε κανενα μπουρδελο γιατι δεν αξιζει,να κρατησω και να μαζευτει ενα 60αρι και να παρω ενα ωραιο προγραμμα στις βιλες..αλλα ακομα και εκει στις βιλες οπως λεει ο ΡΑΠΤΟΡΑΣ απο τις 15 αξιζουνε το πολυ οι 3!!!
Στο θεμα εμφανισης μαν αστο δεν αξιζει καμμια τα λεφτα της ισως η πιπινολαρα μονο η Μιρελα εμφανισιακα ειναι 1000 φορες καλητερη απο ολες εκει

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
συμφωνω με τον φιλο jimiadi κουμαντο στα γουστα και στα χρηματα των αλλων ...περιτο! και επισης συμφωνω και για την ποιοτητα αφου μαλλον δεν βρισκουν ευκολα κοπελες και κανουν μεταγραφες εντος πολης (Νατασσα, Εμμανουελα) που μετα απο χρονια εδω δεν ξερω ποσοι θα τις πληρωσουν ακριβοτερα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
μικρη βολτα και χθες τη νυχτα με σουπερ καταθεση,ισως απο τις καλυτερες ολων των εποχων...

-Φριξου 14.η μικροσκοπικη Φλωριτα
-Φριξου 13.η μιλφ Νικολ
-Φριξου 15α.νεαρο κοριτσι λιγο γυφτακι αδιαφορο σαν συνολο
-Νικ.ουρανου 8.η Ελληνιδα Αθηνα με τις βυζαρες,μπαζο σαν συνολο
-Νικ.Ουρανου 20.μια Αλικη την οποια δεν ειδα,ηταν σε προγραμμα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Νικ.Ουρανου 28.η Εμμα
-Villa erotoca.η Ντεζυ,πρωτη φορα την εβλεπα ψηλη κοπελα ελαφρως χυμωδης με συμπαθητκη φατσα αλλα πολυ ψοφια μου φανηκε
-Villa prive.η Σελενα νεαρο μελαχρινο,νταρντανουλα με μεγαλο αλλα ωραιο κωλο...με επιφυλαξη θα πω οτι μπορει να ειναι η κοπελα που ειδα στο Λας Βεγκας σαν Σελινα νομιζω μοιαζουνε πολυ
και δυστυχως δεν προλαβα ανοιχτο το Diamont που ηθελα να δω τη Μονικα που στις φωτο δειχνει ωραιο γκομενακι

Και παω τελικα Νικ.ουρανου 26 στην Αλινα και λεω θα μπω αυτη τη φορα αφου πρωτα μου την επεσε κανονικα στο σαλονι...
Ρε παιδια για να δωσω να καταλαβετε...ποια Εμμανουελα...ποια Ελενα...για να μην πω και ποια Ειρηνη...Δεν παιζεται αυτη η γυναικα,ειναι λυσσαρα,κανει τα παντα με φιλουσε με τοσο παθος και δυναμη που πονεσε το στομα μου...δαχτυλα,πουτσοτριψιματα,τσιμπουκι απο τα λιγα τον καταπινει για πλακα και κοντευει να παρει και τα αρχιδια μεσα...εκφυλη φατσα,βυζαρες,απιστευτα τρυφερο και καλοσχηματισμενο κωλαρακι,μιση ωρα στο δωματιο και στο τελος να μου λεει μονη της μην βιαζεσαι...και ενα ωραιο δωρακι στο τελος  :rolleyes:

Παραδεχομαι οτι την απεφευγα λογω αμφιλεγομενων κριτικων αλλα εκανα μεγαλο λαθος διοτι αυτο το γαμησι ηταν απο τα λιγα.Η Αλινα ειναι μια ξεχωριστη και χορταγη σεξομηχανη

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
συμφωνω με τον φιλο jimiadi κουμαντο στα γουστα και στα χρηματα των αλλων ...περιτο! και επισης συμφωνω και για την ποιοτητα αφου μαλλον δεν βρισκουν ευκολα κοπελες και κανουν μεταγραφες εντος πολης (Νατασσα, Εμμανουελα) που μετα απο χρονια εδω δεν ξερω ποσοι θα τις πληρωσουν ακριβοτερα!
Tυπε το τη θα κανεις εσυ με τα φραγκα σου ειναι δικο σου θεμα το τη γκομενες εχουν ομως οι βιλλες για τα φραγκα που ζητανε ειναι θεμα ολων εκει παει και το κραξιμο που τρωνε εγω προσωπικα το λεω και μεσα στη ματα των τσατσαδων οταν παω εκει με τις δυο τρεις που περναω οτι ζητατε πολλα για τις γκομενες που εχετε και αν ηταν Αθηνα αυτες θα ταν του 10αρικου στο μεταξουργειο το οποιο εχει πολλη ποιο μουναρες απο αυτες εκτος απο υπηρεσιες οι βιλλες πρεπε να εχουν και ποιοτητα Α τις οποιες αυτες σιγουρα δεν τις λες ποιοτητα Α στο θεμα εμφανισης και καποιες και απο υπηρεσιες μπορω να πω

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
μικρη βολτα και χθες τη νυχτα με σουπερ καταθεση,ισως απο τις καλυτερες ολων των εποχων...

-Φριξου 14.η μικροσκοπικη Φλωριτα
-Φριξου 13.η μιλφ Νικολ
-Φριξου 15α.νεαρο κοριτσι λιγο γυφτακι αδιαφορο σαν συνολο
-Νικ.ουρανου 8.η Ελληνιδα Αθηνα με τις βυζαρες,μπαζο σαν συνολο
-Νικ.Ουρανου 20.μια Αλικη την οποια δεν ειδα,ηταν σε προγραμμα
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα
-Νικ.Ουρανου 28.η Εμμα
-Villa erotoca.η Ντεζυ,πρωτη φορα την εβλεπα ψηλη κοπελα ελαφρως χυμωδης με συμπαθητκη φατσα αλλα πολυ ψοφια μου φανηκε
-Villa prive.η Σελενα νεαρο μελαχρινο,νταρντανουλα με μεγαλο αλλα ωραιο κωλο...με επιφυλαξη θα πω οτι μπορει να ειναι η κοπελα που ειδα στο Λας Βεγκας σαν Σελινα νομιζω μοιαζουνε πολυ
και δυστυχως δεν προλαβα ανοιχτο το Diamont που ηθελα να δω τη Μονικα που στις φωτο δειχνει ωραιο γκομενακι

Και παω τελικα Νικ.ουρανου 26 στην Αλινα και λεω θα μπω αυτη τη φορα αφου πρωτα μου την επεσε κανονικα στο σαλονι...
Ρε παιδια για να δωσω να καταλαβετε...ποια Εμμανουελα...ποια Ελενα...για να μην πω και ποια Ειρηνη...Δεν παιζεται αυτη η γυναικα,ειναι λυσσαρα,κανει τα παντα με φιλουσε με τοσο παθος και δυναμη που πονεσε το στομα μου...δαχτυλα,πουτσοτριψιματα,τσιμπουκι απο τα λιγα τον καταπινει για πλακα και κοντευει να παρει και τα αρχιδια μεσα...εκφυλη φατσα,βυζαρες,απιστευτα τρυφερο και καλοσχηματισμενο κωλαρακι,μιση ωρα στο δωματιο και στο τελος να μου λεει μονη της μην βιαζεσαι...και ενα ωραιο δωρακι στο τελος  :rolleyes:

Παραδεχομαι οτι την απεφευγα λογω αμφιλεγομενων κριτικων αλλα εκανα μεγαλο λαθος διοτι αυτο το γαμησι ηταν απο τα λιγα.Η Αλινα ειναι μια ξεχωριστη και χορταγη σεξομηχανη
Αλ πρωτη σου φορα μ αυτην?

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Έλα ρε jimiadi σιγά. Δεν έχουνε 40ε να πάνε βίλες και έχουν 30 για τις άλλες, και γι' αυτό φωνάζουν? Δεν βγάζει νόημα αυτό. Αν είχαμε μετάξι εδώ και φώναζαν για να πέσουν οι τιμές στον πάτο, τότε θα συμφωνούσα ότι είναι παράλογο. Εγώ νομίζω ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται γιατί βλέπει τεράστια διαφορά με Αθήνα και νιώθει αδικημένος. Και δεύτερον δεν γίνονται εύκολα αλλαγές στο κόστος μιας συνεύρεσης ανάλογα με τις ικανότητες της κοπέλας. Υπάρχει ένα στάνταρ για όλες, κάτι σαν κεκτημένο το βλέπουν. Αυτό είναι λάθος. Όσες αξίζουν για 50-60 ευρώ να ζητήσουν τόσα. Όσες είναι για 20 να πάνε στα 20. Θα βγάλουν περισσότερα χρήματα στο τέλος.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Μαν ο Menathor εχει ενα δικιο σ αυτο δε κολαει στο 10ρικο κανενας για αλλα φωναζουμε στις βιλλες και εγω παω αλλα τις κραζω κιολας και δεν ειναι επειδη δεν εχω 40 να δωσω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Μαν ο Menathor εχει ενα δικιο σ αυτο δε κολαει στο 10ρικο κανενας για αλλα φωναζουμε στις βιλλες και εγω παω αλλα τις κραζω κιολας και δεν ειναι επειδη δεν εχω 40 να δωσω
βρε ειναι σου λεω...υπαρχουνε και αυτοι που μετρανε ακομα και το 10αρικο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom