Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.965
- Πόντοι
- 3.936
Να με πεις εντυπωσειςΦίλε από βδομάδα την έχω στο πρόγραμμα![]()
Να με πεις εντυπωσειςΦίλε από βδομάδα την έχω στο πρόγραμμα![]()
Θα γράψω κριτικήΝα με πεις εντυπωσεις
οκ θα περιμενω να διαβασωΘα γράψω κριτική![]()
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες απο μενα με πασχαλινες ευχες για στοκινκ κ μποτικα σε ολα τα κουριτσια!![]()
Χρόνια πολλά και άλλα κομοδίνα μη μας βρουνΧρονια Πολλα χυστες μου Υγεια και καλα γαμησια σε ολους μας ;)
Γύρισε Ν.ουρανού 28Πότε γυρνάει η Έμμα ρε παιδιά; Θέλω να τη σουβλίσω σαν αρνάκι...
Μας έλλειψε το ρουμανογκαβλάκι μας
Χρόνια πολλά σε όλους...πηγα γαμησα την Ελενα αποψε στο Αν.Γεωργιου 38,δε την ειχα ξαναδει εγω αυτην...τελοσπαντων πολυ ομορφη κοπελα με ματαρες,,μαυρο μακρυ μαλλι,αφρατη ασπρη κωλαρα,μαυρες πορνοκαλτσες δηλαδη αμα ειχε και τριχωτο μουνι θα ηταν κανονικη τσοντα Salieri
Εμενα για γυφτισσα δε μου φανηκε παντως...
Πολυ δυνατη περιπτωση μεσα,μου ορμηξε κανονικα με το καλησπερα και πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα,μπαλαμουτι οσο ηθελα,τσιμπουκι απ'τα καλυτερα,γαμησι απολαυστικο σε ολες τις στασεις.
Αμα μιλουσε και ελληνικα θα ηταν το τελειο.
Διακρινω πολυ μεγαλο ταλεντο εδω,εχει μελλον η κοπελα και ισως μιλαμε για την αξια διαδοχο της Ειρηνης πλεον![]()
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους...
Τι έγινε με αυτήν την ψυχή, την έκανε για Ρουμανία?
Μίνι βόλτα πριν από λίγο με τα πιο πολλά μαγαζιά κλειστά .
Α.γ. 16 : Κορινα πιπινορουμανακι μαυρομαλλικο όλο ναζι , πέρασα καλά μαζί της την τελευταία φορά χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.
Α.γ. 38 : Έλενα γυφτορουμανα με όμορφα πρόσωπο και φοβερή κωλαρα. Της έδωσα ραντεβού την επόμενη βδομάδα και μου έδωσε φιλί στο μάγουλο
Ν.ουρανου 8β : Βερόνικα πολύ όμορφη Ρουμάνα με όμορφο κορμί καστανή δεν την τιμησα αλλά κάτι μου λέει πως είναι κομοδίνο..... Θα δείξει .
Φριξου 13 : Γωγώ όμορφη πιπινορουμανα ήταν ξινισμένη γιατί δεν είχε δουλειά. Δεν της είπα τίποτα λογικα διαβάζει τι γράφουμε.
Φριξου 13α : Βικτώρια Βουλγάρα ξανθιά πολύ καλή στο δωμάτιο.
Φριξου 15 : Τάνια ξανθιά νταρντάνα πολυ καλή στο δωμάτιο.
Φριξου 14 : Νικόλ μιλφ η γνωστή καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμο 1 : Χριστίνα πιπινορουμανακι
Τρίδυμο 2 : Εβελίνα η γνωστή πολύ καλή στο δωμάτιο.
Τριδυμο 3 : Ιζαμπελα καστανόξανθο πιπινορουμανακι πολύ καλή στο δωμάτιο .
Ερημίτη 1 : Ντανιελα Ρουμάνα.... Λέει Ουγγαρία με πολλά ταττου μεγάλο κομοδίνο καλά το πανε σε αυτο το μαγαζί αντικαταστήσαν το μελαχρινό κομοδίνο με το ξανθό
Ν.ουρανου 26 : Αλίνα η γνωστή Ρουμάνα
Ν.ουρανου 28 : Εμμανουέλα η άλλη γνωστή Ρουμάνα
Δεν θα πω που έγινε η κατάθεση γιατί θα με βρίζουν οι συναγωνιστές που μιλούσαμε χτες με π.μ.![]()
![]()
Τουλαχιστον το λες κ εσυ ρε Αλ για την Ελενα γιατι βγηκα και ψευτης στη κριτικη μουπηγα γαμησα την Ελενα αποψε στο Αν.Γεωργιου 38,δε την ειχα ξαναδει εγω αυτην...τελοσπαντων πολυ ομορφη κοπελα με ματαρες,,μαυρο μακρυ μαλλι,αφρατη ασπρη κωλαρα,μαυρες πορνοκαλτσες δηλαδη αμα ειχε και τριχωτο μουνι θα ηταν κανονικη τσοντα Salieri
Εμενα για γυφτισσα δε μου φανηκε παντως...
Πολυ δυνατη περιπτωση μεσα,μου ορμηξε κανονικα με το καλησπερα και πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα,μπαλαμουτι οσο ηθελα,τσιμπουκι απ'τα καλυτερα,γαμησι απολαυστικο σε ολες τις στασεις.
Αμα μιλουσε και ελληνικα θα ηταν το τελειο.
Διακρινω πολυ μεγαλο ταλεντο εδω,εχει μελλον η κοπελα και ισως μιλαμε για την αξια διαδοχο της Ειρηνης πλεον![]()
![]()
Στο 28 την πετυχα εγω βραδυΠριν δεκαριά μέρες την είχαμε πετύχει πρωινή Ν. Ουρανού 26, αν είναι εδώ τώρα δεν ξέρω.