Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ανοιχτο ηταν αλλα δε μπηκα...δε μ'αρεσει να απορριπτω τη Χριστινα που με θυμαται απο το Σολ και χαιρετιομαστε αλλα απο την αλλη αποκλειεται να την ξαναγαμησω κιολας οποτε αποφευγω
πως κι ετσι;ειχε γινει κατι;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
πως κι ετσι;ειχε γινει κατι;
το'χω πει πολλες φορες...μια φορα την γαμησα και πραγματικα δεν καταλαβα προς τι τοσος ντορος.Ψευτικη,στημενη,σκηνοθετημενη απο το πρωτο λεπτο,μην πιανεις,μην κανεις,τυπικοτατη στο χρονο,ασχημη στη φατσα για μενα...ακομα απορω δηλαδη γιατι θεωρηθηκε τοσο μεγαλη φιρμα αυτη η κοπελα οταν οι αλλες φιρμες της γενιας της και εποχης της οπως Βερονικα,Εφη,Μαρινα ηταν πολυ καλυτερες σε ολα τα επιπεδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
το'χω πει πολλες φορες...μια φορα την γαμησα και πραγματικα δεν καταλαβα προς τι τοσος ντορος.Ψευτικη,στημενη,σκηνοθετημενη απο το πρωτο λεπτο,μην πιανεις,μην κανεις,τυπικοτατη στο χρονο,ασχημη στη φατσα για μενα...ακομα απορω δηλαδη γιατι θεωρηθηκε τοσο μεγαλη φιρμα αυτη η κοπελα οταν οι αλλες φιρμες της γενιας της και εποχης της οπως Βερονικα,Εφη,Μαρινα ηταν πολυ καλυτερες σε ολα τα επιπεδα
συμφωνω στο στησιμο και την σκηνοθεσια....ψευτικες κραυγες,βογγητα κλπ αλλα απο τη αλλη καποιοι θελουν εστω και το ψευτικο για  να αναψουν και να πουμε και μια αληθεια καλυτερα ενα θεατρικο γαμησι παρα ενα κρυο και ψυχρο κομοδινε....

το μη και μη το ειχε σε εναν βαθμο ειδικα με τις σιλικονες τοτε,ενταξει γλωσσοφιλα και τετοια δεν εκανε ουτε γλειφομουνια αφηνε που κι εσυ και γω γουσταρουμε

εβγαζε ομως μια αγρια καυλα(ισως σε μερικους ) που αρεσε ,εκανε και ποδολαγνειες και τετοια ,ειχε καλο σοσιαλ ταιμ και μιλουσε καλα τα ελληνικα,μπορουσες να πεις καμια κουβεντα και ενταξει απο σωμα ηταν καλη....φατσα συμφωνω ειχε σπασει σχετικα ηδη απο το 2010 και μετα...

παντως πληροφοριακα στην κοροβαγκου 2006-2009 στο σαλονι οποτε ηταν η χριστινα ειχε και ορθίους σαν τα λεωφορεια.....μονο οι χειρολαβες λειπαν....αλλα ειπαμε ,αλλες εποχες με πιο πολυ χρημα ο κοσμος,λιγοτερα και τα στουντιο,λιγες οι καλες κοπελες και αυτη ηταν πιο νεα και πιο μοντελε και πιο φρεσκια.....και γινοταν χαμος απο καταθεσεις ενω η αννα μαρια που ηταν το χρυσο μουνι του βαρδαρη πριν εκει ειχε μονο την πελατεια της και γενικα κομοδινιζε πολυ

αλλα η χριστινα απο οτι ειχα καταλαβει ηταν και λιγο στο μουνι της για το μαγαζι...σκεψου πολλες φορες αργουσε να ρθει και ανοιγε 9 και 10 το βραδυ ενω στα αλλα σπιτια καναν απικο αλλαγη βαρδιας απο τις 8 ακριβως ....

