νωρις ξενωρις εγω περιμενα πως καποιος που εμενα κοντα θα περνουσε εστω για να την δει να μας πει πως ειναιΝωρις δεν ειναι ακομα; Στις 8 ξεκινησε δουλεια
αν εσπασε,αν παχυνε....
νωρις ξενωρις εγω περιμενα πως καποιος που εμενα κοντα θα περνουσε εστω για να την δει να μας πει πως ειναιΝωρις δεν ειναι ακομα; Στις 8 ξεκινησε δουλεια
xaxxaxaxax εσυ γουσταρεις το "στενο μουνι" δηλ.!!!!Εγώ ψηφίζω Σάρα. Για να σε βοηθήσω λίγο η Αντριάννα ...........
απο μπλα μπλα πως τα πηγατε ομως δε μας ειπες.Χρειαστηκες λεξοτανιλ μετα ή αντεξες?Θα φανώ λίγο ξενέρωτος αλλά εγώ έχω να πω ότι τίμησα σήμερον την Πετρούλα σε μία άκρως επιτυχημένη συνεύρεση, όπου πήρα από την κοπέλα ότι της ζήτησα και έμεινα πολύυυυυυ ικανοποιημένος.
Υπάρχει και σχετική κριτική στο ανάλογο θρεντ.![]()
![]()
![]()
απο μπλα μπλα πως τα πηγατε ομως δε μας ειπες.Χρειαστηκες λεξοτανιλ μετα ή αντεξες?![]()
Ενταξει περα απ'την πλακα η Πετρουλα ειναι ενα πολυ φιλοτιμο κοριτσι
μες στην φωτοσοπια....ολεεεεΗ νέα φωτογράφηση της Αντριάννας είναι απίστευτη!!! Μπράβο!
Αυτη η Αντριαννα, ξερει κανεις σε ποιο μαγαζι δουλευει?????????????????????????? γιατι φαινεται να ειναι δυνατο κοματι.Αντριαννα Τουμπανιεθ ( η Ισπανιδα )
Με νεο σετακι φωτογραφιων μαλλον το καλυτερο που ειχε ποτε
και με νεα τατου , επιστρεφει μετα απο κανα δυμηνο απουσιας
οπως μας ειπε καιο ο Διαβασμενος σημερα φιλος Μητσος
![]()
Μητσο για Αντριαννα? Candy? η Σαρα???
Ειναι διαφορετικες φασεις εγω εχω παρει και τις τρεις και θα τις ξαναπαρω
Candy ( 9,5) Αντριαννα (9,4) Σαρα (9) η δικη μου σειρα προτημησης
ομως στην πραγμτικοτητα δεν υπαρχει σειρα , οτι σου κανει κλικ
Εγώ ήξερα μια Μισέλ Τσέχα σουπερ πληθωρική με βυζιά αγελαδίσια σουπερ πριν 1-2 χρόνια ήταν σαπφούς, έχει σχέση μήπως;
τσιρκο μισελ 40ρα πληθωρικη
Οχι δεν ειναι αυτη.Τη θυμαμαι ποια λες,εμοιαζε πολυ με τη Σαρα σε ολα αλλα δυστυχως εφυγε γρηγορα και δε την προλαβαΕγώ ήξερα μια Μισέλ Τσέχα σουπερ πληθωρική με βυζιά αγελαδίσια σουπερ πριν 1-2 χρόνια ήταν σαπφούς, έχει σχέση μήπως;
Το .45 άρι της στα δεξιά όλα τα λεφτά....![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ
Ερχετε ανανεωμενη η τουμπανιεθ βλεπω![]()
μες στην φωτοσοπια....ολεεεε![]()
![]()
Αντριαννα Τουμπανιεθ ( η Ισπανιδα )
Με νεο σετακι φωτογραφιων μαλλον το καλυτερο που ειχε ποτε
και με νεα τατου , επιστρεφει μετα απο κανα δυμηνο απουσιας
οπως μας ειπε καιο ο Διαβασμενος σημερα φιλος Μητσος
![]()
Μητσο για Αντριαννα? Candy? η Σαρα???
Ειναι διαφορετικες φασεις εγω εχω παρει και τις τρεις και θα τις ξαναπαρω
Candy ( 9,5) Αντριαννα (9,4) Σαρα (9) η δικη μου σειρα προτημησης
ομως στην πραγμτικοτητα δεν υπαρχει σειρα , οτι σου κανει κλικ
φριξου 9 ρε συ,βιλα εροτικαΑυτη η Αντριαννα, ξερει κανεις σε ποιο μαγαζι δουλευει?????????????????????????? γιατι φαινεται να ειναι δυνατο κοματι.
φριξου 9 ρε συ,βιλα εροτικα