Gilfhunter3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια μικροκαμωμένη κοπέλα, εκτός από Φλωρίτα; Ευχαριστώ.
και ολοι αυτοι που γραφουνε οτι γουσταρανε με παολα απο βιλλες η γκομενα ειναι ερωτας κ περασανε τελεια προφανως δεν εχουνε κανει καποιο γαμησι της προκοπης γενικοτερα...
Λαρα στο ανδρεου γεωργιου 34 (λα φαμ) συνυθως βραδυ.Καλησπέρα. Μπορείτε να προτείνετε κάποια μικροκαμωμένη κοπέλα, εκτός από Φλωρίτα; Ευχαριστώ.
και ολοι αυτοι που γραφουνε οτι γουσταρανε με παολα απο βιλλες η γκομενα ειναι ερωτας κ περασανε τελεια προφανως δεν εχουνε κανει καποιο γαμησι της προκοπης γενικοτερα...
Λαρα στο ανδρεου γεωργιου 34 (λα φαμ) συνυθως βραδυ.
Ξαναρωτα με το κανονικο σου νικ και θα σε πω που ειναι τωρα η ισαβελλαΚαλησπέρα, ένα κορίτσι που δούλευε Κωλέττη με το όνομα Ισαβέλλα από την Πορτογαλία; Κόκκινα μαλλιά, 1,50, ξέρει kαvένας πού είναι; ευχαριστώ
τι εννοείς με το κανονικο νικ?Ξαναρωτα με το κανονικο σου νικ και θα σε πω που ειναι τωρα η ισαβελλα![]()
Ξερετε να πηδατε μονο κομοδινα αυτο μαλλον εννοει ο παιχτης καραμαν
τι εννοείς με το κανονικο νικ?
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πώς να χρησιμοποιω το site![]()
καντω ποιο λιανα....
Χωρις παρεξηγηση (γενικα το ειπα οχι για εσενα) η Παολα ειναι ωραια εμφανησιακα εμενα τουλαχιστον μαρεσει, αλλα εαν ειναι μα και μου και μη συγγνωμη αλλα δε θα παρω, Θελω να κανω σεξ να ιδρωνει η φανελα,να κοκκινιζουν ταρχιδια μου, αμα ηθελα κομοδινα εχει και τοσες ελεεινιδες εκει εξω.
οπως το ειπες, οι βιλλες επενδυουν σε ποιοτητα απο αποψης εμφανισης τουλαχιστον οποτε συγκρινονται με τα αντιστοιχα στουντιο της αθηνας που επισης εχουν τιμες , 50-40-60 ευρω αναλογα τα προγραμματα.γενικα.!? ομως ειμαι μεσα και εγω.....και στην τελικη, χωρις παρεξηγηση, προτιμω κομοδινογαμιας παρα μπαζογαμιας...μπαζακια γαμαμε και εξω τζαμπα δεν χρειαζετε να τα πληρωσουμε...
επισης να κανω ενα σχολιο, ολοι κανουν παραπονα που γιναν καραμελα απο μερικους, για τις βιλες και το 40αρι τους, βαση των δεδομενων (βλεπε νεο μαγαζι κοροβαγκου 7) προβλεπω τα υπολοιπα μαγαζια θα πεσουν απο 30€ που ζητανε, οι βιλες πουλανε γιατι υπαρχει ανανεωση στα κοριτσια, ακομα και με κομοδινα οπως λετε, και θα πουλανε καλα ακομα στα 40€, και να παρακαλατε να μην το πανε στα 50€...
κοιτα οι μισες στις βιλλες ειναι επιπεδου πορνοσταρ. αντριανα τουμπανιεθ, καντυ και καποιες που ανεβοκατεβαινουν αθηνα...Λοιπον καραμαν κοιταξε φιλε δεν ειναι ολες μπαζα αυτες που γαμιουντε καλα αλλα σιγουρα δεν γαμιετε καλα η παολα!! απο εκει και περα αυτα κανετε ορισμενοι και γινοντε ψηλομυτες και ζητανε απιστευτα λεφτα για να σου βρεξουν την μαντζουρανα σου στο τζακουζι, εγω δεν ειπα να μην βλεπετε η γκομενα αλλα οχι σαν εκεινη την ξενερωτη ντανιελα με τα τατουαζ που μου την εχετε βγαλει ολοι ΘΕΑ!! απορω ρε πουστη μου που βλεπετε την θεα μην μιλησω για συμμετοχη ,η τυπισσα ειναι πιο πτωμα και απο την Φλωριτα !! (τουλαχιστον η φλωριτα εχει το φιλοτιμο να σε αφηνει να την αγγιξεις κιολας)
Δευτερον για ποια ποιοτητα μιλαμε στις Βιλλες? την Σανταλ το χοντροβουβαλο? την Γαληνη? 1.50 με μαστο αγελαδισιο? την Λουση? οι καποιες αλλες που δεν κανανε ΤΙΠΟΤΑ στο δωματιο, Μη δαχτυλο,μη πιανεις βυζια,οχι ετσι ποναω,τελειωσες μουρο? τελειωσες?? χυσε χυσε, Ε ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ !! ποια να πρωτοπαρω?? ναι οκ εχει μερικες καλες κατα καιρους αλλα οχι και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! πατε αθηνα να δειτε τι γινετε σε παρτουζες κ κατι μουνια αλογα, χαμος πανικος,στη θεσσαλονικη μας κοροιδευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!
Λοιπον καραμαν κοιταξε φιλε δεν ειναι ολες μπαζα αυτες που γαμιουντε καλα αλλα σιγουρα δεν γαμιετε καλα η παολα!! απο εκει και περα αυτα κανετε ορισμενοι και γινοντε ψηλομυτες και ζητανε απιστευτα λεφτα για να σου βρεξουν την μαντζουρανα σου στο τζακουζι, εγω δεν ειπα να μην βλεπετε η γκομενα αλλα οχι σαν εκεινη την ξενερωτη ντανιελα με τα τατουαζ που μου την εχετε βγαλει ολοι ΘΕΑ!! απορω ρε πουστη μου που βλεπετε την θεα μην μιλησω για συμμετοχη ,η τυπισσα ειναι πιο πτωμα και απο την Φλωριτα !! (τουλαχιστον η φλωριτα εχει το φιλοτιμο να σε αφηνει να την αγγιξεις κιολας)
Δευτερον για ποια ποιοτητα μιλαμε στις Βιλλες? την Σανταλ το χοντροβουβαλο? την Γαληνη? 1.50 με μαστο αγελαδισιο? την Λουση? οι καποιες αλλες που δεν κανανε ΤΙΠΟΤΑ στο δωματιο, Μη δαχτυλο,μη πιανεις βυζια,οχι ετσι ποναω,τελειωσες μουρο? τελειωσες?? χυσε χυσε, Ε ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ !! ποια να πρωτοπαρω?? ναι οκ εχει μερικες καλες κατα καιρους αλλα οχι και ΠΟΙΟΤΗΤΑ!! πατε αθηνα να δειτε τι γινετε σε παρτουζες κ κατι μουνια αλογα, χαμος πανικος,στη θεσσαλονικη μας κοροιδευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!