Σημερα το μεσημερι :
Τριδυμα 2 Η Ελενα. Αντικειμενικά ειναι πολυ ωραια γυναικα, αλλα μια φορα πριν κανα χρονο, εφυγα ασφαιρος. Μαλλον πρεπει να ξαναδοκιμασω...
Τριδυμα 1 Δεν θυμαμα ονομα. Ισως Σαρα. Ψηλη ενισχυμένη κοπελα, μικρη σε ηλικια. Πολυ ευγενικο και ντροπαλο πρόσωπο, που μου εχει κολλήσει ωρες τωρα στο μυαλό. Μετανιωσα που δεν μπήκα. Ευγενεστατη πάντα εκει η τσατσα.
Τριδυμα 3 Η μικρη Ιζαμπελα που αναφερθηκε προχθες. Ενδιαφέρουσα περιπτωση, αλλα μην της βγαλετε το σουτιεν.
Τσιρκο Η Χριστίνα. Εμφανισιακα αδιαφορη, αλλα μεσα πολυ καλη συμφωνα με περιγραφες φιλων
Κεφαλληνίας Η milf Ρωσσιδα...πως τη λενε...Χριστίνα ισως??? Αυτη που δουλευε παλια στη Κατεχάκη, αλλα και σε πολλα αλλα. Σημερα ηταν μες στην τρελη χαρα!!!
Ερως 16 Μια καινουρια πιτσιρικα, εντελώς μοντελε κορμι. Ψιλη, αδυνατη, μαυρισμενη, ευδιαθετη. Αλικη το ονομα της. Αναζητούνται περισσοτερες πληροφοριες...
Πηγασου Συμφωνα με το πρόγραμμα μια Λουιζα. Δυστυχως το παρκαρισμα ηταν αδυνατο, και δεν ανεβηκα. Τώρα που βλεπω φωτογραφιες της, χτυπαω το κεφαλι μου...
Αν. Γεωργιου 30 το δεξι. Βιολετα. Ψιλολιγνη ασπρη σαν το γαλα Ρουμανα, με φοβερο κωλαρακι, κι εντελως αδιαφορη φατσα. Κατι σαν να θυμηθηκα μια καλη κριτικη γι αυτην, ειμαι και γνωστος Ρουμανοφιλος, αρχισαν να πεφτουν και κατι χοντρες ψιχαλες, ε μπηκα.
Τσαμπα το τριανταρι ...