@karaman
A.Γεωργιου 4. Το μιλφομαγαζο, ξανθια μιλφ, πρωτη φορα την βπελω, μετρια εμφανηση.
καινουρια ή μηπως εννοεις την justine?
Ναι Σάββατο βράδυ ήταν η Τζαστίν, η μικρή Ολλανδέζα ;)
@karaman
A.Γεωργιου 4. Το μιλφομαγαζο, ξανθια μιλφ, πρωτη φορα την βπελω, μετρια εμφανηση.
καινουρια ή μηπως εννοεις την justine?
kalispera paidia....kserei kaneis pou vrisketai i nikol(milf)???
οντως παιδια ξερει κανενας...???
Αν βρεθει κανενας χριστιανοςΞερει κανεις που βρισκεται η Ντιανα η ταυλανδεζα που επαιζε στο Α. Γεωργιου 21?
ειχε ειπωθει παλιοτερα οτι ειναι στην πατριδα της για καναν μηνα και βαλε.....Αν βρεθει κανενας χριστιανοςκαι απαντησει στα παιδια απο πανω μου
ας κανει τον κοπο να μου πει και μενα, αν φυσικα γνωριζει..
που βρισκεται αυτη η ψυχη η βερονικα?
ευχαριστω ρε εκ των προτερων.
![]()
![]()
ειχε ειπωθει παλιοτερα οτι ειναι στην πατριδα της για καναν μηνα και βαλε.....
η ντιανα και η νικολ εχουν καιρο να ακουστουν οποτε τι να απαντησει κανεις;το που ειναι μονο αν τις ξερει κανεις προσωπικα εχει νοημα ως ερωτηση.....αν επανεμφανιστουν θα μαθευτει απο τους ρεπορτερ
πχ η ευα ως ναταλι κανει καριερα στην κοζανη πια και το εγραψα στο σχετικο θρεντ
δηλαδη το χασαμε το κοριτσι??ειχε ειπωθει παλιοτερα οτι ειναι στην πατριδα της για καναν μηνα και βαλε.....
η ντιανα και η νικολ εχουν καιρο να ακουστουν οποτε τι να απαντησει κανεις;το που ειναι μονο αν τις ξερει κανεις προσωπικα εχει νοημα ως ερωτηση.....αν επανεμφανιστουν θα μαθευτει απο τους ρεπορτερ
πχ η ευα ως ναταλι κανει καριερα στην κοζανη πια και το εγραψα στο σχετικο θρεντ
δεν ειναι τιποτα συνδεεις τα τα ψιψινια με τα κοκοψόψα και ντάξ.δηλαδη το χασαμε το κοριτσι??
Καλησπερα παιδες!!γνωριζει κανεις για λιλυ τπτ γιατι θελω να την επισκεφτω?Η αν εχετε να προτεινετε κατι καλο!?
toylaχιστον γραφω παντα αληθειες και αυτο που γινεται και ειμαι ξεκαθαρος στο τι εγραψακαλησπερα στην παρεα.........
μολις διαβασα την κριτικη του sex volcano...........
καλε μου φιλε δεν εχω τιποτα μαζι σου πραγματικα αλλα μου φενεται πολυ οξυμορο αυτο!!
μοιλις μπηκε ξεκιναει ασχημα και λεει ..δες πως θα το κανουμε!!εσυ ξαπλωνεις χαλαρωνεις και αστα τα υπολοιπα πανωμου!!!οχι δαγκωμα και οχι βαρβαροτητες!!εκει αρχισα να τα παιρνω στο κρανιο και ναλεω δεν θα περασουμε καλα!!!!
κ εχεις βαλει στην συμετοχη/υπηρεσιες 9???? 9 ρε φιλε
????
εαν εμπενα εγω κ μου αρχηζε αυτα η γκομενα θα την ειχα κανει κιολας κ τα λεφτα μου πισω!!!
φιλε βολκανο δεν εχω πραγματικα τιποτα μαζι σου!!! σε παρακαλω μην με παρεξηγεις!!
το θεμα γινετε γιατι ειχα αναθερει ενα θεμα που εχει να κανει με τις υπηρεσιες καθε κοπελας!!
η τοποθετηση σου κ συγκριση για ναντια ειρηνη νταιανα τζαστιν δεν νομιζω να ειναι σωστη!!
σορρυ αλλα αυτη θελει παρα πολυ για να τησ φτασει!!!
δεν εχω κατι μαζι σου πραγματικα αλλα εχω με κατι παρταλια κοριτσια που την εχουνε δει ασχημα πολυ!!
Μια Εβελίνα, προσθήκη στις βίλες στο άλλο site, είναι η γνωστή;
Τι λέει από service;