Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
Καλήμερα, αφού εδώ γράφετε για τα μπουρδέλα, μάλλον πρέπει να το γράψω εδώ.
Λοιπόν, είχα σήμερα πάνω από 2ωρο φουλ παθητικό σεξ με την καλύτερη πουτάνα του πιο διάσημου μπουρδέλου της Ευρώπης.
Ώρα συνουσίας, περίπου από της 08:30 έως 10:40.  Κόστος 464,70€. Και ακόμα τσούζει ο κώλος μου.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το καλυτερο post ever

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΝΤΑΛ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΝΟΜΙΖΩ VILLA EROTICA ΚΑΙ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ;
ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΜΠΟΛΙΚΑ
ΤΙ ΜΠΟΛΙΚΑ; ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΜΠΟΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΙΖΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΑΤΣΑΡΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΕΧΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ... ΚΟΥΚΛΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

Τελικά δεν πηδιούνται όλες με τη θέλησή τους στα μπουρδέλα. Άμα τη δέρνει ο άλλος για να βγει στην πιάτσα, πώς να σου έχει όρεξη για καλό sex; Κομοδίνο θα είναι...
Παλιότερα (εποχή 1995) ήξερα μια γερμανίδα ΚΙΜ που δούλευε σε μια κάθετη της Εγνατίας, ανάμεσα Αριστοτέλους και Βενιζέλου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Έ λοιπόν, έτρωγε φάπες κάθε μέρα για να πάει στο μαγαζί και τα λεφτά τα έπαιρνε ο ελληνάρας γκόμενος. Έφυγε κρυφά με ένα βαλιτσάκι με τα καλλυντικά της από τη Θεσσαλονίκη. Για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και περιμένουμε σούπερ απόδοση από τις γυναίκες.         

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1

Τελικά δεν πηδιούνται όλες με τη θέλησή τους στα μπουρδέλα. Άμα τη δέρνει ο άλλος για να βγει στην πιάτσα, πώς να σου έχει όρεξη για καλό sex; Κομοδίνο θα είναι...
Παλιότερα (εποχή 1995) ήξερα μια γερμανίδα ΚΙΜ που δούλευε σε μια κάθετη της Εγνατίας, ανάμεσα Αριστοτέλους και Βενιζέλου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Έ λοιπόν, έτρωγε φάπες κάθε μέρα για να πάει στο μαγαζί και τα λεφτά τα έπαιρνε ο ελληνάρας γκόμενος. Έφυγε κρυφά με ένα βαλιτσάκι με τα καλλυντικά της από τη Θεσσαλονίκη. Για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις και περιμένουμε σούπερ απόδοση από τις γυναίκες.           
αυτη σε ποιο δουλευε? ποια ειναι?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Πράγματι ... Άννα η Πολωνέζα ... απίστευτη μέσα, full πρόγραμμα με τα πάντα και κάνει τα πάντα, απεριόριστος χρόνος, κορμί πραγματική λαμπάδα, συνεχές υπέροχο χαμόγελο και για gfe kai pse καταστάσεις, καταλαβαίνει τι θέλεις και το ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης. Τό χει η κοπέλα, μου κάνε πολύυυυυυυυ καλή εντύπωση ... ακολουθεί κριτική με την πρώτη ευκαιρία.
Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι το χαμόγελο.
Εμενα δεν μου το χαρισε, και τις λιγες φορες που το εκανε, ηταν καθαρα επαγγελματικό.
Κατα τ αλλα, ξερει πολύ καλα τη δουλεια της, ειναι δεκτικη σε οτι φυσιλογικο ζητησεις.
Το κορμι της ειναι μοντελου, αλλα με παραπανω tattoo απ οσα πρεπει για να τη χαρακτηρισεις θυληκη. Το μαλι της κοντο και...διχρωμο.
Θα...ξαναπαω...:)

