Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αφου ευχηθω καλο μηνα σε ολους και καλη νεα πορνοσεζον υπενθυμιζω οτι τα τελευταια καλα γαμησια θα πεσουν αυτη τη βδομαδα γιατι μετα αρχιζει ΔΕΘ και ως συνηθως εχει πολυ κινηση,τουλαχιστον ειχε,και στα μπουρδελα και στις πιατσες...η σαρα και η μαρα θα περασει παλι

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Αφου ευχηθω καλο μηνα σε ολους και καλη νεα πορνοσεζον υπενθυμιζω οτι τα τελευταια καλα γαμησια θα πεσουν αυτη τη βδομαδα γιατι μετα αρχιζει ΔΕΘ και ως συνηθως εχει πολυ κινηση,τουλαχιστον ειχε,και στα μπουρδελα και στις πιατσες...η σαρα και η μαρα θα περασει παλι
Λες φίλε να έχουμε και πληθωριστικές τάσεις...
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της, διαφορετικά λέω να πειραματιστώ με Κλαούντια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της,
πλακα πλακα σκεφτομουν να ρωτησω τι απεγινε αυτη η ψυχη??εχει πολυ καιρο να ακουστει το ονομα της  :rolleyes: :rolleyes:...τι να δωσεις ρε φιλε 80ε για κωλο?την Καντυ θα γαμησεις ή τη Νατασα??

και επισης ηθελα να ρωτησει αν ξερει κανεις αν ειναι εδω η Νταϊανα γιατι εχει πολυ καιρο να δωσει το ιντερνετικο της στιγμα

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Αν σου πω πως τις συγκεκριμένες δεν τις έχω πάρει ποτέ θα το πιστέψεις, τη να πω, ακριβή αλλά αποδοτική και υπέροχες οι τρύπες τις, αλλά για να πω την αλήθεια με έχουν καυλώσει τα τελευταία που είχες πει για Κλαούντια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αν σου πω πως τις συγκεκριμένες δεν τις έχω πάρει ποτέ θα το πιστέψεις, τη να πω, ακριβή αλλά αποδοτική και υπέροχες οι τρύπες τις, αλλά για να πω την αλήθεια με έχουν καυλώσει τα τελευταία που είχες πει για Κλαούντια.
ενταξει η Κλαουντια ειναι μια καλη φιλοτιμη περιπτωση,πολυ αποδοτικη στο ελαφρυ προγραμμα.Για παραπανω θα δυσκολευτεις δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι...
Βρε πανε στη Νατασα να σου φυγει το κεφαλι εκει περα  :S :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Ωραία τα λες όπως πάντα, ίσως κάποια φορά που θα θέλω να κάνω τις υπερβάσεις μου...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Λες φίλε να έχουμε και πληθωριστικές τάσεις...
Αν και δεν είμαι φανατικός των χώρων έχω πεθυμήσει το κωλαράκι της Ειρηνούλας, γνωρίζει κάποιος αν επέστρεψε από την άδεια της, διαφορετικά λέω να πειραματιστώ με Κλαούντια.

επιστρεφει μεσα στην βδομαδα μου ειπε η τσατσα εχθες το πρωι που πηγα!!
Να μας πεις κ ποσο δινεις για κωλο???

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
ενταξει η Κλαουντια ειναι μια καλη φιλοτιμη περιπτωση,πολυ αποδοτικη στο ελαφρυ προγραμμα.Για παραπανω θα δυσκολευτεις δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι...
Βρε πανε στη Νατασα να σου φυγει το κεφαλι εκει περα  :S :S
Η νατάσσα δίνει κώλο  :think:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
οσο για μιχαελα μπας και ειναι η κομοδινοπουλου ρε μαν;
Δε τη ξέρω. Μια Μιχαέλλα στο godiva ηταν. Τσιγκανόφερνε λίγο και είχε καστανό σγουρό μαλλί κ πρασινογαλαζο ματι νομιζω..

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για καλύτερο gfe αννα ή βικτωρια(αυτή με το τατου στο μπούτι) από βίλες;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
Δε τη ξέρω. Μια Μιχαέλλα στο godiva ηταν. Τσιγκανόφερνε λίγο και είχε καστανό σγουρό μαλλί κ πρασινογαλαζο ματι νομιζω..
μηπως ειναι η πρωην χριστινα που δουλεψε και γιαννιτων 111 το καινουριο της αλυσιδας?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
Καλησπέρα μάγκες. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για καλύτερο gfe αννα ή βικτωρια(αυτή με το τατου στο μπούτι) από βίλες;
η βικτωρια κανει gfe  σε προγραμμα...στα 40 θα ειναι λιγο επαγγελματιας...φερεται ομορφα αλλα πολυ επαγγελματικα..

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
χθεσινη βολτα με τα μονα μαγαζια που ειχαν τρελη δουλια ηταν στη Φριξου και τα Τριδυμα.θετικη καταθεση στην Ερημιτη με την Αλεξανδρα που παλιοτερα ειχα γραψει κρητικη με πολλα αρνιτικα σχολια .Στο πρωτο απο τα τριδυμα ηταν το <κοριτσι>που μας απασχολισε αρκετα με το αν ειναι πρωην αντρας,δεν ξερω μπορει τα ωαρια της να κανουν(εκαναν) βολτες αλλα η Φιονα απο την 26ης πιο γυναικα μου βγαζει  :rolleyes: ,κατι πιστιρικαδες που την ειδαν στο σαλοναρισμα της εχουν φτασει Πατρα και συνεχιζουν....πρεπει να τρεχουν ακομα  :grin: .(την ειπα την κακια μου  :2funny: )

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
97
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν δουλευει ακομα η αλικη στο ερως16???

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
και εγω ερωτηση: ξερει κανεις αυριο πρωι ποια θα ειναι στο Godiva?

PerLarsson

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά πληροφορία για Σίσσυ στο Godiva έχουμε;; Είχα ρωτήσει την Τσατσά πριν μια βδομάδα και μου είπε είναι σε διακοπές... :jerking: και οτι θα έρθει από Σεπτέμβρη.. Έχει ακούσει κανένας άλλος συναγωνιστής κάτι για την εν λόγω κορασίδα;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
παιδια μηπως ξερει κανεις εαν δουλευει η Φλωριτα στην ανδρ. γεωργ. 16;;;
και αν αοχι που μπορω να την βρω...;