antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
15αυγουστο σε κωλοχανειο θα κανεις;;Πέμπτη πρωί στο ερως 16 ξέρουμε ποια θα δουλεύει![]()
15αυγουστο σε κωλοχανειο θα κανεις;;Πέμπτη πρωί στο ερως 16 ξέρουμε ποια θα δουλεύει![]()
γεια σας μορτες.
πηγα βεροια και εχοντας δει το σχολιο καποιου φιλου επισκεγτηκα την ναντια τη μιλφ.
δεν μου αρεσε καθολου.
φιλοτιμη μεν αλλα και χαλια σωμα και χαλια καθαριοτητα .οχι του χωρου αυτο εννοειται οτι ηταν χαλια
αλλα και δικη της .
θα ανεβασω κριτικη φυσικα ..
αλλα ετσι γενικα μιλωντας καποιες τανες οπου ομολογουμενως μπορει να εχουν αφησει ιστορια καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν πρεπει να τις αφησουμε και εμεις στην ησυχια τους...
παρα μεγαλωσανε καποιες
αυτα αδεφρια.....
Το οτι υπαρχουν ατομα που πληρωνουν αυτη την τσατσογρια για να την πηδηξουν, πραγματικα με ξεπερναει. Σου σηκωθηκε φιλε, τα καταφερες;
μαγκα γι αυτο το ειπα για να μη παει κ αλλος...Το οτι υπαρχουν ατομα που πληρωνουν αυτη την τσατσογρια για να την πηδηξουν, πραγματικα με ξεπερναει. Σου σηκωθηκε φιλε, τα καταφερες;
ΩΩΩΩΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΦΟΜΟΝΙΚΑ IS BACK![]()
![]()
![]()
Καλα αυτο το δωρο μας επεσε απο το θεο δηλαδη...Μετα τη Νικολ που απο αποψε ειναι στα τριδυμα και η γνωστη Ρωσσιδα μιλφ Μονικα ειναι στο Λαφαμ για λιγες εμφανισεις ομως.
Με το που την ειδα μπηκα καρφι και αμεσως μου περασαν οι σκεψεις για Νικολ...η γυναικα ειναι ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ!!!Δεν καταλαβαινει Χριστο μιλαμε για επικο γαμησι και παλι
Κριτικη αυριο γιατι τωρα ειμαι κουρασμενος
Ελπιζω και ευχομαι η Κυρια Λαφαμ να καταφερει επιτελους να κρατησει ενα θησαυρο στα χερια της μπας και κουνηθει λιγο το παλαι ποτε αγαπημενο μας στουντιο
Το οτι υπαρχουν ατομα που πληρωνουν αυτη την τσατσογρια για να την πηδηξουν, πραγματικα με ξεπερναει. Σου σηκωθηκε φιλε, τα καταφερες;
Παρασκευή είναι ο 15 Αυγουστος μαν..15αυγουστο σε κωλοχανειο θα κανεις;;
τα αρκουδια Δε μιλανε παιχτη...οποτε χειροτερη κι απο αρκουδι. Τωρα για να παρω κι εγω θεση...νομιζω το ειχα πει κιολας για τη ναντια. Εχω παει και μ αυτη και με τη νικολ. Πραγματικα σηκωνοταν με το ζορι. Απλα ημουν σε φαση με αρκετα φραγκα και κυριως που ηθελα να με δοκιμασω αν μπορω η οχι με τετοια τσατσομπαζα. Δυστυχως εγω δεν το χω. Αλλοι οπως πχ ο αλ το χουν και περνανε και υπεροχα. Πχ την πρωην αγαπημενη του δε την πηδουσα ουτε να με πληρωνε. Εμενα οι τυποι που αποθεωνουν κτλ μια τετοια για τις (μαλλον) καλες υπηρεσιες της δε με ενοχλουν. Με ενοχλουν οι αγαπουληδες και οι προμοτορες. Τελος επειδη προσφατα με pm με ρωτησε κατι ο τζαμαικανος...οταν ειναι να γραψω κατι που ολοι ξερουμε δεν το γραφω. Οπως κι επισης δε γουσταρω να γραφω κριτικες παρα μονο για να σωσω καποιους. Πχ οτι η αλισα ουρλιαζε κι οτι ειναι αλογο το ειχαν ηδη πει αλλοι,τι να επεγα. Οτι η βικυ η ουκρανη ειναι μουναρος το ξερετε ολοι. Με τη μιρελα ειπα απλα πτι παραμενει δυναμη. Για την εμμα τα ξερετε ολοι. Αυτες ηταν οι τελευταιες καταθεσεις μου...οταν δεν εχω τνα γραψω κατι καινουριο,δε γραφω. Αυτα.Πριν 2 χρονια ειχα γαμησει τη θεια ναντια και ειχα περασει καλα. Σε καποια φαση ομως την ειχα στα 4 και κοιταω στον καθρεφτη και σκεφτομαι "Πω ρε πουστη μου τι αρκουδι ειναι αυτο? Και το γαμαω κιολας?"![]()
![]()
![]()
2 βραδια ολα και ολα, δεν ταιριαζε με το στυλ του μαγαζιου ειπε η κυρια μαιρη, με το κοντο μαλι που μοιαζει στον BARAKA απο το mortal kompat IIτοσο ηταν της Νικολ στις βιλλες, πηρε παλη μεταγραφη;
ποιος ενας εγω ξερω τουλαχιστον 6 ιδιοκτητες. το πως εχουν καλες - φιλικες σχεσεις μεταξυ τους ως ανταγωνιστες δεν εχω καταλαβει. λες να εχουν απο πανω καποιον πιο μεγαλο κοινο στυλ νονου??τι καλο να βαλουν βρε καημενε που θες και πμ
καμια ανακυκλωσιμη χιλιοχυμενη πουτανα θα βαλουν
αντε ξυπνατε ρε προβατα μας κοροιδευουν και τα τσεπωνουν χοντρα
δεν βλεπεται τι γινεται στην αθηνα...οπου υπαρχει ανταγωνισμος
εδω τα χει σχεδον ολα ενας και μας ΄΄παιζει΄΄
ρε μαλακα στο καζινο δουλευωποιος ενας εγω ξερω τουλαχιστον 6 ιδιοκτητες. το πως εχουν καλες - φιλικες σχεσεις μεταξυ τους ως ανταγωνιστες δεν εχω καταλαβει. λες να εχουν απο πανω καποιον πιο μεγαλο κοινο στυλ νονου??
Αντε γαμησου ρε μαλακα μας τα'χεις πρηξει πια....αμα σ'αρεσει γαμα την κι αμα δε σ'αρεσει μη τη γαμαςρε μαλακα στο καζινο δουλευω
την ξερω την πιατσα
ασε σου λεω μας εχουν βρει πεινασμενους και μας δουλευουν
αλλα φταινε οι μπουληδες οι αγαμητοι της πολης
ενα ξεροκοματο το βλεπουν σαν λουκουμι
ακου εκει πανηγυρια για την νικολ ρε...
ρε δεν παμε καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()