Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
0
πες λιγα εδω... μαγαζι βαρδια....ειναι αντισυναδελφικο να μην μοιραζεσε τετοια πληροφορια...  :sunglasses:

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.484
Πόντοι
10.295
πες λιγα εδω... μαγαζι βαρδια....ειναι αντισυναδελφικο να μην μοιραζεσε τετοια πληροφορια...  :sunglasses:
ενώ είναι συναδελφικό σε 1 χρόνο και μόλις 12 post ΜΟΝΟ σε ενα από αυτά να δίνεις εσύ πληροφορία...είσαι ωραίος ρε παίχτη

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.109
Πόντοι
15.565
Μετά από επίσκεψη στη μιλφαρα Νικόλ, έχω να πω οτι αδυνάτησε λίγο αλλα πηδιέται ( οι βυζάρες παραμένουν ) με πολύ όρεξη, μου έκανε ότι ζήτησα ( σε λογικά πλαίσια μιας και πήρα το απλό ), και μου αφιέρωσε άπλετο χρόνο ! Θα με τρελάνει αυτο το καυλομιλφ.

ΑΥΤΑ ειναι νεα ...
Νικολ και παλι στον αγωνα . :tits2: :S..αλλα παλι στο Βαρδαρη γαμωτω
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
α πρεπει να επισπευσω ταξιδι Θεσσαλονικη ....

Επισκέπτης
τη νικολ μπορουμε ακαποτα για γαμησακι να την παρουμε?

Επισκέπτης
Βραδυνή εξόρμηση:

Κατεχάκη 13: Η Εμμανουέλλα γύρισε για όσους ενδιαφέρονται.
Μαντζάρου 1: Σέυλα ελαφρώς μπαμπάτσικη, λίγο αγενής.
Νικ. Ουρανού 1Β: Μια κάπως γεματούλα μελαχροινή δεν την ξέρω.
Στο δίπλα που δεν ξέρω πως λέγεται (με τον αεροδιάδρομο): Η μικρούλα Άντζελα.
Νικ.Ουρανού 26: Η Τζούλια που όντως δούλευε στο Ανδ. Γεωργίου 24 πριν κάποιο καιρό. Μουνάρα αλλά είχε κάπως ξυνισμένα μούτρα.
Φρίξου 13: Αλίνα, πρωτή φορά την έβλεπα ωραίο μωρό ρουμάνα κοντό κάπως μαλλί ή μαζεμένο δεν ξέρω δεν τα πολυπροσέχω αυτά σφιχτό σχετικά κορμί της λέω πρέπει να έχεις ωραία βυζιά και βγάζει το σουτιέν(!) πρέπει να είναι καλή μέσα υποθέτω.
Φρίξου 15: Μόνικα
Φρίξου 14: Τζία αυτή η ισπανίδα και καλά με τις πλαστικούρες.

Προμηθέως 5: Σαμπρίνα (........)
Προμηθέως 11: Γκαμπριέλα νομίζω τη λένε. Μελαχροινή ψηλή με κάπως αχλαδωτό σωματότυπο μικρό βύζι φαίνεται να έχει και πρέπει να είναι κοντά στα 20.
Σαπφούς 5: Η μοντελίσια Μιρέλα.
Σαπφούς 7: Η άλλη μοντελίσια Νατάσα.
Σαπφούς 8: Η μιλφ ξανθιά Νικόλ (μερικοί την βρήκατε καλή και γράφετε μαλακίες?)
Σαπφούς-Ταντάλου: Η ουγγαρέζα μικρούλα αλλά με αρκετά γραμμένα χιλιόμετρα στο μουνοκοντέρ Λάουρα
Σαπφούς 20: Η Νάσια μεταγραφή.
Ταντάλου 14: Δεν θυμάμαι το όνομα τώρα είναι μια που δούλευε παλιότερα στο Σαπφούς 8 με μαζεμένα τα μαλλιά συνέχια σαν σπανιόλα/μπαλαρίνα. Πρέπει να είναι γύρω στα 30 ψηλή με στιβαρό κάπως σώμα.
Ταντάλου 9: Μάγια.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
17
Πόντοι
3.015
Βραδυνή εξόρμηση:

Φρίξου 13: Αλίνα, πρωτή φορά την έβλεπα ωραίο μωρό ρουμάνα κοντό κάπως μαλλί ή μαζεμένο δεν ξέρω δεν τα πολυπροσέχω αυτά σφιχτό σχετικά κορμί της λέω πρέπει να έχεις ωραία βυζιά και βγάζει το σουτιέν(!) πρέπει να είναιλή μέσα υποθέτω.
Προσοχη! Πολυ ωραιο κορμι, αλλα μεσα δεν λεει τιποτα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.109
Πόντοι
15.565
[/quote]

Φιλαράκο η Νικολ ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
και στο λεει καποιος με ΠΟΛΛΑ ...χιλιομετρα στο αθλημα καθως επισης και οι πολλες κριτικές που εχει  

α και μια ερωτηση τελικα τι βαρδια δουλευει πρωι η βραδυ με εχετε μπερδεψει

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.496
Πόντοι
4.005
Καλημερα Σαλονικιωτικα αλανια!! Επισκεψη πρωινες ωρες μετα απο ξενυχτι σε ενα απο τα λιγα μπουρδελακια που ηταν ανοιχτα και το προλαβα στην αλλαγη σχεδον.Τανταλου και σαπφους γωνια το πρασινο..μου λεει τσατσα η λαουρα μου λεει.Παιδες δεν ξερω αλλα τελευταια καθε καταθεση μοθ ειναι και ακομα καλυτερη απο την προηγουμενη..δεν ξερω εχω ενα πολυ καλο σερι... Παιδια η λαουρα ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ σε μενα.. καυλιαρα σεξυ θερμη ομορφη περιποιητικη με λιγα λογια απιστευτη! Η δευτερη μου φορα ηταν με λαουρα..και αυτη την φορα ηταν σκετη φωτια..καλυτερη απο την πρωτη!! Τι να πω ειναι και η χημεια μεταξυ 2! Παντως και τις δυο φορες το γουσταραμε και οι 2 καργα!!! Στα κοκκινα τα κοντερ λοιπον.Λαουρα  thanks!!

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.484
Πόντοι
10.295

Φιλαράκο η Νικολ ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
και στο λεει καποιος με ΠΟΛΛΑ ...χιλιομετρα στο αθλημα καθως επισης και οι πολλες κριτικές που εχει 

α και μια ερωτηση τελικα τι βαρδια δουλευει πρωι η βραδυ με εχετε μπερδεψει
δεν κατάλαβες καν τι είπε παίχτη ο μαάνες

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
1.721
Πόντοι
8.245
βερονικα δεν παιζει βραδυ? γιατι βλεπω στην τελευταια αναφορα δεν ηταν και ηταν καποια αλλη εκει...εκτος αν ειχε ρεπο. Ξερεις κανεις αν θα ειναι σημερα?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
252
Πόντοι
36
Η Νικόλ κάνει anal? Σε τι τιμή  :think:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
932
Πόντοι
11.805
Η Βερόνικα θα επιστρέψει προς τέλος Νοεμβρίου.

Επισκέπτης
Καλησπερα σας συναγωνιστες!Η κριτικη μου για την καραμουναρα πανεμορφη Νταιανα εχει ως εξεις...

Μου ειχε καρφωθει ασχημα στο μυαλο η καραμουναρα πανεμορφη Νταιανα που τα τελευταια δουλευει στη Προμηθεως 25,οποτε παιρνω την αποφαση και πηγαινω  να τη σκισω γιατι δεν αντεχα αλλο... Την ειχα ξαναπαρει πριν ενα μηνα περιπου,με αρκετα καλες αναμνησεις!!Μου αρεσει τοσο πολυ σαν γυναικα ομως που δεν με επασχολουσε καθολου το γεγονος οτι λιγο χρονο και φραγκα ειχα στην διαθεσει μου...

Το σαλοναρισμα της ολο καυλα οπως και το χαμογελο της.Ακολουθησε συντομο καυλαντισμα,δινω το εισιτηριο  για κωλαρακι και μπαινω...

Το δωματιο σε καλα επιπεδα καθαριοτητας για Βαρδαρη,οπως μου ομολογησε η ειδια στη συνεχεια πολλες αλλαγες θα γινουν στα δωματια και ειδη εχουν αρχισει... Αναμονη κανα 5λεπτο καθως καυλαντιζε με  κατι αλλους πιρφορους συναγωνηστες...

Η Νταιανα ειναι ξανθια με μακρια μαλλια,ψηλη γυρω 1,80, με ωραια μεγαλα βυζια,πανεμορφο προσωπο και πολυ καλο σωμα αδυνατισμενη με λιγα αλλα απαραιτητα πιασηματα.. Για μενα απ τις τοπ παρουσιες που εχουν περασει απο Βαρδαρη..

Μπαινει μεσα,σηκωνομαι ορθιος και αρχιζω να τη φιλαω στο λαιμο... Πεφτει πανω μου και βαζει τις βυζαρες της στη μαπα μου...

Ξεκιναω να τη φιλαω σε ολο το σωμα... Ακομα ειναι πολυ προσεκτικη με την υγειηνη της... Ουτε να τριψεις το μουνι της αφηνει(για δαχτυλο μεσα δεν το συζητω καν...),ουτε καν να ακουμπησεις τον πουτσο σου ξεσκεπαστο πανω στο σωμα της!... Της εδινα φιλια στο λαιμο αλλα οταν πλησιαζα στο στομα της τραβηχτηκε και δεν με αφησε.

Περασμα καποτας και ξεκιναει ενα αρκετα καλο τσιμπουκι,χωρις χερι και δοντι,με αρκετη γλωσσα και σαλιο... Το τσιμπουκι της ειναι το κατι αλλο!!!

Τη βαζω να ξαπλωσει και ξεκιναμε ιεραποστολικο...Κρεμα δεν ειχε βαλει,οποτε η αισθηση ηταν αρκετα καλη...Ξεκινησα να τη γαμαω ηρεμα στην αρχη και να τη φιλαω στο λαιμο...Επισης με ενοχλησε το γεγονος οτι ειχε ξαπλωσει και ειχε γυρισμενο το κεφαλι.Την προετρεπα να με κοιταζει για να θαυμαζω το πανεμορφο προσωπο της και το τηρησε

Ειχα φτιαχτει πολυ,ο πουτσος μου ειχε γινει σκληρος σαν ατσαλι και την γυριζω μπρουμυτα.Αυτο το ομορφο κωλαρακι το ειχα επιθυμησει πολυ.Αρχισα να της τον καρφωνω πολυ δυνατα και ξεκιναω να γαμαω πολυ αγρια για αρκετη ωρα οπου και κατεθεσα μεσα της....

Ημασταν σιγουρα πανω απο 20 λεπτα,δεν βιαστηκε στο παραμικρο,ενω δεν μας ενοχλησε ουτε η τσατσα.

Χωρις εξαρσεις η κοπελα εχει μανια με την καθαριοτητα,ειναι πολυ συνεργασιμη και οτι κανει το κανει με τακτ και ευγενεια και δεν θα στην σπασει σε καμια περιπτωση.

Τυπικη και σωστη επαγγελματιας,θελει και ξερει πως να περιποιειται τον ανδρα.Πολυ καθαρη με λειο δερμα και γενικως ισχυουν ολα οσα εχετε διαβασει,απλως τα επιβεβαιωνω...

Χρονος παραμονης γυρω 25 λεπτα, τιμη 60 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom