Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Στην Ερημίτη γίνεται ο κακός χαμός, 5 ετοιμάζονται να ανοίξουν, 2 απέναντι από το ήδη υπάρχον μαγαζί και άλλα 3 παραδίπλα στην αλάνα.
και άλλα δυο διπλά ακριβως απο τ red diamond. Ειδωμεν...

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
την καντυ την χασαμε τελειως ε ? και αν ναι ξερεις κανεις λεπτομερεις ?
Η Μαιρη η τσατσα απο βιλες πριν κανα δυο βδομαδες μου ειπε πως κατα 99% σταματησε.
Το χασαμε το κορμι πατριωτη

Επισκέπτης
Εχω ιδεα  :grin: ποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..  :grin: αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Εχω ιδεα  :grin: ποιοι γουσταρουν να κανουμε μια συναντησει μελων μπου. κομ και να παμε για καφεδακι πρωτα η μπυριτσα και μετα για τσαρκα. Να γνωριστουμε κι απο κοντα βρε αδερφε..  :grin: αλλα να μαζευουμε και αρκετοι ετσι ωστε να εχει χαβαλε η φαση.
εγώ φέρνω και τη jimiadi μαζι :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
όχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλά  :cum: :cum: :cum:
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παει  :2funny: ωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Καταλαβα αμα πουμε να μαζευτουμε καπου πρωτος θα παει  :2funny: ωραια ειμαστε δυο και περιμενουμε κι αλλους για να κανονισουμε ημερομηνια και τοπο συναντησεις, φυσικα με πμ θα γινουν ολα για να αποφυγουμε ανεπιθυμητους και μονο γνωστα μελη οχι σαν τον αλλο με δυο μνμ που με θελει και ισαβελλα  :grin:
παικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατου :rockon:

Επισκέπτης
παικταρα μου οποτε θες. Και μάκαρι να βγουνε μέσα απο αυτά κ δυνατές φίλιες τύπου στρατου :rockon:
Μην προτρεχεις τυπε, ακομα ειναι σε πρωιμο σταδιο η φαση. Θα κοιταξουμε για ημερομηνια που να βολευει για καθημερινη δυσκολα γιατι δουλευουμε οι περισσοτεροι, μαλλον για καποια κυριακη την κοβω την φαση. Να δουμε και τι θα πουνε οι υπολιποι συμετεχοντες  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Μάζωξη είχε κανονιστεί πιο παλιά?

tymbark19861936

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Αν και νέος και προσωπικά δεν με συμφέρει το κατανοώ. Απλά (ότ)αν συναντηθείτε γράψτε εντυπώσεις κλπ εδώ.

Έχει μεγάλο potential πάντως.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6

Παίχτη κι εγώ μέσα είμαι αλλά επειδή δε μένω θεσσαλονίκη θα πρέπει να κανονιουμε αρκετά νωρίτερα τη συνάντηση για να πάρω και άδεια από τη δουλεια!!!

:grin:  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Μπασκετάκι μπουρδέλο-κατάσταση vs μασατζίδικα πως σας φαίνεται....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
όχι ρε μπακαγιοκο του στειλα το τηλ. Και ακόμα με παιρνει.... Άντε μάζωξη με πολλά  :cum: :cum: :cum:
χαχαχα εδω ειμαι ρε...απλα αυτο το σκ θα εχω τη γκομενα εδω..τι βλεπω γιναμε 3;...σαββατο βραδακι ειμαι ελευθερος εγω τις υπολοιπες μεχρι τις 12 μπορω...δεν σε πηρα ρε τρελε γιατι ειχα δουλιτσες...αν θελετε το επομενο σαββατο παμεεε!!!αλλα και καθημερινη μεσα...τζαμαικανε βλεπω μεσα εισαι ...  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    105 KB · Εμφανίσεις: 55

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Τα σπας  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Εγω με ποιους θα ειμαι; :think:
Με μας ρε παικταρα. Το αφιερωνω σε ολους τους συναθλητές ''Είμαστε αλάνια και έχουμε την τσαρκα για θρησκεία! Και δεν μας τρομάζει η πουτανα η αστυνομια'' :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Δοκιμασε κανεις Σαμανθα απο bad girls?

Stories