Επισκέπτης
Καταθεση στην πολωνεζα αννα, ειναι παιδια η κοπελα που ειδα πριν περιπου μια εβδομαδα στο α.γεωργιου 52 ξανθια με κοντο μαλλι.
26ης Οκτωβρίου 35Α: δεν πηγα καθολου προς τα εκει.  :)
Case D'Amore (Τρίδυμα):δυστυχως καταντια εδω, μπηκα και στα τρια αλλα απογοητευτικα πληρος. λιγο βλεποταν μια μικρωκαμωμενη με στητο βυζακι στο 2, αλλα ειχα ξενερωσει ηδη κι εφυγα.
La Casa d' Irene: μια κοντη ξανθια ονομα δεν συγκρατησα  :grin:
Ανδρέου Γεωργίου 16:κλασικα η ντανιελα με τα πολλα τατουαζ, γλυκο κοριτσακι  ;)
Ανδρέου Γεωργίου 21:Η μεξικανα αλεξανδρα, ηταν μεσα.
Ανδρέου Γεωργίου 24:ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 30:κλειστο.
Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες):ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 34:ανοιχτο αλλα δεν μου ανοιγαν  :tickedoff:
Ανδρέου Γεωργίου 38:εδω μια ψιλο στρουμπολη κοπελα, ισαμπελαδεν μου αρεσε και πολυ.
Ανδρέου Γεωργίου 4:ανοιχτο.
Ανδρέου Γεωργίου 50:μια μαυρομαλα ρουμανα, ονομα δεν μας ειπαν  :grin: δεν ηταν παντως και κατι το ιδιαιτερο.
Ανδρέου Γεωργίου 52:η μονικα εδω
Αχελώου 10:ανοιχτο.
Ι. Κωλέττη 17:κλειστο.
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου):ανοιχτο.
Κοροβάγκου 5:εδω ηταν στο δωματιο με προγραμμα η σαρα, ετσι μου ειπαν.  :dunno:
Μαντζάρου 14 (πρώην 10)
Μαντζάρου 1Α:
δεν πηγα καθολου προ τα εκει.
Μινωταύρου 16 (Venus Angels):ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 1Α:ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 1Β:ανοιχτο.
Νικηφόρου Ουρανού 26:ανοιχτο.
Πέτρου Ερημίτη 2:κλειστο αυτο στης νταλικες
Φρίξου 13:Η πολωνεζα αννα που σας ειπα πριν.
Φρίξου 14:ανοιχτο.
Φρίξου 15:η τανια μεσα στο δωματιο.
Φρίξου 9 (Villa Erotica):στο ενα το καινουργιο κτιριο μια ζαιρα με αρτσουμπαλο σωμα. και στο παλιο με εντελως αλλαγμενο το εσωτερικο του, η γνωστη καντυ

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πες μας τιποτα για την αννα την πολωνεζα;;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16

Μια ψηλοχοντρούλα που δουλευει φριξου 15 πρωι και μοιαζει σε Δαναη που ειναι τωρα Κοζανη ποια είναι? Επισης ξερουμε ποτε δουλευει η κοκκινομαλλα Ισαβέλλα απο Κωλετη? Μια χριστινα ρουμανα ξανθια πρασινομματα με πλαστικες βυζαρες πετυχα Μινωταυρου. Ειναι η γνωστη που δουλευε παλια La femme? Σορρυ για τις πολλες αποριες αλλα λόγω μικρης αποχης εχω χασει τη μπαλα στην κατασταση...  :)

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Η πρωτη ειναι μαλλον η Στεφη. Εγραψε χθες ο Karaman.
Αν οχι, ειναι η Γρετα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.513
Πόντοι
4.587
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....
η βερονικα δινει εξετασεις στο μεταπτυχιακο της ουκρανια και μην την περιμενετε νωρις(δεν ξερει κι αν θα κατεβει κι ολας)...το πως το ξερω μην το ρωτας αλλα ειναι 100% επιβεβαιωμενο..απο την ιδια!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.855
Πόντοι
47.293
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!! :grin:

:2funny: θα παει λες και για μαστερ.??? Εμενα παντως μου ελεγε οτι ψαχνει να παντρευτει Ελληνα...αλλα δεν της εκανα προταση σαν ελευθερο παλικαρι...μαλακια μου.!  :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
911
Πόντοι
7.205

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
224
Πόντοι
291
Καλησπέρα. Μάγκες να σας ενημερώσω πως κάποιες κριτικές μου για κάποια καινούρια κοριτσια της βιλκας δεν ανεβηκαν ποτε. Τι έχουμε λογοκρισία? Και δεν λέω οτι ηταν τελιως αρνητικες αλλα δεν γινεται ρε πουστη να γραφουμε καλα λόγια για όλες! Αυτος είναι και ο σκοπός του Forum, η ενημέρωση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.847
Πόντοι
12.815
Που τον δινουμε σημερα.????  :knockinb: λεω να βγω αλλα που να παω.???  :think: το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...

Να κανω καμια υπερβαση και να παω στην κομοδινοπουλου.???  :think:  :2funny:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Που τον δινουμε σημερα.????  :knockinb: λεω να βγω αλλα που να παω.???  :think: το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...

Να κανω καμια υπερβαση και να παω στην κομοδινοπουλου.???  :think:  :2funny:

Εγω θα σου προτεινα να πας villa erotica και να δοκιμασεις την ΑΦΡΟΔΙΤΗ για να μας πεις τη γνωμη σου,εκτος και αν τη γνωριζεις.Εγω προσωπικα ουτε τη γνωριζω αλλα ουτε και ξερω τις επιδοσεις τις μεσα στο δωματιο....Οσο για το ερωτημα σου θα σου ελεγα να μη κανεις την υπερβαση,αν και το τελευταιο καιρο εχουν γραφτει θετικα σχολια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom