Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μια μικρη βολτα αποψε τη νυχτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στο θεϊκο πλασμα Καντυ   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πηγα νωρις κατα τη 1.30 για Καντυ αλλα ηταν φουλ.Μετα πηγα στο Fever κανα 2ωρο να ξενερωσω λιγο και ξαναπηγα στην Καντυ οπου παλι ειχε 2 πελατες αλλα ξεμπερδεψε γρηγορα και αφεθηκε στην αγκαλια μου.Πηρα παλι και το δωρακι που μ'αρεσει εμενα και τη γαμησα χαλαρα κι ωραια με αγκαλιτσες,φιλακια,χαδακια και ναζακια μ'αυτο το τρυφερο κουκλακι που μου ελεγε συνεχεια...'αχ τελεια ααααχ τελεια'...δε πιστευω να τα λεει και στους αλλους αυτα  :tickedoff: :tickedoff:
θα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.479
Πόντοι
37.562
Στοχοποιημενη εφοδο χθες βραδυ για ΤΖΑΣΤΙΝ.
Ερχεται κριτικη...
Δεν τρελλαθηκα κι ολας....

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αστερακι???...ειναι πολυ λιγη αυτη η λεξη για να περιγραψει κανεις την Καντυ
δεν εχεις παρει Καντυ??και πως ζεις ακομα?
να ρωτήσω παιδιά,η Κάντυ που τραγουδάει και εγω δεν έχω περάσει με αυτό το αστέρι που λέτε !Καλησπέρα σε όλους!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.576
Πόντοι
8.295
θα σε στεναχωρησω αλλα η κοπελα ειναι αψογη επαγγελματιας..ξερει ακριβως τι να πει στον καθενα.αλλα στο κατω κατω της γραφης και εμεις αυτα θελουμε να ακουσουμε..
θα σε στεναχωρησω αλλα ο al εκανε χιουμορ

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δεν περιμενα τοσα ατομα να μην εχετε παρει Καντυ !!  :grin: Ισως επειδη ειμαι πιο μιλφοφιλος τυπου Ευα και ετσι να μην εχω παρει ακομα Καντυ.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
μια καινουρια Βανεσσα στις βιλλες την εχει τεσταρει κανεις?
Επισης ποια ειναι καλυτερη? Καντυ ή Αφρουλα? θα ηθελα απαντησεις απο οσους εχουν δοκιμασει και τις 2! :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Καντυ ή Νατασα??  :think: :think:...ε μαλλον Νατασα θα ελεγα εγω

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Eγω παλι εχω αλλο διλλημα...Καντυ ή Νατασα??Δε βαζω μεσα και Νταϊανα γιατι εκει ανεβαινει η ηλικια καπως.
Αλικη !!  :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
καντυ βρε,τι νατασσα;δαγκωσε της το μικρο το δαχτυλακι να δεις πως κανει...

giannis812

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα,

επειδη βλεπω λετε ολοι το "αλλο site" και το αλλο site ΔΕΝ μπορειτε να πειτε ποιο ειναι αυτο το "αλλο site" ?

thnx

;)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.479
Πόντοι
37.562
Η Νατασα η ΤΣΑΡΙΝΑ λογικα δουλευει σημερα,σωστα?
Μεχρι τη ωρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.861
Πόντοι
12.815
Χτεσινη βραδυνη βολτα, βαση της βολτας του αλπατσινο, απεφυγα μαγαζια που θα εβλεπα ριζομενες πουτανες, κινηση μηδεν απο κοσμο, αν και σε μερικα μαγαζια η κοπελα ηταν ρεζερβε, πολλα μαγαζακια στην Α.Γεωργιου κλειστα. Γενικα μια αλλη φορα δικαιωθηκα μεσα μου, οτι δεν αξιζει η βολτα, κοπελες ιδιες και ιδιες, ανανεωση μηδεν, στασιμη, ελαχιστες νεες κοπελες, που δεν ενθουσιαζουν....απελπιστικη εικονα.

26ης Οκτωβρη 35Α. Η Ελληνιδα νεα κοπελα Μελινα, ομορφο προσωπακι, μαυρομαλα, σωμα καλο κοινο χωρις υπερβολες, βυζι μικρο φενοταν, πισω συστημα πλουσιο, αλλα δεν με κερδισε με την μια, αν και την ειχα στις πρωτες επιλογες μου για χτες βραδυ.
Α.Γεωργιου 16. Η Χριστινα η Βυζαρορουμανα, ξανθια με ισια μακρια μαλλια, αδυνατησμενη σε σχεση με παλαιοτερα, με πεταμενες τις βυζαρες τις εξω, στο προσωπο ομορφοτερη απο ποτε, εδω εδωσα τα λεφτα μου, δεν βγηκα χαμενος, η Χριστινα γαμηθηκε οχι με παθος, αλλα ηταν το καλυτερο γαμισι που εχω ριξει μεσα στην χρονια μετα την Αννα την Ρωσιδα....ομαδα που κερδιζει δεν την αλαζεις...
Α.Γεωργιου 19. Η Μιλφαρα ξανθια Τζαστιν, με τα βυζια της εξω, κοντοπουτανο μιλφ, που αν και διαβασα κατι μετρια σχολια, ισως την σπρωξω κανα βραδυ...ισως.
Α.Γεωργιου 21. Η κοπελα μεσα στο δωματιο, η γυφτοτσατσα μου ειπε οτι εινια η Τζουλια, και εφυγα.
Α.Γεωργιου 38. Το μαυρομαλικο πιπινακι Γωγω, μαζεμενη την βρηκα, χτες, αγελαστη μεσα σε μαυρα εσωρουχα, την εχω στην λιστα αλλα ποτε θα την χωσω δεν το βλεπω.
Α.Γεωργιου 50. Μεσα στο δωματιο μια Κορινα λεει...
Α.Γεωργιου 52. Η Μονικα, πρωην Χριστινα, απο το μακρινο Καζακσταν τοτε, Μονικα μου λεει η τσατσα, λεω ποια Μονικα.?? :think: μολις την ειδα... :headbang: εχει βγαλει ριζες αυτη εδω μεσα...
Αχελωου 10. Η τσατσα ειπε οτι ειναι νεα κοπελα, αν θυμαμαι ξανθια, πολυ καλη λεει εγγυημενη... :headbang: με ονομα Μισελ.?? Μιχαελα.?? ουτε και αυτη δεν ηξερε ακριβως, ηταν μεσα στο δωματιο και αδειαζε συναθλητη, ξεχασα να ξαναπερασω να την δω...
Κοροβαγκου 5. Η νεα κοπελα Βανεσα, ψιλο αδυνατο κοριτσακι, βυζι σχεδον αφανο, λιγεροκορμο σωματακι, προσωπο μετριο, δεν...
Μινωταυρου 16. Η Μπιανκα, μαυρομαλα, ομορφο προσωπακι, καλο σωματακι, αλλα μετρια μεσα.
Ν.Ουρανου 26. Τσατσα, νταβας.?? πουτανα εξω στο πεζοδρομιο με την τελευταια να καθετε μισογυμνη στο σκαλοπατι και να στελνει σμς, δεν μπορεσα να γνωρισω ποια ειναι η πουτανα...αν και αναφερθηκε οτι η Αλινα εθεαθει παλι στο πεζοδρομιο, ισως ηταν αυτη...
Πετρου Ερημιτη. Η Μεξικανα Αλεξανδρα, με πιασμενα τα μαλια της πισω, εχει κανει κωλαρα λεμε..!!!  :rockon: αλλα εχει ξεθαρεψει με το στοματακι της, αγελαστη...ουστ μαρη....

Ανοιχτα μαγαζια. Α.Γεωργιου 34, Α.Γεωργιου 24, Α.Γεωργιου 32, Κεφαληνιας, Φριξου 9-13-14-15, Πηγασου, Τσουκαλα ισως...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
παιδια να τις το λεμε γιατι αυτες ολο ρωτανε γιατι φευγεις. δωστε λοιπον την απαντηση "ψαχνω καινουρια αυτην την εχω παρει" για να το καταλαβουν επιτελους οτι αν ειναι να πηγαινουμε με τις ιδιες πηγαινουμε και με την γυναικα μας, για ποικιλια παμε οι περισσοτεροι

gabetsos

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
1.225
Η Νατασα η ΤΣΑΡΙΝΑ λογικα δουλευει σημερα,σωστα?
Μεχρι τη ωρα?

Natasha στο πόστο της. Πέρασα κατά τις 12.00 και μου χάρισε ένα πολύ όμορφο καυλωτικό πρωϊνό Κυριακής.

Λογικά μέχρι τις 20.00 θα είναι.

Φεύγοντας δύο δωμάτια γεμάτα και ένας μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι. Νατάσα είναι αυτή για ...  :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom