GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 522
- Πόντοι
- 4.955
την μαντυ την εβαλες να παιξει την παοκτζου στο κρεβατι για να φτιαχτεις καλυτερα;![]()
Μπααααα, δεν έχω τέτοιο μένος με τους συμπολίτες εγώ,

την μαντυ την εβαλες να παιξει την παοκτζου στο κρεβατι για να φτιαχτεις καλυτερα;![]()

Διπλή νίκη σήμερα Gameover...

η γνωστη νικολ απο σαπφους 7 αρχησε να δουλευει μονη??? γιατι ειδα αγγελια με την και φωτογραφια δικια της (αυτες που εχει στο αλλο σαιτ) και εγραφε η αγγελια η γνωστη γαλλιδα νικολ???? γνωριζει κανεις τιποτα???
Ειναι καλη?

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΚΑΝΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ..
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΤΟ 'ΑΘΛΗΜΑ' ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ
ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΔΡΑΧΜΗΣ..(ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 3000ΔΡΧ)
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΤΙς 2 ΤΕΛΑΙΤΑΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.. :S
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...(για stydio)
(εκτοσ απο αφροδητη που δοκιμασα και περασα σουπερ)
GAME OVER:ελπιζω καποια φορα να τα πουμε στο γηπεδο...ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!
και κατι αλλο μηπως ξερει κανεις που και αν δουλευει πλεον η ΑΓΑΠΗ που δουλευε
παλια κωλεττη?(για δικους μου λογους)
ρε σειςκαι κάτι παλιό αλλά καλό που μόλις βρήκα με μαιρούλα και μπουτάρη
[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2012/03/video_23.html[/url]
μπουτάρης...θεός...ανύπαρκτος
αυτη με τα μαυρα γυαλια κ το καρε μαυρο μαλλυ ειναι η χριστινα η πολωνεζα απο κοροβαγκου?
τωρα μολις το ξαναειδα κ το καταλαβαΗ Μαίρη από το Μπλέ είναι.

https://[URL unfurl="true"]www.scenemusic.net/static/emoticons/anim/bi.gif[/img[/URL]] μπραβο βρε :D Δυνατος ο Απόλλων [s]Καλαμαριας [/s] Καλαμουνιας :cool2:Γύρω στις 12 το βράδυ:

Πραγματι πολυ νταουν η κατασταση , εκτος απο οικονομικα και ψυχολογικα ο κοσμος δε τραβαειΚαι δεν την είδα την Μάντυ με το νέο κόκκινο μαλλί της γιατί ήταν στο δωμάτιο. Για να καταλάβετε πόσο χάλια είναι η κατάσταση από κίνηση, στα 25 τόσα μαγαζιά που πήγα χθες οι μόνες κοπέλες που είχαν πελάτη στο δωμάτιο ήταν η Μάντυ, η Αλεξία και η Ιονέλα.
με το αζημιωτο Αν το καινούργιο που δεν έχει ανοίξει ακόμα είναι το 50, αυτό δεν θα έπρεπε λογικά να είναι το 48;;![]()

πολλές φορές σκέφτηκα να προτείνω-Α. Γεωργίου 24. Η ξανθιά πιπινο-Τζούλια που τώρα βγαίνει ξώβυζη έτσι όπως πρέπει. Η τσατσά της παρεμπιπτόντως είναι ένα πολύ δυνατό matureάκι.
σε τσατσά, αλλά πάντα κώλονα
Γύρω στις 12 το βράδυ:
-Ταντάλου 9. Εύα. Ξανθιά παχουλή με ανοιχτή επιδερμίδα και καλή διάθεση στο σαλόνι. Για τους λάτρεις των μεγάλων κυβικών.