gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
Gl πινω τσιπουρα με τον blastbeat στα γιαννενα και 7 στις 10 ειναι busty με σοφιστικε γυαλι! Που εισαιιιιι ελα γρηγορα![]()
![]()

Gl πινω τσιπουρα με τον blastbeat στα γιαννενα και 7 στις 10 ειναι busty με σοφιστικε γυαλι! Που εισαιιιιι ελα γρηγορα![]()
![]()
Τα λεγα εγω οσο για το σωμα με λιγη γυμναστικη θα ναι μπομπαενταξει καποιος να ερθει να με παει σπιτι...ρε αυτη με πηδηξεεεε!!!δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου...ολα τα δωματια φουλ και αυτη μπηκε με τρελη ενεργεια μεσα...απο κατω 5 λεπτα αστματητα με ειχε....και στο σφυροκοπημα πηγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και τσιριζε αλλα και αντεχε....ποοοοο λιγο σωμα να ειχε θα ητανε πρωτο στη μαχη!!!να τη δοκιμασετε ειναι αρκετα καλη!!
Mαν ειχε πολλη κοσμο να περιμενει?
Συμβαινει εγω που την πηρα δεν ειχα κανενα θεμα με ρουφηξε κανονικοταταοταν βγηκα ειχε μονο ενα δωματιο γεματο...νταξ αντικειμενικα τωρα αξιζει η γκομενα ετσι... μη λεμε και μαλακιες...απλα θα ετυχε σε μενα..
καλά μη φας, έχουμε γλαροσουπαείμαι στην αναμονή 25' ο άλλος πηδάει μέσα απτόητος, η τσατσα μόλις έκανε σινιάλο και τσουπ κάτι το κορίτσι, 2 ακόμη δωμάτια γεματα και καμιά 6 ακόμη συναθλητές στο σαλόνι, μπράβο μας καταφέραμε να φτιάξουμε ένα αστέρι ακόμα
παρεπιπτωντως το τηλ του μαγαζιού είναι 6971.737961. Αστέρι το Μωρό πάντως σίγουρα κάποια στιγμή θα της τον δωσω
![]()
Ευχαριστω Καραμαν! Βρηκα 6 συνολικα κριτικες απ' τα 3 σπιτακια... 2 αρνητικες, 2 μετριες κ 2 καλες (κι απο εμπειρα μελη)..
Οποτε οι γνωμες διιστανται.. Μου κανει εντυπωση οτι ενω δουλευει απ' το 2012 δεν ειχε υποπεσει στην αντιληψη μου, παρολο που εγω πεθαινω για βυζαρες..! Καποιος αναφερει κ για φωτογραφιες.. Υπαρχουν κι αλλες φωτο της καπου..;
Κ που μπορω να τη βρω τωρα κ σε ποια βαρδια..;
(εκνευριστικο το οτι τα περισσοτερα στουντιο εδω δεν εχουν σαϊτ με φωτο κ τις βαρδιες οπως της Αθηνας... βεβαια εκει το απλο εχει 50 ευρω..)
Φίλε μια χαρά πέρασα με Εμμα . Δεν θα πέσεις πάνω της στο Ν.ουρανου 28 θα είναι η Εμμα και η Έλενα Α.γ. 38 . Μέσα στη βδομάδα θα γράψω και εγώ κριτική για Ελενα![]()
Φωτογραφιες στο θεμα με τα κοριτσια, σελ 28 απαντηση 415, και σελ 50 απαντηση 749, οι πρωτες ειναι απο τοτε που ειχε ερθει απο το στουντιο 23.?? 53.?? κατι τετοιο, καμια σχεση πλεον με την τωρινη της εμφανηση, εχει χασει αρκετα κιλα και εχει γινει μουναρα, και η αλλη στην σελ50, ειναι πως ειναι τωρα, καποιος απο εδω μεσα την ειχε ανεβασει.
ΟΚ θενκς! Θα τις ψαξω.. Κ σε ποιο στουντιο ειναι τωρα (αν ειναι ακομα καπου γιατι δεν ειδα τ' ονομα της στις προσφατες αναφορες)..; Στο Λας Βεγκας..;
Τελευταια φορα την ειδα στο La Casa d' Irene αλλα απο τι ειδα στην αναφορα που ειχε γραφτει, εχει ακριβως ενα μηνα πριν.ΟΚ θενκς! Θα τις ψαξω.. Κ σε ποιο στουντιο ειναι τωρα (αν ειναι ακομα καπου γιατι δεν ειδα τ' ονομα της στις προσφατες αναφορες)..; Στο Λας Βεγκας..;
Τελευταια φορα την ειδα στο La Casa d' Irene αλλα απο τι ειδα στην αναφορα που ειχε γραφτει, εχει ακριβως ενα μηνα πριν.![]()
Εγω την ειδα σημερα στο κεντρο![]()
80ε ειπε η τσατσα :'( :'( πολλα
Οτι ανεβαινει ευκολα κατεβαινει τυπεEλεος ρε πουστη μου τι 80 :o...και με τοσο κοσμο πλεον δεν παιζει να το ριξει. Ακριβος ο γκωλικος ερωτας στις μερες μας.
Σαφως, το θεμα ειναι ποσο κατεβαινει.Οτι ανεβαινει ευκολα κατεβαινει τυπε