Gilf ξε-Gilf η Νικόλ έχει πελάτες που την ακολουθούν και όταν δούλευε πρωϊνή στο βαρδαράκο γινόταν πανικός.
Κι εγω χωρις να 'χω δει προγραμματα μπαινω κ στο Βιλλα Πριβε να δω τι εχει..
-"Η Νικολ" μου λεει η τσατσα, "αλλα ειναι στο δωματιο. Την ξερεις;"
-"Οχι δεν την ξερω", λεω εγω..
-"Ειχε καιρο να δουλεψει.. Ειναι πρωτη μερα σημερα, αλλα το μαθαν απ' το ιντερνετ κι εχει ερθει πολυς κοσμος να τη δει.. Ειναι πολλη καλη, παλια ηταν χορευτρια!", μου λεει..
-"Απο που 'ναι;", ρωταω ψυλιασμενος πλεον..
-"Γαλλιδα", μ' απανταει..
-"Ενταξει, την ξερω! Ξανθια με βυζαρες κ μεγαλουτσικη, που 'ταν στο Βαρδαρη παλια.. Αλλα εχει πολλα χρονια..! 3-4;"
-"Καπου τοσο", λεει "αλλα εχει προγραμμα κ μπορει ν' αργησει λιγο.."
-"Δεν πειραζει, αυτο ειναι καλο για τον πελατη! Αφου εχω τοσο καιρο να τη δω, ας περιμενω λιγο!"..
Στο μεταξυ, κι ενω περιμενα στο σαλονι, ηρθαν κι αλλοι 3 συναγωνιστες κ περιμεναν, αλλα αυτοι δεν την ειχαν ακουστα..
Εγω περιμενα τουλαχιστον 20 λεπτα με το ρολοϊ.. Η τσατσα τα πηρε κανονικα στο κρανιο, καθως η Νικολ αργουσε να βγει.. Ελεγε οτι ο αλλος πηρε προγραμμα των 90 ευρω, που 'ναι για 35 λεπτα περιπου, κι ειχαν περασει 55..!
"Δεν κανουμε δουλεια ετσι!", μουρμουριζε.. "Ειπαμε οτι ειναι παλιος πελατης, αλλα οχι κι ετσι!"
Κι οντως απ' οτι θυμαμαι κι εγω, παρολο που περνα το απλο προγραμμα, παντα ηταν ανετη με τον χρονο η Νικολ..
Οσο για εμφανιση, δε νομιζω να 'χει αλλαξει καθολου.. Μην πω, οτι αδυνατισε κιολας..!
Τεραστιες βυζαρες κι εκφυλη φατσα.. Τα 40 τα 'χει περασει προ πολλου, το ζητημα ειναι αν περασε κ τα 50..
Παντως ειναι μια καλη επιλογη κ σιγουρα Value For Money..!