Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτος ο σταυρος (μ)  ;) ρε παιδια δεν ξερει τι να κανει στην ζωη του και φτιαχνει κλωνους και γεμιζει τα θρεντ της θεσσαλονικης με παπαρολογιες  :headbang: πανε παιξε καλυτερα το πουλακι σου ρε παπαρα μας εχεις πρηξει τα @@ μλκ!

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
97
Πόντοι
1
ρε παιδια την νικολ ποιες μερες μπορουμε να την πετυχουμε??εχω παει ποσες φορες κ δν ειναι εκει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Μιας κ είμαι εκτός των στούντιο, η Γαλήνη αξίζει ή θα είναι τίποτα ξινό;;
ξινη δεν ειναι,ειναι καλη επαγγελματιας.....δουλευε αθηνα γαρ στο μεγαλο σχολειο....αλλα δεν θα σου κανει και παπαδες μην φανταστεις

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.313
Πόντοι
4.895
ξινη δεν ειναι,ειναι καλη επαγγελματιας.....δουλευε αθηνα γαρ στο μεγαλο σχολειο....αλλα δεν θα σου κανει και παπαδες μην φανταστεις
Οκ... Το να είναι επαγγελματίας το δέχομαι, είναι κ λογικό μετά από ένα διάστημα στο κουρμπέτι.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
και σκεφτομαι για τζακουζι σημερα γαληνη που εχω δοκιμασει η βικυ που δουλευει σημερα στο ρεντ ντιαμοντ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Πηγα καρφωτος στην Αφροδιτη πριν κανα 2 ωρες,ευτυχως δεν ειχε κοσμο μπηκα κατευθειαν και επεσε ενα επικο γαμησι και παλι!!!Και ξανααπορω τι εχανα τοσα χρονια ο μαλακας  :uglystupid:
Αλλα και σεις ρε κωλοπαιδα δε λεγατε τιποτα  :grin:...μοναχοφαηδες ολοι ρε γαμωτο...
Για οσους θυμουνται πριν ενα μηνα που εγραψα την πρωτη μου κριτικη γι'αυτην εδωσα εντονα το στιγμα μου με σκοπο να με καταλαβει διοτι μαζι με την Νταϊανα ειναι οι δυο αγαπημενες μου θειες ως γνωστον  :-*...σημερα προς τιμην της καθολη τη διαρκεια δεν ειπε τιποτα αλλα αφου τελειωσαμε και μετα,της εριξα εγω το υποννουμενο και φυσικα εκει μου το ειπε ξεκαθαρα οτι με καταλαβε...οποτε τωρα μερικα πουστρακια μπορειτε να πατε να ρωτατε ποιος ειμαι αλλα και παλι απαντηση δε θα λαβετε διοτι η θεια Αφρο προστατευει το ανηψακι της  :birdman:
Αψογη σε ολα της,ισως ειναι ακομα νωρις να το πω με μονο 2 επισκεψεις αλλα μαλλον ειναι η καλυτερη ever...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
απο κει και περα ειχα διαθεση και για 2ο γυρο με καποια αλλη αλλα ο 2ος γυρος πρεπει παντα να ειναι και λιγο βρωμικος...αλλα δε μας εκατσε
Στα υπολοιπα λοιπον

-Las Vegas 1.Kαταρχην να πω οτι συνολικα σαν χωρος ειναι πολυ ομορφος με παγκακια απ'εξω αναμεσα στα 3 σπιτακια,κατι δεντρακια ετσι πολυ ομορφο και ζεστο σκηνικο λες και πας σε οικογενειακη ταβερνα.Απο μεσα τουλαχιστον τα σαλονια που ειδα δεν ειναι κατι τρομερο,πιο πολυ κατασκευη με σανιδια ειναι,απλα πραματα δεν επεσε και πολυ χρημα μαλλον.Αλλα το καλοκαιρι με τα παγκακια θα εχει πλακα μαλλον.Απ'εξω και το Mazda το οποιο θα κληρωθει τον Ιανουαριο...να παω να ριξω κανα 2 πουτσους γιατι πλακα πλακα ποσοι να εχουν γαμησει ως τωρα εκει μεσα?Θεηρητικα οι πιθανοτητες ειναι μεγαλες...Κοπελα εδω ηταν η Μονικα που δουλευε στο Αν.Γεωργιου 21 και τα κανει ολα σε καλες τιμες και χυσιμο στη μαπα.Οχι η μιλφοΜονικα η γνωστη μη μπερδευεστε
-Las Vegas 2.η Ελενη δηθεν Τσεχα που δουλευε και στα Τριδυμα μια χοντρουλα γυφτρουλα ασχημη
-Las Vegas 3.κλειστο
-Φριξου 15.μια καινουρια πιτσιρικα Καρλα μου ειπαν αλλα μολις ειχε μπει και βαριομουν να περιμενω
-Φριξου 14.το αμαξι της Νικολ απ'εξω,εφυγε απ'τα τριδυμα ειπαμε
-Κεφαλληνιας.η Ελενη πρωην Βανεσα απο Προμηθεως 25 για οσους θυμουνται,πολυ καλη κοπελα με τριχωτο μουνακι,τρομερη αποκαλυψη οταν εμφανιστηκε αλλα δυστυχως δεν εξελιχθηκε.Τωρα πλεον ειναι και 100 κιλα
-Αν.Γεωργιου 52.η Βικαρα η Ουκρανη η κορμαρα παραμενει κολαση αλλα στη φατσα εσπασε πολυ.Επισης δεν εξελιχθηκε οπως θα θελαμε,αυτη θα γινοταν μυθος αμα ειχε διαθεση
-Αν.Γεωργιου 21.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 19.η Τζαστιν με τα βυζια απ'εξω,απο κατω φορουσε φουστιτσα και σαγιοναρες χαμηλες λες και πηγαινε στην παραλια.Αντιαισθητικη εικονα
-Αν.Γεωργιου 38.η Λουιζα αυτη καποτε ηταν πολυ δυνατη μεσα
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.η Σονια σιγα την γκομενα μωρε...εχει ωραια ματια δε σημαινει οτι ειναι και κουκλαρα.Μεσα μια φορα στο Βαρδαρη ηταν πολυ μετρια.Απο πανω κατι εχει ανοιξει και οση ωρα περιμενεις στην εξωπορτα κοσμος και κοσμακης ανεβοκατεβαινει
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.η κουκλαρα Ελενα η Ουκρανη αλλα μεσα μετρια για μενα και εχει παχυνει και πολυ πλεον
-Αν.Γεωργιου 30.η σιχαμενη τρελοτσατσα του Βαρδαρη με ενα ασχημο κοντο μαυριδερο γυφτελι...πακετο απο Βαρδαρη ηρθαν τα 3 εκει στη σειρα
-Αν.Γεωργιου 30α.η πολυ χοντρη Αντζελικα απο Βαρδαρη με τα μεγαλα τεραστια βυζια,μονη της χωρις τσατσα και ειναι πολυ καλη μεσα για οσους αντεχουν αυτα τα κυβικα
-Αν.Γεωργιου 24.η Παολα...αυτα τα 3 τελευταια σπιτια ειναι εντελως Βαρδαρης και απορω πως εχει ξεμεινει εκει και η Μιρελα
-Αν.Γεωργιου 16.ε τι να το κανω στις εξι ωρα που πετυχα την καψουρα μου τη Νατασα...ειχα ηδη γαμησει,ειχα γυρισει τα υπολοιπα  :- Θελει συγκεντρωση πριν πας στη Νατασα δεν κανει για απανωτο γαμησι και ειδικα μετα την Αφροδιτη...εφυγα τρεχοντας πριν βγει απο το σαλονι γιατι δε μπορω να τη δω και να την απορριψω

το Godiva ηταν κλειστο,μαλακια μου που δεν μπηκα στο καινουριο στη Νικ.Ουρανου 8,στο Venus ετσι κι αλλιως δεν μπαινω ποτε δε μ'αρεσει...
Οι Βιλες ετσι κι αλλιως λενε στο αλλο σαϊτ το προγραμμα τους
η θρυλικη εδρα της Μιραμπελας Φριξου 14 ηταν επισης κλειστο,εκκλησια και παρεκκλησι παραμενουν κλειστα εδω και πολυ καιρο,Αν.Γεωργιου 50 κλειστο

Α και εκει τερμα κατω στη Νικ.Ουρανου νομιζω στο 26 πρεπει να ειδα κατι σαν μπουρδελο αλλα δεν ημουν και σιγουρος οποτε δεν μπηκα  :birdman: :birdman:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Al, αξιος! Τελικα το Φ14 ειναι κλειστο, ή δουλευει η Νικολ;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
903
Πόντοι
7.205
Να πω την αμαρτία μου, την αγαπάω και την λατρεύω την Αφρούλα, είναι υπέροχη και κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης κατά τη γνώμη μου, αλλά την προτιμούσα με το μακρύτερο μαλλί.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κασκαντεριλικι σε αντζελα ουκρανη δε μπορουσε να με καβλωσει με τη ξενερωτη πιπα της κ στα 4-5 λεπτα εβγαλε τη καποτα κ αρχισε παιξιμο με χερι κ λεει 5 λεπτα ειχαμε μονο τι να σου κανω αν θες για χαλαρα δωσε 100 ευρω μιση ωρα!! Την ξεχεσα κ εφυγα Μαυρο απο μενα... χορτασανε ψωμι μου φενεται οι Πουτανες.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και να προσθέσω και εγώ για πρωινή τσάρκα
GODIVA  κλειστά  μου έκανε εντύπωση  :think:
La Casa d' Irene Πηγάσου 6 μια  μιχαιλα από Σλοβακία κοπελαρα που φυσικά τιμήθηκε δέοντος πέρασα στο πρόγραμμα 30 γιουρο  δυνατή πιπα και βαθιά! δέρμα άψογο με αντοχές στα του αγώνα θα ξανά τιμηθεί  

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
903
Πόντοι
7.205
Κασκαντεριλικι σε αντζελα ουκρανη δε μπορουσε να με καβλωσει με τη ξενερωτη πιπα της κ στα 4-5 λεπτα εβγαλε τη καποτα κ αρχισε παιξιμο με χερι κ λεει 5 λεπτα ειχαμε μονο τι να σου κανω αν θες για χαλαρα δωσε 100 ευρω μιση ωρα!! Την ξεχεσα κ εφυγα Μαυρο απο μενα... χορτασανε ψωμι μου φενεται οι Πουτανες.

Ρε άσε την πίπα και πήδα την απευθείας να βγάλετε και εσύ και αυτή ακόμα περισσότερο γούστα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.433
Πόντοι
16.746
Μίνι τσαρκα πριν απο λίγο!
Νικ.26: Αλινα
Ανδρ16: Κορίνα
Ανδρ.52: Σιμονα είναι η Μονίκ που δούλευε στο Νικ.26!
Ανδρ.38: Γκαμπριελλα μάλλον την κάναν ξανά πρόσληψη :2funny: :2funny:
Las vegas: Πέτυχα την Μπάρμπαρα με την θεσπεσια κωλαρα της  2 φορες τη πήρα στα καπάκια :fuck1: :fuck1: Αυτά τα ολίγα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom