Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
δεν ρωτησα, η τσατσα ειπε καινουργιο κοριτσι, ελληνικα παντως καταλαβαινε

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Στο Ερως δουλευει πρωινη η Κασσανδρα η εχει μεινει στο προγραμμα απο το αλλο σαιτ ετσι για σπασιμο? Η Ντιανα στο Α. Γεωργιου 4 ειναι η Ταυλανδεζα?
Η Κασσανδρα την εχει κανει απο Ελλαδα ''ΔΥΣΤΗΧΩΣ'' απο τα τελη Μαρτιου του 2013,ημουν συχνος πελατης της γιατι με προσεχε ιδιαιτερα καλα.... οσο για την αλλη που ρωτας δεν ξερω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα
περασα την ειδα κι εγω πραγματι ειναι ωραιο χαριτωμενο γκομενακι.Πολωνεζα ειπε οτι ειναι η καριολα η τσατσα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Τι φωτογραφιες ανεβασε η Καντυ στο αλλο σαιτ...?? ...με τις πυτζαμες ημουν ετοιμος να παω χτες μολις τις ειδα... :cum: :cum:

...που ειναι ο τζο να σχολιασει γμτ.!!!

Συνημμένα

• Καντυ 21.jpg
    Καντυ 21.jpg
    203 KB · Εμφανίσεις: 48

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Το vila erotica εχει χωριστει στα 2 και υπαρχει και νεα εισοδος στη Φριξου με επιγραφη red light district.H νεα εισοδος ειναι ορατη απο το δρομο και οχι χωμενη στο βαθος οπως πριν και επισης στο αλλο σαϊτ για αποψε αλλες κοπελες δινει για το Βιλα και αλλες για το νεο μαγαζι.
Αρα ειναι πλεον 2 μαγαζια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Το vila erotica εχει χωριστει στα 2 και υπαρχει και νεα εισοδος στη Φριξου με επιγραφη red light district.H νεα εισοδος ειναι ορατη απο το δρομο και οχι χωμενη στο βαθος οπως πριν και επισης στο αλλο σαϊτ για αποψε αλλες κοπελες δινει για το Βιλα και αλλες για το νεο μαγαζι.
Αρα ειναι πλεον 2 μαγαζια

Σκοπος ειναι να φερουν καμια καινουρια μεταγραφη απο την Αθηνα, τι μου βαλανε τωρα το πτωμα την Εβελινα να δουλεψει εκει μεσα και το αλλο το φερετρο την Αντριανα την κομοδινοπουλου.???  :headbang:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
διπλα απο το α.γεωργιου 16 ετοιμαζουν κατι... αλλα καλυτερα να περιμενουμε λιγο μηπως και ειναι τιποτε αλλο.  :grin:
στον βαρδαρη τελος και το προμηθεως 25  :'(
  ετσι ειναι ναι εγω περασα προχθες βραδι βαραδαρη απο τανταλου στο΄'mouse' για ενα χισιδι ηταν η μαρια η ρουμανα το μπαζακι ο.κ τωρα λεω μια που ηρθες μη φυγεις και με αδεια χερια πισω τι να κανω περασα μεσα  :headbang: ρε παιδια γιατι του ερημιτη δεν μπορω να το πετυχω βραδι ανοιχτο ? εχουν σπασει τα νευρα μου εχει αναμμενα φωτα χτυπας κ δεν ανοιγουν

efilip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα

Ανδ.Γεωργιου 52 Οπα?Ποιο ειναι αυτο το κοριτσακι?Ξανθο μωρο με κοντο αγορε μαλλι,μετριο βυζακι και ωραιο κωλο και γενικα ομορφο σωμα.Πρωτη φορα την βλεπω.Εβγαλε εναν αισθησιασμο στο σαλονι αλλα το πορνοενστικτο μου με απετρεψε,αν και υπολειτουργει τελευταια.

Tελικα προκειται για το ιδιο κοριτσακι.Η Αννα η Πολωνεζα.Ενα ευχαριστο και γλυκο καβλακι.Την πηρα Κυριακη μεσημερι καθως εφευγα στο Ανδ.Γεωργιου 52.Οπως τα περιγραφει ο vourvou με ανεση χρονου ακομα και στο 30αρι.Αν δεν ειχα κανει το λαθος να φυγω το πρωτο απογευμα θα της το ειχα δωσει 5-6 φορες μεσα στο ΣΚ.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
οποιος μπορει ας απαντησει παρακαλω, ψαχνω την Αντζελα τη μιλφ που δουλευει και ωραριο, και κατι εμαθα για μια καινουρια μιλφ γερμανιδα, αυτη που δουλευει και τι ωρες? παρακαλω οποιος μπορει.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
περασα την ειδα κι εγω πραγματι ειναι ωραιο χαριτωμενο γκομενακι.Πολωνεζα ειπε οτι ειναι η καριολα η τσατσα

Πράγματι ... Άννα η Πολωνέζα ... απίστευτη μέσα, full πρόγραμμα με τα πάντα και κάνει τα πάντα, απεριόριστος χρόνος, κορμί πραγματική λαμπάδα, συνεχές υπέροχο χαμόγελο και για gfe kai pse καταστάσεις, καταλαβαίνει τι θέλεις και το ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης. Τό χει η κοπέλα, μου κάνε πολύυυυυυυυ καλή εντύπωση ... ακολουθεί κριτική με την πρώτη ευκαιρία.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Τι φωτογραφιες ανεβασε η Καντυ στο αλλο σαιτ...?? ...με τις πυτζαμες ημουν ετοιμος να παω χτες μολις τις ειδα... :cum: :cum:

...που ειναι ο τζο να σχολιασει γμτ.!!!

... και από κοντά είναι ακόμα καλύτερη αγαπητέ κάραμαν ... είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο jo την επισκέφτηκε μιας και έχω να την δω την Κάντυ τόσο καλά εδώ και χρόνια (από τότε που εξαφανίστηκε ο φίλτατος jo) ... Επίσης έχω την εντύπωση ότι το καινούργιο μαγαζί (που από ότι κατάλαβα θα δουλεύει αποκλειστικά η Κάντυ) ... είναι το μαγαζί του jo ... που πάντα ονειρευόταν και μάλλον το έκανε πραγματικότητα ... Φίλε εμφανίσου και πες την πάσα αλήθεια ... αχαχαχαχαχαχ ... !!!!  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
907
Πόντοι
7.205
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....

Θα λείπει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι σίγουρα, εγώ το βλέπω χλωμό να ξαναεπιστρέψει...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Σκοπος ειναι να φερουν καμια καινουρια μεταγραφη απο την Αθηνα, τι μου βαλανε τωρα το πτωμα την Εβελινα να δουλεψει εκει μεσα και το αλλο το φερετρο την Αντριανα την κομοδινοπουλου.???  :headbang:

Η Μιχαελα που δειχνει το αλλο site δε πρεπει να ειναι η παλι;α Αντριαννα, τουλαχιστον απο τις φωτος δε μου φαινεται αυτη κι ας τις εβαλαν στο παλιο της προφιλ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Η Μιχαελα που δειχνει το αλλο site δε πρεπει να ειναι η παλι;α Αντριαννα, τουλαχιστον απο τις φωτος δε μου φαινεται αυτη κι ας τις εβαλαν στο παλιο της προφιλ

Κι ομως αυτή ειναι,μη σε γελάνε τα ματια σου!!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Καλήμερα, αφού εδώ γράφετε για τα μπουρδέλα, μάλλον πρέπει να το γράψω εδώ.
Λοιπόν, είχα σήμερα πάνω από 2ωρο φουλ παθητικό σεξ με την καλύτερη πουτάνα του πιο διάσημου μπουρδέλου της Ευρώπης.
Ώρα συνουσίας, περίπου από της 08:30 έως 10:40.  Κόστος 464,70€. Και ακόμα τσούζει ο κώλος μου.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλήμερα, αφού εδώ γράφετε για τα μπουρδέλα, μάλλον πρέπει να το γράψω εδώ.
Λοιπόν, είχα σήμερα πάνω από 2ωρο φουλ παθητικό σεξ με την καλύτερη πουτάνα του πιο διάσημου μπουρδέλου της Ευρώπης.
Ώρα συνουσίας, περίπου από της 08:30 έως 10:40.  Κόστος 464,70€. Και ακόμα τσούζει ο κώλος μου.

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Γνωστή η αμπελοκήπων και άκρως επικίνδυνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά έκανες και μίλησες, δεν είσαι μόνος. :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom