Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Μηνύματα
51
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Τελικά δεν είναι τυχαίο που δεν έχει γραφτεί τίποτε γι αυτά τα δύο μαγαζιά εδώ και μήνες.
Είδα και την Αναστασία στο Λα Φάμ αλλά δεν είναι του γούστου μου. Παρ όλα αυτά, για αυτούς που γουστάρουν κολάρες και βυζάρες σίγουρα θα αρέσει... :tits:

εγω οταν κανω βολτα δεν μπαινω σε αυτα τα δυο πρώτων εχουν συνεχεια τα ίδια και τα ίδια και δευτερον ολλες ειναι η ξεπετες η μαπα καρπουζια. Και μαπα και πεταμενα λεφτα δεν λεει, τελευταια φορα που τα συνδιασα ηταν με την καμελια (νομιζω ετσι την λενε)με την τερμα μαπε φαστα και το ασχημο σωμα. και οσο την γαμουσα τοσο μεσα μου με εβριζα . 
 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
160
Πόντοι
3.285
Βόλτα προχτές το βράδυ μετά από πάρα πολύ καιρό για να δούμε με την ευκαιρία και τα μαγαζιά που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, αν και κάποια ήταν κλειστά.

Φρίξου 13: μια μελαχρινή αδύνατη, καθόταν στο σαλόνι χαμογελαστή και έκανε αυτοδιαφήμιση όταν μπήκαμε. Λόγω του ότι ήταν το πρώτο μαγαζί που πήγαμε και θέλαμε να κάνουμε βόλτα φύγαμε, οπότε η τσατσά πέταξε την εκνευριστική ατάκα "Τι το σκέφτεστε; Θα παντρευτείτε μήπως;"  :tickedoff: οπότε έφαγε Χ το μαγαζί και δε ρωτήσαμε και το όνομα της κοπέλας  :headbang:
Φρίξου 15: μια ξανθιά πολύ μέτρια, Τάνια νομίζω
Φρίξου 14: Γιασμίν, ήταν μέσα στο δωμάτιο, η τσατσά την διαφήμιζε συνέχεια ως Ισπανίδα  :jerking: Την είχαμε δει παλιά στην Κωλέττη, η φάτσα της τραβελόφερνε κάπως οπότε  :badair:
Κωλέττη 17: η τσατσά τη διαφήμιζε ως καινούρια, ψηλή νταρντάνα γεματούλα με μέτρια φάτσα.
Κατεχάκη 13: Η Έμμα (Εμμανουέλα) για την οποία έχω γράψει κριτική στο παρελθόν. Παρά τις καλές επιδόσεις της στο  :pipa2: δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι την πιθανότητα να μην έχει καλή διάθεση, άλλωστε και σαν εμφάνιση είναι απλώς καλή, όχι κάτι τρομερό (αν και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες που είδα σε όλη τη βόλτα)
Μαντζάρου 14: ένα όνομα λίγο εξωτικό, δε μπορώ να το θυμηθώ τώρα  :think: (Λέυλα μήπως? υπάρχει τέτοιο όνομα?), περίμενα να δω καμιά ασιάτισα αλλά είδα το ακριβώς αντίθετο. Νταρντάνα με μεγάλο κώλο  :S
Μαντζάρου 1Α: μόλις 2η φορά που ανέβηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ξανθό μαλλί πιασμένο κοτσίδα, γλυκό πρόσωπο, καναδυό παραπάνω κιλά τα οποία όμως δε τη χαλούσαν, και πολύ χαρακτηριστικό ένα μεγάλο τατουάζ (λουλούδι) που καταλάμβανε όλο το στέρνο της επάνω από τα πληθωρικά βυζιά της  :tits2: Τα πολύ μεγάλα πολύχρωμα τατουάζ με χαλάνε λίγο στις γυναίκες, τη συγκεκριμένη πάντως την έβαλα στα υπόψιν...
Κοροβάγκου 5: η γερμανίδα Χριστίνα του Jo  :grin: πρώτη φορά την είδα, τελικά δε μοιάζει ιδιαίτερα με τη Μάντυ. Κοντό ξανθό μαλλί, από πίσω μου φάνηκε σα να έχει λίγα κιλά παραπάνω (αν και το κορμί της είναι αρκετά σφιχτό), ίσως από τα βρώμικα που την πετύχαμε να τρώει  :2funny:
Κεφαλληνίας 8: τσατσά με υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών, στην κοσμάρα της  :2funny: δε θυμόταν το όνομα της κοπέλας γιατί της φαινόταν δύσκολο. Το πολύ δύσκολο αυτό όνομα ήταν Γκρέτα  :2funny: το οποίο παραπέμπει σε Βορρά (Γερμανία, Σουηδία, κτλ) αλλά η εμφάνιση της κοπέλας παρέπεμπε σε Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μαυρομάλλα, αρκετά κοντή, σχετικά μεγάλη περιφέρεια, φάτσα ρωσοπόντ.
Αν. Γεωργίου 50: πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί, με το που ανοίγουμε την πόρτα βλέπουμε μια μεγάλη σκάλα  :S Ίσως το μοναδικό στο οποίο χρειάστηκε να περιμένουμε καθώς υπήρχε γενικά νέκρα σε όλη μας τη βόλτα. Η τσατσά πουλούσε πολύ μαγκιά, δε μας είπε το όνομα της κοπέλας γιατί ήταν νέα  :jerking:, τελικά αφού περιμέναμε κάμποσο φύγαμε. Το σαλόνι τεράστιο, παίζεις άνετα 5x5.
Αν. Γεωργίου & Πήγασου: Μόνικα, μικρούλα από την Ουγγαρία. Εδώ έγινε εν τέλει η (αποτυχημένη) κατάθεση. Από ότι βλέπω το κατάστημα δεν έχει μπει ακόμη στον κατάλογο, οπότε την κριτική την έγραψα εδώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104205.msg3932364#msg3932364]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104205.msg3932364#msg3932364[/url] Παραβίασα 2 κανόνες μου: 1) έκανα κατάθεση σε κοπέλα για την οποία δεν είχα διαβάσει κάτι θετικό στο forum, 2) την είδα, έφυγα και ύστερα επέστρεψα στο μαγαζί και τη γάμησα. Όποτε το έχω κάνει, πάντα η κοπέλα δεν είχε καλή απόδοση. Όπως ήταν το πιο πιθανό, το κασκαντεριλίκι απέτυχε, αλλά τουλάχιστον γάμησα μια αρκετά όμορφη παρουσία όπως ήταν και ο σκοπός μου εκείνη τη βραδιά. Ας όψονται οι καλοκαιρινές καύλες  :grin:
Αν. Γεωργίου 34 (La Femme): Αναστασία Ρωσίδα. Κατευθείαν από τα Ουράλια Όρη. Πολύ γεμάτη στο σώμα και άγρια στο πρόσωπο για τα γούστα μου.
Αν. Γεωργίου 16 (Έρως): Πολύ λεπτό κορμί, μαλλί πλατινέ, φάτσα που σε συνδυασμό με το αφύσικα αδυνατισμένο σώμα μου έφερε στο μυαλό συνειρμούς με junkies οπότε και εδώ  :badair: Όταν ήρθε στο σαλόνι, την ακολούθησε και μια ιδιαίτερη μυρωδιά
smoking-smiley-5016.gif


Π. Ερημίτη κλειστό, όπως και τα υπόλοιπα της Αν. Γεωργίου. Ν. Ουρανού 26, Φρίξου 9, Ν. Ουρανού 1Β (εκκλησία), 26ης Οκτωβρίου 35 (τσίρκο) και 52 ανοιχτά αλλά δε μπήκαμε
 

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.567
Κριτικές
223
Like
510
Πόντοι
3.250
Μικρή βόλτα σήμερα στον Βαρδάρη με επιτυχημένη κατάθεση στην Νάσια που όσο περίεργο και αν ακούγεται την συνάντησα για πρώτη φορά (και σίγουρα όχι τελευταία), στο Ταντάλου 14, στα υπόλοιπα, στο πράσινο η Μπλάνκα, ωραίο κορίτσι αλλά δεν, στο Σαπφούς 20, μεταγραφή η Μικαέλα ,έβγαλε και τα βυζιά έξω, ωραίες οι βυζάρες αλλά πολύ χοντρή ακόμη και για μένα, ποτέ όμως δεν λέω ποτέ, :cheesy: 30 το απλό που εύκολα κατεβαίνει στα 25. Στο Ταντάλου 9 η πορνοστάρ Μαρτίνα στα 25 το απλό χωρίς παζάρι, έτσι δέχομαι.
Στη Σαπφούς στο 7 η Μέρτσυ, με κιλάκια πλεόν, στο 8 μια καινούργια Εύα με πλούσια τα ελέη μελαχρινόφατσα, (25 το απλό) και στο 5 η Βουλγάρα Ισαμπέλα, χωρίς να μου κάνει κλικ.
Και τέλος στην Προμηθέως στο 5 η αδυνατούλα Άντζελα, 11 δεν πέρασα, ούτε στο 19 και στο 25 κάποια καινούργια Ιζαμπέλ νομίζω με παραπανίσια κιλάκια και αυτή.

Η κατάθεση λοιπόν έγινε στην Νάσια, που ήταν και απωθημένο μου και ότι καλύτερο στο βαρδάρη σήμερα το απόγευμα.

Πολύ καλά πέρασα και λεπτομέρειες θα μάθετε στην κριτική. :rockon:
 

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Μηνύματα
824
Κριτικές
53
Like
1.401
Πόντοι
2.300
τρελη καταθεση μετα απο ξενυχτι στο τσιρκο. η λεγαμενη ηταν η εμμανουελλα.μια ξανθια ψηλη με μεγαλα ζουμερα ομορφα βυζια.στην ερωτηση μου απο που ειναι,μου απαντησε απο πατρα.τωρα στο ζουμι.Παιζει να ηταν το καλυτερο μου γαμησι ever!!!!!!! οταν λεω τα παντα ολα εννος τα παντα ολα...  Κορυφαιο κρεβατι..!!! η κοπελα τα σπαει..!!!! συμπεριφορα αψογη σε ολα.. ανταποκριση στο ζενιθ εκει που πρεπει οταν πρεπει.10 με τονο..  μιλαμε γαμησι για οσκαρ!! την συστηνω με κλειστα ματια με τα 1000
 

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Μηνύματα
51
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Αυτη η Αναστασια στο La femme πολυ μαγκιορα ειναι, καθος ειμαι στο σαλονι και την περιμένω βγαινει κανει μια γυρα μας λεει για σας και ρωταει την τσατσα αν εχει πελατη και αυτη της λεει ναι στο 3 ειναι ενας, αυτη της ανταπαντά με ενα ύφος (σαν να υπονοεί ξερεις πια ειμαι εγω???) και το φρύδι μεχρι πανω "αφου υπαρχει πελατης γιατι δεν μου το λες αυτη ειναι η δουλεια σου" μιλάμε τρομαξα λεω αν μπω αυτη θα με δείρει :s&m_1: :s&m_1:

Αναφορα δεν χρειαζεται ο Extramask τα ειπε ολα. Στο μαντζαρου 10 την κοπελα την λενε Σεϊλα/Σευλα
Τωρα εχω μια δυο ερωτησης :αυτη η Αντριανα στο ερως(βραδυ) η λεπτουλα τι ρόλο βαραει?
Στη σαπφως 7 εχει μια λετουλα αλλα λιγο ξινιζη και λιγο ρομποτ φαση ειναι, ειναι καλη ή πρεπει να κανω το θυμα?
Και τελος αυτη η νατασσα που ειναι στη προμηθεως 11 ωραια γκομενα αλλα λιγο με τρομαζη πως μεχρι το σαλονι ειναι χαρουμενη μετα τη κόβω για ψυγείο-καταψυκτει
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.098
Κριτικές
26
Like
1.285
Πόντοι
1.600
τρελη καταθεση μετα απο ξενυχτι στο τσιρκο. η λεγαμενη ηταν η εμμανουελλα.μια ξανθια ψηλη με μεγαλα ζουμερα ομορφα βυζια.στην ερωτηση μου απο που ειναι,μου απαντησε απο πατρα.τωρα στο ζουμι.Παιζει να ηταν το καλυτερο μου γαμησι ever!!!!!!! οταν λεω τα παντα ολα εννος τα παντα ολα...  Κορυφαιο κρεβατι..!!! η κοπελα τα σπαει..!!!! συμπεριφορα αψογη σε ολα.. ανταποκριση στο ζενιθ εκει που πρεπει οταν πρεπει.10 με τονο..  μιλαμε γαμησι για οσκαρ!! την συστηνω με κλειστα ματια με τα 1000


φατσα καλη?
 

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Μηνύματα
376
Like
0
Πόντοι
1
Κατάθεση χτες βράδυ αργα Μαντζάρου στον όροφο...
Ντανιέλα με απίστευτες βυζάρες χάζεψα στη θέα τους.. Φατσούλα απίστευτα γλυκιά και όμορφη ...
Απο Ουγγαρία σκουλαρίκι στη γλώσσα...
ΑΠίστευτο τσιμπούκι και πολύ καλό γαμήσι με βογγητά...
Στα μείον δε με άφησε να ακουμπήσω το μουνί της.
Δυστυχώς ήρθε μόνο για 3 μέρες Θεσσαλονίκη και γυρνάει Αλξανδρούπολη σήμερα... Κρίμα θα πήγαινα ξανά...
 

Επισκέπτης
κατι λιγα απο χθεσινοβραδυνη τσαρκα
τανταλου 8αη ζωη αν δεν κανω λαθος, κατηγορια μιλφ με εκκινιση 25γιουρο
τανταλου 14η αντριαννα με τα σιλικονατα βυζια, απο (εκκλησια)εχει πολυ ωραιο σωμα η ατιμη  :cum:
τανταλου 9η ροναλντινια εκοβε κινηση εξω  :jerking:
προμηθεως 25η αχωνευτη τσατσα μου ειπε οτι εχει την αννα.
προμηθεως 14μια ψιλη σχετικα με λιγο χοντρα μπουτια, τιν εχω δει και στο πρασινο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.
προμηθεως 5η αδυνατη αντζελα  :think: πρεπει να ηταν αυτη που ειδα, φοτο στο αλλο σαιτ.
σαπφως 5μιρελα με τα καλα σχολια τελευταια  :) η κωλαρα κολαση παραμενει ιδια αλλα μου φαινεται οτι αδυνατησε λιγο.
και σε καποια στουντιακια που πηγα
φριξου 13η δεν γουσταρο πλεον μιραμπελα, μου ειπε οταν εφυγα απο εκει κατι παπαριες στην γλωσσα της  :tickedoff:
φριξου 14τρεξτε συναθλητες για δυο και μονο παραστασεις (ετσι ειπε)η κοντοπουτανη καρινα αντικαθιστα την κολητητης  :huh:
φριξου 15η νταρντανα γυναικαρα τανια με χαμογελο ολο υποσχεσης  :rolleyes:
26 οκτωμβριου 52επιτελους πετυχα την πιτσιρικα, αλλα δεν περασα μεσα  :grin: αλλη φορα, εμφανισιακα καλο ειναι  :tits:
26 οκτωμβριου 35η κυπρια εμμανουελα ηθελα να την δοκιμασω αυτην αλλα ειχε τζακουζι και την εκανα απο εκει.
 

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
αυριο θα παω για τσαρκα με την ελπιδα να καρφωσω καμια στον δρομο μου.....καιρος ηταν εχω καταθεσει σε μπουρδελα-στουντιο μονο 3 φορες....προτημω να κανω γνωρημιες για να εχει και λιγο σασπενσ η υποθεση.στα μπουρδελα πας γδυνεσε γαμας φευγεις..πρειπει να γινουν λιγο πιο ρωμαντηκα!

α!τωρα που την θυμηθηκα η αντριανα απο βιλλα που χαθηκε?την ειδε ενας φιλος μου στο ορεοκαστρο στο σπιτι της και μου ειπε πως θυμιζει τραβελι θελω να το διαπιστωσω μονος μου,.. :pipa3:
 

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Μηνύματα
238
Like
58
Πόντοι
1
αυριο θα παω για τσαρκα με την ελπιδα να καρφωσω καμια στον δρομο μου.....καιρος ηταν εχω καταθεσει σε μπουρδελα-στουντιο μονο 3 φορες....προτημω να κανω γνωρημιες για να εχει και λιγο σασπενσ η υποθεση.στα μπουρδελα πας γδυνεσε γαμας φευγεις..πρειπει να γινουν λιγο πιο ρωμαντηκα!

α!τωρα που την θυμηθηκα η αντριανα απο βιλλα που χαθηκε?την ειδε ενας φιλος μου στο ορεοκαστρο στο σπιτι της και μου ειπε πως θυμιζει τραβελι θελω να το διαπιστωσω μονος μου,.. :pipa3:

Την Αντριάννα την είδα να τη διαφημίζει στούντιο στην Αθήνα, οπότε μάλλον την έκανε από Θεσσαλονίκη
 

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
728
Κριτικές
50
Like
160
Πόντοι
3.285
Μαντζάρου 1Α: μόλις 2η φορά που ανέβηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ξανθό μαλλί πιασμένο κοτσίδα, γλυκό πρόσωπο, καναδυό παραπάνω κιλά τα οποία όμως δε τη χαλούσαν, και πολύ χαρακτηριστικό ένα μεγάλο τατουάζ (λουλούδι) που καταλάμβανε όλο το στέρνο της επάνω από τα πληθωρικά βυζιά της  :tits2: Τα πολύ μεγάλα πολύχρωμα τατουάζ με χαλάνε λίγο στις γυναίκες, τη συγκεκριμένη πάντως την έβαλα στα υπόψιν...
Κατάθεση χτες βράδυ αργα Μαντζάρου στον όροφο...
Ντανιέλα με απίστευτες βυζάρες χάζεψα στη θέα τους.. Φατσούλα απίστευτα γλυκιά και όμορφη ...
Απο Ουγγαρία σκουλαρίκι στη γλώσσα...
ΑΠίστευτο τσιμπούκι και πολύ καλό γαμήσι με βογγητά...
Στα μείον δε με άφησε να ακουμπήσω το μουνί της.
Δυστυχώς ήρθε μόνο για 3 μέρες Θεσσαλονίκη και γυρνάει Αλξανδρούπολη σήμερα... Κρίμα θα πήγαινα ξανά...

Μπράβο ρε φίλε, αυτή είναι
Κρίμα που φεύγει, θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση
 

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.174
Κριτικές
65
Like
12
Πόντοι
1.310

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
40
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος αν δουλευει σημερα η Βερονικα και που? Ευχαριστω
 

alex18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
απο κοντα παντως ειναι πολυ καλλυτερη.την αδικουν οι photo.....αν κι στο δωματιο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο...τι εστι καρμεν? γιατι αν της μοιαζει δεν θα με χαλουσε μια επισκεψη.
 

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
η τσαρκα εκτελεστη επιτυχως..... :kissass2: :pipa3: :fuck2: :knockinb:
η τυχερη ηταν η ΝΑΣΙΑ απο ουκρανια.δευτερη φοβερη καταθεση και η καλητερη απολες σε ουκρανικο εδαφος...απεναντη στο ερως ηταν μια αλλη ουκρανιδα αλλα για ρωσιδα την εκοβα μια ξανθουλα που ηρθε μου τα επιασε και τα τραβουσε απαλα για να περασω αλλα δεν σφαξαμε :birdman:
οι λεπτομεριες στην οδο Ταντάλου 14 σε ολιγον..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom