mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 16.746
αυτό δεν είπα στην αρχή. Αυτό που είπα είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε οποιονδήποτε συναθλητή που παει με αυτές.Γούστα είναι αυτά θα μου πείτε και τα σεβόμαστε παίχτες

αυτό δεν είπα στην αρχή. Αυτό που είπα είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε οποιονδήποτε συναθλητή που παει με αυτές.Γούστα είναι αυτά θα μου πείτε και τα σεβόμαστε παίχτες
Ρε άσε την πίπα και πήδα την απευθείας να βγάλετε και εσύ και αυτή ακόμα περισσότερο γούστα.
Και στο καπάκι Νικολ για ξεκωλιασμα!Ιεροσυλια...Χαλια πιπα = χαλια σεξ μετα...Ετσι παει ΠΑΝΤΑ...Μαστοκαβλιδη πανε νατασα παλικαρι μου να βρεις την υγεια σου![]()
![]()
Και στο καπάκι Νικολ για ξεκωλιασμα!
που γαμαμε σημερα.???![]()
αν πας μεχρι τις 19.00 νατασα ή ελενα , αν πας βραδυ Νταρια...![]()
![]()
Karaman δευτερα βράδυ δούλευε πάντως.που γαμαμε σημερα.???
ΥΓ.Μηπως ξερει κανενας εκεινη η νταρντανομουνα η Τανια απο το Φριξου 15, αν δουλευει ακομα.???![]()
![]()
Karaman δευτερα βράδυ δούλευε πάντως.
Νατασα δεν παω δε γουσταρω, Ελενα και νταρια ποιες ειναι.?? βραδυ θα χτυπησω...![]()
ελενα η ουκρανη που δουλευε στα τριδυμα στο 2ο και τωρα ειναι μελισσες,πρωινη παντα...Για βραδυ προτεινω νταρια στο Αν.Γεωργιου 30 συνηθως στο δεξια
Νταρια τι λεει εμφανησιακα.??![]()
Μετριου αναστηματος,μαυρα ισια μακρια μαλλια,μικρο στηθος,αλλα Κ Ω Λ Α Ρ Α...![]()
Αρκετα καλο προσωπο,απο Ρουμανια.
Ιεροσυλια...Χαλια πιπα = χαλια σεξ μετα...Ετσι παει ΠΑΝΤΑ...Μαστοκαβλιδη πανε νατασα παλικαρι μου να βρεις την υγεια σου![]()
![]()
Αγορινα σπαστηκα πολυ ασχημα με την καριολα!! δουλευει αυριο η νατασα?? αν ναι θα παω...
oχι παντα μεταξυ μας.....καποιες δεν το εχουν με το οραλ,αλλα στο γαμησι ειναι σκυλια του πολεμουΙεροσυλια...Χαλια πιπα = χαλια σεξ μετα...Ετσι παει ΠΑΝΤΑ...
oχι παντα μεταξυ μας.....καποιες δεν το εχουν με το οραλ,αλλα στο γαμησι ειναι σκυλια του πολεμου