γενικα αν ειχε μυαλο και κρατησε λεφτα πρεπει να εκανε καλο κομποδεμα γιατι τοτε δουλευε καργα με φαν της και σε ακριβα προγραμματα σεξσοου κλπ......εγω δεν ντρεπομαι να το πω ημουν πελατης της οχι τοσο τακτικος οσο με τις αλλες δυο που ξερεις αλλα με μεγαλο μπατζετ οποτε πηγαινα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
παντως πληροφοριακα στην κοροβαγκου 2006-2009 στο σαλονι οποτε ηταν η χριστινα ειχε και ορθίους σαν τα λεωφορεια.....μονο οι χειρολαβες λειπαν....αλλα ειπαμε ,αλλες εποχες με πιο πολυ χρημα ο κοσμος,λιγοτερα και τα στουντιο,λιγες οι καλες κοπελες και αυτη ηταν πιο νεα και πιο μοντελε και πιο φρεσκια.....
αυτο με τις ουρες με τη Χριστινα το θυμαμαι κι εγω πριν καμια 5ετια περιπου...ουτε η Βερονικα ουτε η Εφη εκαναν εξτραδακια και βρωμικο παιχνιδι αλλα ηταν πολυ καλυτερες.
Αλλα και με αυτα που ειδαμε λιγα χρονια αργοτερα με τις μιλφαρες Νικολ,Ειρηνη,Ναντια αλλα και με τις πιπινες Λαουρα,Σιμονα αλλα και με τις πιο προσφατες αποκαλυψεις οπως Νταϊανα,Εμμα ε δε νομιζω οτι καμια απ'αυτες συγκρινεται με τη Χριστινα

θα καθοταν ποτε η Χριστινα μιση ωρα και βαλε με 40ε και σου κανε οτι ηθελες οπως εκανε η Εμμα χθες τη νυχτα ας πουμε?δε νομιζω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
αυτο με τις ουρες με τη Χριστινα το θυμαμαι κι εγω πριν καμια 5ετια περιπου...ουτε η Βερονικα ουτε η Εφη εκαναν εξτραδακια και βρωμικο παιχνιδι αλλα ηταν πολυ καλυτερες.
Αλλα και με αυτα που ειδαμε λιγα χρονια αργοτερα με τις μιλφαρες Νικολ,Ειρηνη,Ναντια αλλα και με τις πιπινες Λαουρα,Σιμονα αλλα και με τις πιο προσφατες αποκαλυψεις οπως Νταϊανα,Εμμα ε δε νομιζω οτι καμια απ'αυτες συγκρινεται με τη Χριστινα

θα καθοταν ποτε η Χριστινα μιση ωρα και βαλε με 40ε και σου κανε οτι ηθελες οπως εκανε η Εμμα χθες τη νυχτα ας πουμε?δε νομιζω...
οχι εννοειται....στο απλο ηταν πιο διεκπεραιωτικη

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Κάνει λίγο αποστειρωμένο σεξ πράγματι, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα κακό.
Γενικά έχω χαμηλά τον πήχη και το ξέρω. :(
Βέβαια συμπεριφορά κομοδίνου δεν ανέχομαι αλλά γενικά δεν είμαι και δύσκολος.

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες, επειδη εχω πολυ καιρο να μπω στο site καποτε επαιζε ενα θεμα που λεγοτανε Γιαννιτσων και περιξ, εχει καταργηθει το θεμα ??
η κρυφτηκε και δεν το βλεπω ?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
Από κώλο η Εβελίνα δεν λέει κ πολλά. Η Ρενάτα έχει απίστευτα βυζόμπαλα φίλε. Σώζει την βυζοκατάσταση στη πολή.

ολα πλαστικα, μα ολα!!! και τα περισσοτερα φθηνοδουλειες  :jerking:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
κρυο πραγμα συναγωνιστη τα "μοσχευμενα"...

ερωτησης εβελινα απο βιλες "εφαγε" κανεις?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους..Ρε παιδια η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες που εχει χαθει?Εχω να τη δω κανα 5μηνο...Ξερει καποιος να μας πει που βρισκεται αυτο το κορμι και τι ωρες δουλευει?

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους..Ρε παιδια η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες που εχει χαθει?Εχω να τη δω κανα 5μηνο...Ξερει καποιος να μας πει που βρισκεται αυτο το κορμι και τι ωρες δουλευει?
Αχελωου 10 τα βραδακια, κυριε συναγωνιστα  :knockinb: :rockon: :cheesy:

ehunt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη καποια πραγματα πρεπει να αναφερονται νομιζω οτι πρεπει να το γραψω και ας πεσουν να με φανε καποιοι.

Να ξεκινησω λεγοντας οτι μαζι της περασα υπεροχα. Οσα εχουν γραφτει ειναι αληθεια. Η κοπελα οντως σε κανει να περνας ωραια μαζι της αλλα... Προτιμησα να δοκιμασω το στοματικο χωρις προφυλακτικο και τα πραγματα απο εκει και περα εχουν ως εξης. Μετα απο μια με δυο μερες περιπου κοκκινιλες στο κεφαλακι, φαγουρα, αισθηση καψιματος. Δερματολογος --> μυκητιαση. Αυτο σημαινει ενα πραγμα, οτι αναμεσα στους πελατες δεν φροντιζει καθολου μαλλον για την υγιεινη της. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο αυτη γιατι δεν πηγα με αλλη για δυο μηνες πιο πριν και φυσικα δεν πηγα με αλλη μετα απο αυτην. Εμενα επειδη ο δερματολογος ειναι φιλος μου δεν μου πηρε λευτα οποτε το ολο σκηνικο μου κοστισε 4 ευρω για τις αλοιφες και την ταλαιπωρια που περασα. Καποιος αλλος ομως μπορει να μην εχει λευτα για ιατρους κτλ κτλ. Επισης αν εγω κολλησα κατι απλο τωρα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη καποιος θα κολλησει κατι πιο σοβαρο. Η κοπελα ειναι η Εμμανουελα.

Δεν εξυπηρετω συμφεροντα και δεν με νοιαζει πραγματικα τι θα πουνε καποιοι. Πριν το γραψω εδω μιλησα με δυο τρεις "παλιους" μηπως και μου βρουνε λυση στο πως να το χειριστω και φυσικα ολοι μου ειπανε οτι αν το κανω καποια ατομα θα πεσουν να με φανε. Ε βασικα στα παπαρια μου τι θα γινει απο εδω και περα. Εγω το κολλησα, πηγα στο δερματολογο, εβαλα τις αλοιφες και δεν ξαναπαταω τωρα που ξερω. Απλα σκεφτηκα οτι αν καποιος ειχε αναφερει κατι πιο πριν δεν θα την πατουσα και αποφασισα να το πω. Να κλεισω λεγοντας ξανα οτι η κοπελα οντως φυσαει. Οντως γαμιεται απιστευτα καλα. Αλλα κατι τετοια καλο ειναι να τα προσεχουμε και λιγο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Δεν εξυπηρετω συμφεροντα και δεν με νοιαζει πραγματικα τι θα πουνε καποιοι. Πριν το γραψω εδω μιλησα με δυο τρεις "παλιους" μηπως και μου βρουνε λυση στο πως να το χειριστω και φυσικα ολοι μου ειπανε οτι αν το κανω καποια ατομα θα πεσουν να με φανε.
και αφου ηταν να το πεις τελικα βρε μαρτυριαρη και εμας που μας ρωτησες με το αλλο προφιλ σου ειπαμε καλυτερα οχι, ταχα τι μας ρωτησες? :think: :think:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
χθες αργά 4+ ηταν η ωρα μου βασικα ηθελα να δω την κινηση κ αναλογως να κρινω ομως ελλατωμενη ροη στα στουντιακια, Γ Ανδρ.ολα σχεδον κλειστα εκτος απο ερως κ 4 πηγασου κλειστα ερημιτη κλειστα κτλ το μονο που ειχε κινηση ηταν Ν ουρ1  δεν μπηκα ομως τελικα κατεληξα Αλινα(πολυ παθιαρικο το μωρο χθες). Γενικοτερα επικρατει ξηρασια μαγκες καμια προταση για καταδρομικη και για σημερα? :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom