Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Χθες πηγα Εμμα,της τα εριξα στο στομα και τα καταπιε.Μεχρι πριν φυγει,πριν 7 μηνες δηλαδη τα φτυνε.Απο χθες το βραδυ αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα.Καλα τα γουστα και η καυλες αλλα αν σου τυχει ?Για το αν φυγει δε ξερω αλλα εμενα μου χε πει οτι θα σταματησει εντελως καποια στιγμη οσο για την Εμμα συμφωνω μαζι σου Αλ για το να μην την παιρνει σε οποιον δε κανει αλλα ενταξει οχι και μαλακιουλες ενας με hiv η καμμια ηπατιτιδα να παει και να την χυσει στο στομα την κολησε και μετα κολησαν κ ολοι οι υπολοιποι οποτε ειναι επικινδυνο αυτο που κανει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Και να τα φτυνε παλι επικινδυνο ειναι ενα παραπανω ομως να τα καταπινειΕχεις απολυτο δικιο φιλε.Χθες πηγα Εμμα,της τα εριξα στο στομα και τα καταπιε.Μεχρι πριν φυγει,πριν 7 μηνες δηλαδη τα φτυνε.Απο χθες το βραδυ αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα.Καλα τα γουστα και η καυλες αλλα αν σου τυχει ?
nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
η εμμα κανει ακαποτο ερωτα χωρις καποτα γαμησι?
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Για τσιμπουκια μιλαμε τωρα αν κανει και ακαποτο γαμησι δε το ξερω αυτο τυπεη εμμα κανει ακαποτο ερωτα χωρις καποτα γαμησι?
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 132
- Πόντοι
- 281
την άποψη μας al την λεμε και σε οποίον αρέσει, φορουμ ειμαι και λεμε την γνωμη μας δεν προσβάλουμε κανεναν δεν χαρακτηρίζουμε κανεναν (αν και θα πρεπε) λοιπόν ο καθενας ειναι υπεύθυνος για την σταση του και φυσικά κρινει και πρατει,
η προσωπική μου αποψη ειναι ισως για μερικους τραβηγμένη και για μερικους ισως σωστή, πουτανα που κανει ακαποτα, την χυνεις , την γλυφεις κτλ ειναι επικυνδυνη ΤΕΛΟΣ, οι σωστες επαγκελματιες δουλευουν για να ζησουν και οχι για να τα τρωνε στους γιατρους και στις θεραπείες,
οταν λοιπον ενας πεταμενος παει και ψωνιζει τζανκια, ελεεινά τραβελια με 10-20 ευρω και μετα παει και τα ριχνει και στο στομα τις καθε μιας που το δεχεται ας σας κανει να αναρωτηθείτε οσοι θελετε φυσικα τις πιθανότητες να αρπαξετε παράσημο.
αυτα και ευχαριστω!
η προσωπική μου αποψη ειναι ισως για μερικους τραβηγμένη και για μερικους ισως σωστή, πουτανα που κανει ακαποτα, την χυνεις , την γλυφεις κτλ ειναι επικυνδυνη ΤΕΛΟΣ, οι σωστες επαγκελματιες δουλευουν για να ζησουν και οχι για να τα τρωνε στους γιατρους και στις θεραπείες,
οταν λοιπον ενας πεταμενος παει και ψωνιζει τζανκια, ελεεινά τραβελια με 10-20 ευρω και μετα παει και τα ριχνει και στο στομα τις καθε μιας που το δεχεται ας σας κανει να αναρωτηθείτε οσοι θελετε φυσικα τις πιθανότητες να αρπαξετε παράσημο.
αυτα και ευχαριστω!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
τυπε ο λιονταρης είσαι;η εμμα κανει ακαποτο ερωτα χωρις καποτα γαμησι?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
λες να γίνεις μπαμπάς τυπε;Εχεις απολυτο δικιο φιλε.Χθες πηγα Εμμα,της τα εριξα στο στομα και τα καταπιε.Μεχρι πριν φυγει,πριν 7 μηνες δηλαδη τα φτυνε.Απο χθες το βραδυ αρχισα να σκεφτομαι διαφορετικα.Καλα τα γουστα και η καυλες αλλα αν σου τυχει ?

kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
Χθες καλσον δε φορουσε.Μονο στριγκακι και σουτιεν κορσε,που αναδυκνειε τις βυζαρεςΔεν μου λετε οσοι πηγανε/ειδανε την Εμμα, συνεχιζει να φοραει τα ιδια εσωρουχα με εκεινο το ιδιο αθλιο δυχτιοτο καλτσον.?? ή εβαλε τιποτα ποιο καυλωτικο.??
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 12.815
Χθες καλσον δε φορουσε.Μονο στριγκακι και σουτιεν κορσε,που αναδυκνειε τις βυζαρες
α μπραβο...παλι τα ιδια δηλαδης.!!

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Moλις γυρισα απο δυο απανωτες πουτσες που εριξα...χωρις τσαρκα ομως.Πρωτα καρφωτος στη γιαγια Τανια στο Λαφαμ αν και ειναι μονο 38 χρονων
...πεταμενα λεφτα εντελως,αδιαφορη,ασχετη,νευρικη,λεει σαχλαμαρες ολη την ωρα σαν καμια ξεμωραμενη...στο τελος δε μ'αφησε να πλυνω ουτε τα χερια μου γιατι λεει απο το νερο θα πιασω μικροβια :o :o...και μου'φερε ενα μπουκαλι αλκοολης απ'αυτα που πουλανε στα φαρμακεια θεωρωντας το τρομερη ανακαλυψη
...παντως εχει απιστευτες φυσικες βυζαρες που τις χυνεις κιολας σε καποιο προγραμμα...γυμνο τσιμπουκι και κωλο δεν κανει.Στραβα μας μπηκε ο χρονος...
Μετα τη σωσαμε την κατασταση γιατι πηγα καρφωτος στο 26ης 35 οπου επιτελους πετυχα τη θεια Συλβια αν και αρχικα δε τη γνωρισα.Καπως αλλαξε το μαλλι,αδυνατισε κιολας,το καλοκαιρι ηταν πιο καυλιαρα...Πολυ δυνατη και παλι μεσα αν και σημερα δεν εδινε κωλο αλλα ολα τα υπολοιπα εγιναν οπως επρεπε και θα ειναι μεχρι τις 22.00 αποψε

Μετα τη σωσαμε την κατασταση γιατι πηγα καρφωτος στο 26ης 35 οπου επιτελους πετυχα τη θεια Συλβια αν και αρχικα δε τη γνωρισα.Καπως αλλαξε το μαλλι,αδυνατισε κιολας,το καλοκαιρι ηταν πιο καυλιαρα...Πολυ δυνατη και παλι μεσα αν και σημερα δεν εδινε κωλο αλλα ολα τα υπολοιπα εγιναν οπως επρεπε και θα ειναι μεχρι τις 22.00 αποψε
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Παιδες πηγα για σαρα κοροβαγκου και βγαινει μια ωραια μουνα βικτωρια. Ξερει κανεις τπτ? Τωρα ειμαι δωματιο περιμενω σαρα γτ την εχο στανταρακι
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Η Νάντια :-* :-*Συναγωνιστές ξέρετε καμία να κανει γλωσσόφιλα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)