Επισκέπτης
ξερει κανεις τι ωρα γινονται οι αλλαγες στην βαρδια στον βαραδαρακο;
7 τα περισσότερα
ξερει κανεις τι ωρα γινονται οι αλλαγες στην βαρδια στον βαραδαρακο;
θενκσ7 τα περισσότερα
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα Κωλέττη? Στο τηλεφωνο δεν απαντουν
Πήγα τελικά χθες, ευχαριστώ για την πληροφορία ήταν σωστή. Θα![]()
ανέβει και κριτική σε λίγο.
καλα την παλευουν ;και μετα θελουν να αποκτησουν και πελατεια;γεια σας.μετα απο καιρο πρωινη βολτα με καταθεση.λοιπον
Αντρεου Γ.24 Αλεξια. ωραιο σωματακι πλακα κοιλια στηθος 2αρι+++ ωραιο κωλαρακι και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ροζ μουνοχειλα.αλα το κρεβατιμου εσπασε τα νευρα .γριτσι γκριτσι καθως και το ρουμανακι με τις ατακες της .ισως την αδικω λογω απειριας αλα αν αλαξουν κρεβατοκαμαρα ας παρουν ενα κομοδινο .το αλλο τοχουν.θα ακολουθεισει κριτικη.30 απλο 40 γλειψιμο 50 γυμνο 60 το 69
![]()
![]()
![]()
την ξερουμε νομιζω μωρε.....βαρδαρη δεν ηταν παλια αυτη;Για να μη αδικησω την Αλεξια ηταν πολυ προθυμη σε ολα . αλλα δεν επαιρνε καθολου πρωτοβουλιες.
οτι και να της ζητουσεα :.-----οπως θες εσυ ελεγε.αλλα το ελεγε συνεχεια και με εσκασε![]()
μου θυμισε παρθενακι που ντρεποταν να κανει οτιδηποτε.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μουνακι για τους λατρεις του ειδους.
Για να μη αδικησω την Αλεξια ηταν πολυ προθυμη σε ολα . αλλα δεν επαιρνε καθολου πρωτοβουλιες.
οτι και να της ζητουσεα :.-----οπως θες εσυ ελεγε.αλλα το ελεγε συνεχεια και με εσκασε![]()
μου θυμισε παρθενακι που ντρεποταν να κανει οτιδηποτε.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μουνακι για τους λατρεις του ειδους.
GAMEOVER εχεις δικιο εχει θεικο κωλαρακι.αλλα δεν το δινει.με αφεισε να το βαλω λιγο δακτυλο .λιγο ομως
ξερει κανεις η τζουλια στο βιτρινατο τι βαρδια ειναι συνηθως απογευμα ή βραδυ
Παρακαλω
Την ειδα και την κριτικη .. Σταθερες οι επιδοσεις τις Τουμπανιεθ
αλλα οι αντοχες εχουν μειωθει δυστηχος :-
Οσο για Χριστινα.Σολ/κωλομπαρου , οπως ειχα ξαναπει δε την βλεπω ζεστη για το ντελο ...
Αν δε βαριεσαι κοιτα στο θεμα με τα κωλομπαρα , μηπως επεστρεψε εκει ...
Καραμαν πουτανοληξιαρχε , νεες φωτο απο Λιλη στο λειντις , για την συλογη σου :tits2:
αρα θα παιζει και τζακουζι;εχει και αλλα προγραμματα;- Φρίξου 15, η Έφη, η γνωστή και αγαπητή σε όλους μας Έφη, προμοντάροντας το υποκατάστημα της Κωλλέτη σήμερα έκανε μεροκάματο εκεί. Ήταν στο δωμάτιο όταν μπήκα, μου άρεσε γενικά ο χώρος και αν παραμείνει η Έφη θα τον εγκαινιάσω σίγουρα εντός του Μηνός.![]()